Cevap : Günün Fıkrası :) |
08-26-2008 | #46 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Morg - Doktor beni morga mi goturuyorsunuz? - Evet - Ama ben daha olmedim ki - Olsun biz de daha gelmedik zaten
08-27-2008 | #47 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Kimse Gelmez Temel ölmüs ve cehenneme gitmis Seytanlar ona iskence yapmaya baslayinca demis ki : - Ama siz daha ilk bastan buraya gelen misafirlere kötü davranirsaniz bir daha buraya kimse gelmez!
08-28-2008 | #48 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Titanic Okyanusta büyük bir gemi hizla ilerliyorken, bir an gemi kaptani herkesi güverteye çagirmis Herkes güverteye toplaninca : - Size bir kötü bir de iyi haberim var, Hangisi ile baslayayim? - Iyi olanla, demis yolcular - 11 dalda oscar kazanacagiz
08-29-2008 | #49 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Birini Daha Bul Iki genç kiz parkta gezintiye çikmislardi Bir bahriyeli de bir saattir kizlarin pesini birakmiyordu Nihayet kizlarin sabri tasti ve bir tanesi arkasini dönerek bahriyeliye sert bir yüzle baktiktan sonra hiddetle, - Bak, ya bizi takip etmekten vazgeç, yahut bir arkadasini daha bulup öyle gel
08-30-2008 | #50 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Bale Temel ilk kez baleye gitmis Parmaklarinin uçlarinda dans eden kizlara bakmis ve aciyarak : - Taha uzun poylu kizlaru seçselermis keske Yazik kizlar uzun poylu görüncez diye perisan oluyo
08-31-2008 | #51 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Yaratici Avukat Avukat hirsizlikla suçlanan müvekkilini yaratici bir savunma ile hapisten kurtarmak istemektedir Avukat Yargica hitaben : - Müvekkilim, arabanin camindan içeri sadece kolunu sokup çantayi almistir Müvekkilimin kolu, muvekkilimin bizzat kendisi degildir Sadece bir kol tarafindan islenen bir suç için niye bütün bir kisiyi cezalandiriyorsunuz? Yargiç gülümseyerek : - Peki o zaman ayni mantikla gidiyorum ve müvekkilinizin kolunu 1 yil hapse mahkum ediyorum Müvekkiliniz isterse ona eslik edebilir Müvekkil gülümser Avukatin yardimiyla müvekkilin takma kolunu çikartirlar ve dönüp giderler
09-01-2008 | #52 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Istikamet Temel trene binmis, kondüktör gelmis, biletinin Istanbul a oldugunu, trenin ise Ankara ya gittigini söylemis Temel kendinden emin : - Peçi maçinist yanlis istikamete cittigini piliy mi?
09-01-2008 | #53 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün Fıkrası :)BİZ TÜRKLER Londra' da arkadaslar Turk mahallesine gitmisler Oradaki Turklerden bazilari tek kelime ingilizce bilmiyor Cunku adamlar manavdan alis veris yapiyor, manav Turk, ev sahipleri Turk, arkadaslari Turk, esnaf Turk filan Neyse efendim bunlar giriyorlar bir bakkala, kasadaki elemanla bir hos sohbet derken iceri bir İngiliz giriyor Kasadaki eleman patronuna bagiriyor: - 'Ismail abi bakivercen mi, turist geldi bi tane |
Cevap : Günün Fıkrası :) |
09-03-2008 | #54 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)2x2 Temel in oglu yüzünde üzgün bir ifade ile okuldan gelmis Temel durumu görünce sormus : - Ne oldu ? - Matematik dersinden zayif aldim - Niye ? - Ögretmen 2 kere 2 kaç eder dedi, bende 6 dedim - E oglum, 2 kere 2 dört eder,hadi bilemedin 5 eder 6 nerden çikti?
09-04-2008 | #55 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Suçlu Bir suçlu yurt çapinda araniyormus Bütün emniyet müdürlüklerine suçlunun bir adet cepheden ve iki adet profilden resmi dagitilmis Iki gün sonra Trabzon Emniyet Müdürlügü nden bir fax gelmis : - Suçlulardan ikisini yakaladik Üçüncüsünün yakalanmasi an meselesi
09-05-2008 | #56 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Benim Askim Genç adam sevdigi kadina evlenme teklif etmisti Ancak kiz biraz mahçup bir tavirla, - Ama ben seni sevmiyorum ki, evlenmemiz yanlis olmaz mi? Genç adam hiç istifini bozmadan cevapladi, -Olsun, benim askim ikimize de yeter!
09-06-2008 | #57 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Agir Hapis Cezasi Kadin, gece yarisi yanindan kaybolan kocasini bulmak için yataktan kalkar Evde kocasini aramaya baslar Asagidan bir takim sesler duyar ve alt kata iner Tekrar dinlemeye baslar ancak kocasini bulamaz Bir de bodrum katta bulunan depoya bakmaya karar verir Depoya inice kocasini dizleri üzerine çökmüs aglarken bulur Endise ve merakla sorar : - Kocacigim, neyin var, ne oldu? - Hatiliyor musun, baban bizi beraber yakaladigi zaman bir soru sormustu "Ya kizimla evlenirsin ya da 20 yil hapis yatarsin" demisti o gün - Eeee, ne olmus? - Bugün hapisten çikmis olucaktim
09-07-2008 | #58 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Melekler Uçar mi? Anne kiz konusmaktadir Küçük kiz annesine sorar : - Anne melekler uçar mi? - Uçar - Bütün melekler mi? - Evet - Peki bizim hizmetçi kiz neden uçmuyor? Annesi sasirir : - Hizmetçi neden uçacakmis kizim? - Babam konusurken ona hep "Melegim!" diyor da Anne öfkeyle firlar : - Ya öyle mi, o halde az sonra hemen uçar
09-08-2008 | #59 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Buzdolabi Temel bir gün kahvede otururken arkadaslarindan biri ona : - Ula Temel senin hanim seni su an evde aldatiyo, demis Bunu duyan Temel hemen eve kosmus, evi aramis taramis fakat kimseyi bulamayinca sevincinden oracikta ölmüs Öbür alemde dolasirken bir anda arkadasi Dursun u karsisinda görmüs ve saskinlikla : - Ula Dursun ben seni daha dün gördüydüm nasil oldu da ölüp buraya geldin? - Valla Temel hiç sorma donarak öldüm, peki sen nasi öldün de buraya geldin? - Dün kahvedeydim biri geldi bana senin hanim seni evde aldatiyo dedi bende hemen eve gittim aradim taradim ama kimseyi bulamayinca orada yigildim kaldim - Ula buzdolabina baksaydin ikimizde simdi sagolacaktik demek
09-09-2008 | #60 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Hokkabaz Eve geldiginde burnu kaniyordu Meraklanan annesine : - Okula hokkabaz geldi Burnumdan üç tane demir ellibinlik çikardi - Ama hokkabaz göz aldatir Burun kanatmazki - Zaten burnumu hokkabaz kanatmadikiBaska para kalip kalmadiginikontrol eden arkadaslarim kanatti