|
|
Konu Araçları |
başvuru, bilgiler, bölümü, için, istenen, isteyenlerin, müdüralımı, olmak, yetkili |
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü ) |
05-13-2008 | #46 |
sengulum
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )26 yaşındayım,satış temsilcisiyim,islam forum bölümüne müdür olmak istiorm bilgilerinize arz aderim
05-13-2008 | #47 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )Merhabalar Sengulum, Söylediklerinize ek olarak günde en az kaç saat ailemizde bulunabilirsiniz ? Konularınızı incelediğim kadarıyla islam bölümümüze şu ana kadar bir konu paylaşımında bulunmamışsınız, bu nedenle Müdür olduğunuz zaman bu bölümde neler yapabileceğinizi tahmin etmemiz şu durumda açıkcası zor görünüyor Değerli yorumlarınızın yanısıra, Müdür olmak istediğiniz bölümlerdeki paylaşımlarınız şüphesiz önemli Bu konularda sizden bilgi alabilirsem, 1-2 haftalık gözlem süresini başlatabiliriz İlginiz için teşekkürler |
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü ) |
06-22-2008 | #48 |
b@ron
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )yaş:29 memur en az23 saat internette kalabiliyorum uygun görülen bütün konularda Müdürlük yapmak isterim TEŞEKKÜRLER
06-23-2008 | #49 |
kar_tanesi
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )arkadaşlar hepinizi cesaretinden dolayı tebrik ederim |
06-24-2008 | #50 | |
[KAPLAN]
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )Alıntı:
Ailemize katıldığınız ilk günden beri gerek güzel paylaşımlarınızı, gerek konulara yorumlarınızı takip ediyorum Ayrıca aile üyelerimizle de iyi ilişkiler içinde olmanız şüphesiz müdürlerimizden biri olabileceğiniz konusunda bizleri fazlasıyla ikna etmiş oldu Ancak bizlerin uygun gördüğü bölümler belki sizlerin hoşuna gitmeyebilir, bu nedenle yetkilisi bulunmayan bölümlerinizden en az 3 tane bölüm ismi bize belirtiniz Biz de gereğini yaparız Değerli ilginizden dolayı teşekkür ediyorum |
|
06-24-2008 | #51 | |
b@ron
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )Alıntı:
ustam ben seçmesem niye derseniz işte öyle sizlerin uygun göreceği bölümlerde sorumluluk almak isterim bence sorun deyil ben TEŞEKKÜR ederim |
|
06-24-2008 | #52 | |
[KAPLAN]
|
|
|
06-24-2008 | #53 |
b@ron
|
06-24-2008 | #54 |
jasmine
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )Sevgili KAPLAN 21 yaşındayım siteye 2-3 saat'timi ayırabilirim güncel haberler& şiirler bölümüne müdürlük yapmak isterim
06-24-2008 | #55 |
djdem
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )17 yaşındayım bilşim teknolojileri öğrencisiyim,siteye askari 2-3 saatimi ayırabilirim uygun görürseniz bilim teknik ve teknoloji merkezi ile internet & ADSL bölümlerinde müdür görevi üstlenmek isterim
06-25-2008 | #56 | ||
[KAPLAN]
|
Alıntı:
|
||
06-25-2008 | #57 |
djdem
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )talibimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim umarım faydalı olabilirim tekrar teşşekkür ederim:sm_smile: |
07-18-2008 | #58 |
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )bakıyorumdaa bölüm kalmadı galiba bana=) yaşım 16 bilişim teknolojileri öğrencisiyim okul döneminde asgari 3 saat girebilirim şimdi yani yaz döneminde ise en az 5 saat hergün burdayım zaten=) ben komedi,fıkra merkezi ve islami genel konular bölümlerinde müdürlük yapmak isterim sizin içinde uygunsa şimdiden tşkler |
07-18-2008 | #59 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )Merhabalar Sevgili Sudenaz Hanım, Özel mesaj yoluyla daha önce mevcut başvurunuzu değerlendirmiş ve kısmen eksik görünen yetkili olma şartlarımızdan biri konusunda sizin de sözünüzü almıştım Bu durumda başvurunuzu onaylıyor ve ailemize hayırlı olmasını diliyorum Değerli ilginizden dolayı bizzat teşekkür ederim |
07-18-2008 | #60 |
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )tşk ederim geri çevirmediniz için inş yüzünüzü kara çıkarmıycam elimden geleni yapıcam bundan emin olabilirsiniz=) hayırlı akşamlar |
|