Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Geyik Odası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Üsttekine, İftira, atın

Eski 01-28-2007   #496
Gözyaşı

aisha güzel olmadığından bizi kıskandırmaya çalışıyor isimsiz intar edecek az sonra
maksat cesedim yakışıklı olsun diyor

Eski 01-28-2007   #497
İSİMSİZ KARANLIK

Ya, babam kafamın arkasına vuruyor hadi kalk diye Neyse, son bir tane, ben kalkıyorum sonra

Hastaneden çıktıktan sonra cevdet'le ben arkadaş olduk Birbirimize artık aisha'yı sevmediğimizi söyledik Onun için artık ne adam tutacağız, ne de birbirimizle kapışacağız Omuzlar kolda geziyoruz sokakta aisha'yı gördük Terk edilmiş Üzüntülü bir görünümü var N'oldu dedik? Rahatsız'ı 400 kişi dövmüş dedi "Nasıl olur, 200 kişi yolladım ben!" diye bağırdık cevdet'le ben aynı anda Sonra dönüp birbirimize baktık cevdet hızlı davrandı, bi' bıçak çıkardı ve salladı Ama Malkoçoğlu (bu ben oluyorum) bıçağı tuttuğu gibi çevirdi ve cevdet'in elinden fırlattırdı Bıçak aisha'ya doğru fırladı ve girdikten sonra geri fırlamış gibi oldu aisha yerde cevdet'le ben birbirimizi unutmuşuz, telaşla üstüne eğildik Uyanık, çelik yelekle geziyormuş cevdet'e bir tane vurdu ve "Seni seviyorum" diyerek üstüme atıldı Hemen kollarıma aldım Götürüyorum aisha'yı Birden "Ay, indir beni" diye bağırdı Bırakıverdim Hemen yana çekildi Ne olduğunu anlayamadan cevdet arkadan öyle bir tekmeledi ki kendimi bir süreliğine süpermen sandım Sonra kahramanlık sürem doldu ve yerdeki su birikintisine düştüm Bana sırıtan cevdet ve aisha ise sırtlarını bana dönerek gittiler

Sahtekarlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #498
aisha

evettttttt herzamanki gibi süperdi

isimsiz suyun içinden kalktı tam cevdetle ben giderken benim elimden tuttu ve dediki ya benim olacaksin ya toprağın bende o an cevdeti değil isimsizi sevdiğimi anladım üzgünüm cevdet
sonra isimsiz beni yarı yolda bıraktı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #499
İSİMSİZ KARANLIK

E ne yapayım, sende cevdet hâlâ ünlü ama, aganigici o diyordun

Arkadaşlar, cidden çıkıyorum Uzun günler, hoş geceler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-28-2007   #500
Gözyaşı

sende kavgadan kaçtın bi yumruk yedim gözüm mos mor oldu bir ay acısını çekerim aishaya pansuman yapıver dedim o da git başımda be seninle mi uğraşacağım dedi biz yine arkadaş kalalım isimsiz karanlık aisha yardım etmedi pansuman yapmadı ufff çok ağrıyor nasıl vurdu yavvv
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #501
RaHaTSiZ

~~hüeeyyTT !! noLiyor uLeaynn !! ßenim haKKımDa atıp TuTmayın oyarım hea !! ߀n yoSSunu SEfiyom uLeaynhade 2 LeYinn sindi~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #502
yosun_26

ya aisha bizi çok kıskandığı için rahatsızı sewiom diomuş herkese olmazki sewenlerin arasına girilmezki ayıp yaniii
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #503
RaHaTSiZ

~~kıskanC aiSHa Seni~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #504
90burcu

rahatsızz çok sapık birii:S
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #505
DOĞA TUTKUNU

Burcu neden hala 5 sınıfta okuduğunu itiraf etmiyorsun???
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #506
yosun_26

yyaaaffff burcu hanım burcu hanım nie sapık diosun rahatsıZza aa amma kıskançsınız beee
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #507
rebellious23

doğa tutkunu oramanları yakıyormuşş
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #508
90burcu

siz bilmiosunuz rahatsızıı

o melek görünümlü şeytannndırr :))

ve de uyuzdurr +gıcıkdır:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #509
DOĞA TUTKUNU

Burcu silah kaçakçısı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #510
RaHaTSiZ

~~doga tutkunu hojgeLdin ßu arada AsLında sen orman dusmanıymıssınßurcu hIh Sana kısKanc~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com