Cevap : Günün Sözü |
01-01-2010 | #631 |
b@ron
|
Cevap : Günün Sözüİlmin evveli niyet, sonra anlamak, daha sonra yapmak, ondan sonra muhâfaza, en sonra da yaymaktır
01-01-2010 | #632 |
b@ron
|
Cevap : Günün SözüHERŞEY AZALDIKÇA İLİM İSE ARTTIKÇA KIYMETLENİR |
01-01-2010 | #633 |
b@ron
|
Cevap : Günün Sözüİranlı Bir Şair diyorki; Aşk'a Uçarsan Kanadın Yanar Bunun Üzerine Mevlana diyorki; Aşk'a Uçmazsan Kanat Neye Yarar? |
01-03-2010 | #634 |
b@ron
|
Cevap : Günün SözüKişinin güzelliği sözlerinin güzelliğinden, kişinin kemâli de işlerinin doğruluğundandır |
01-03-2010 | #635 |
b@ron
|
Cevap : Günün Sözüdostluk daima tatlı bir sorumlulukturasla bir fırsat değildirgerçek insana aittir yanılgı ise zamanaaçılmamış kanatların büyüklüğü bilinmezkendi kendine yardım etmeyi bilmeyene kimse yardım edemezbaşkalarını düzeltmek için önce kendinizi düzeltin hz ömerbol bolgülümse hem maliyeti sıfırdırhemde bedeline paha biçilemez
|
01-04-2010 | #636 |
fatmanur
|
Cevap : Günün Sözü Bu nasıl bir dünya, hikâyesi zor;
Mekânı bir satıh, zamanı vehim Bütün bir kâinat muşamba dekor, Bütün bir insanlık yalana teslim NFK
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
01-04-2010 | #637 |
b@ron
|
Cevap : Günün SözüNâfile ibâdetlerin, farzlar yanındaki kıymeti, okyanus yanında, bir damla su gibi bile değildir |
01-04-2010 | #638 |
b@ron
|
Cevap : Günün SözüMEDENiYET SOYMAKSA BEDENi
DESENE HAYVANLAR BiZDEN DAHA MEDENi NECiP FAZIL |
01-06-2010 | #639 |
b@ron
|
Cevap : Günün SözüKendi ayıplarını ve kusûrlarını düşünmekten, başkalarının ayıplarını araştırmıyana müjdeler olsun! |
01-06-2010 | #640 |
b@ron
|
Cevap : Günün Sözümal cimride
silah korkaklarda kararda zayıflarda olursa işler bozulur hzebu bekir |
01-06-2010 | #641 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün SözüHedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez "Montaigne" |
01-07-2010 | #642 |
b@ron
|
Cevap : Günün Sözüİstediklerini vermediğiniz zaman kızan, kırılan veya küsen arkadaş, gerçek arkadaş değildir |
01-07-2010 | #643 |
b@ron
|
Cevap : Günün SözüDağı iğne ucu ile kazmak
gönülden kibiri çıkarıp atmaktan daha kolaydır |
01-07-2010 | #644 |
b@ron
|
Cevap : Günün Sözü''HAKKIN TOPRAĞINDA MÜLKÜM VAR DEME,, DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,, GÜÇLÜ KUVVETLİYİM, MEVKİM VAR DEME,, ADAMI SIRT ÜSTE VURAN VAR,, KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR! '' |
01-07-2010 | #645 |
b@ron
|
Cevap : Günün SözüÂlimle gezen aziz, câhille gezen zelîl olur |
|