Monalisa Emel |
08-04-2012 | #47 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelTehditlere pabuc birakma Lilium Saf´ini sec Gördügün gibi en safta benim Öyle güzel yaziyorsun, etkilersin falan gecmez burada Belgelerle konusuyorum ben Beni ne hale getirdigine bir bak istersen Ama ayni seyi Emel´e yaptirmam Gerekirse atarim kendimi önüne Emel bir melek ve asla o resimdeki kadinla bir iliskisi yoktur (Herhalde ) Farkindaysan seni bile caktirmadan tehdit etti Sen bilirsin artik ben karismam EnSafDuygulariylaYazanBanemin |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #48 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa Emelzor bi karar olucak sanırım en iyisi ben bunu yarın açıklayayım hem olaya renk heyecan gelsin biraz daha |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #49 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelHelal Banemin yürüüü kim tutar senii Alıntı: Ama ayni seyi Emel´e yaptirmam Gerekirse atarim kendimi önüne Emel bir melek ve asla o resimdeki kadinla bir iliskisi yoktur (Herhalde ) bumudur budur (bende amma gaza geliyorum hee bu arada parantez içindeki gözümden kaçtı sanma ) |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #50 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelO parantezi her ihtimale karsi actim Malum hala yirtamamis olmaktan korkuyorum |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #51 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelEee tamam yürü Banemin de ben anlamadım Banemin daha emeklicekk |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #52 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelSimdide mikserlige soyunmus Korku neler yaptiriyor insana? Sen simdi yaptiklarinida inkar edersin! |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #54 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelKorku mu?? Ben herzaman mikserim yaw lodos başka soruyla gelonu cevapladık |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #56 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelEvet ama "cevapladik" cogul oluyor Emege saygi lütfen Ben cevapladim Nuran burada yazmasam catlarim Harikasin |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #58 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi **EMEL** Erlik bana numaran adresin vs ne varsa ver sana ulaşmam gerekecek yazdıklarını söz olarak kabul ettim bi kere ne demek emel, ne zaman istersen yardımına koşarım aşkın gazına gelmiştim diye itiraf edeceğime, kıvırırım daha iyi |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #59 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi erlik ne demek emel, ne zaman istersen yardımına koşarım aşkın gazına gelmiştim diye itiraf edeceğime, kıvırırım daha iyi Ama sen bir kerede açtığım bir konuda yanımda ol yaa |
Monalisa Emel |
08-04-2012 | #60 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Monalisa EmelAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi nur@n Biliyom Banemin Lodos netcolic hatırına tamam konuyu baştan okuyup tekrar anlamaya çalışacağım |
|