Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin? |
05-29-2008 | #46 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?qelirim alttaki bnmle bi karadeniz turuna ne dersn? |
05-29-2008 | #47 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?Allah derim alttaki benımlen ÇAy-Simit Party sine Gelirmisin He :) |
05-30-2008 | #48 |
Gözyaşı
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?Gelirim alttaki benimle pamukkaleye gelirmisin
05-30-2008 | #49 |
cansel
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?gelirim altaki bnmle kafkasyaya gelirmisin
05-30-2008 | #50 |
Gözyaşı
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?gelirim ama neresi bende merak ediyorum doğrusu alttaki benimle müzeye gelirmisin |
05-30-2008 | #51 |
su perisi
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?Eveeett, tarih hep merak konum olmuştur Pazara düğün var benimle gelirmisin??? |
05-30-2008 | #52 |
Gözyaşı
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?Tabikide neden olmasın ben severim gezmeyi düğünleri eğlence ve özel günleri alttaki benimle kan almaya gelirmisin : ) |
05-30-2008 | #53 |
su perisi
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?Ama kan tutar beniiiii sen gel sahilde çay iç benimle |
05-30-2008 | #54 |
Gözyaşı
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?Tamam ben yanlız giderim çay içmeye gelirim sende yemeğe gel canlı müzik dinleriz gelirmisin |
05-30-2008 | #55 |
su perisi
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?Ayy çok severim kimi dinliycez, Seni Kız Kulesine götüreyim gel |
05-30-2008 | #56 |
merve16
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?beni mi olur gidelim ama ben konyadayım neyse ben de tiyatroya götürüyüm
05-30-2008 | #57 |
J_TERRY
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?gelirim severim tiyatroları havalar güzel gel pinike gidelim
05-30-2008 | #58 |
haticee
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?gelirim tabi sebonun konserine gidelim mi |
05-30-2008 | #59 |
cansel
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?şebonun konserine gidilmez mi hiç metalica konserine gelirmisin |
05-30-2008 | #60 |
fatmanur
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?gelmem mi gittk yah zaten:):):) bende seni adigeye götürüyüm gelirmisin?:)
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
|