01-28-2007 | #496 |
Gözyaşı
|
aisha güzel olmadığından bizi kıskandırmaya çalışıyor isimsiz intar edecek az sonra maksat cesedim yakışıklı olsun diyor
01-28-2007 | #497 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Ya, babam kafamın arkasına vuruyor hadi kalk diye Neyse, son bir tane, ben kalkıyorum sonra Hastaneden çıktıktan sonra cevdet'le ben arkadaş olduk Birbirimize artık aisha'yı sevmediğimizi söyledik Onun için artık ne adam tutacağız, ne de birbirimizle kapışacağız Omuzlar kolda geziyoruz sokakta aisha'yı gördük Terk edilmiş Üzüntülü bir görünümü var N'oldu dedik? Rahatsız'ı 400 kişi dövmüş dedi "Nasıl olur, 200 kişi yolladım ben!" diye bağırdık cevdet'le ben aynı anda Sonra dönüp birbirimize baktık cevdet hızlı davrandı, bi' bıçak çıkardı ve salladı Ama Malkoçoğlu (bu ben oluyorum) bıçağı tuttuğu gibi çevirdi ve cevdet'in elinden fırlattırdı Bıçak aisha'ya doğru fırladı ve girdikten sonra geri fırlamış gibi oldu aisha yerde cevdet'le ben birbirimizi unutmuşuz, telaşla üstüne eğildik Uyanık, çelik yelekle geziyormuş cevdet'e bir tane vurdu ve "Seni seviyorum" diyerek üstüme atıldı Hemen kollarıma aldım Götürüyorum aisha'yı Birden "Ay, indir beni" diye bağırdı Bırakıverdim Hemen yana çekildi Ne olduğunu anlayamadan cevdet arkadan öyle bir tekmeledi ki kendimi bir süreliğine süpermen sandım Sonra kahramanlık sürem doldu ve yerdeki su birikintisine düştüm Bana sırıtan cevdet ve aisha ise sırtlarını bana dönerek gittiler Sahtekarlar |
01-28-2007 | #498 |
aisha
|
evettttttt herzamanki gibi süperdi isimsiz suyun içinden kalktı tam cevdetle ben giderken benim elimden tuttu ve dediki ya benim olacaksin ya toprağın bende o an cevdeti değil isimsizi sevdiğimi anladım üzgünüm cevdet sonra isimsiz beni yarı yolda bıraktı |
01-28-2007 | #499 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
E ne yapayım, sende cevdet hâlâ ünlü ama, aganigici o diyordun Arkadaşlar, cidden çıkıyorum Uzun günler, hoş geceler |
01-28-2007 | #500 |
Gözyaşı
|
sende kavgadan kaçtın bi yumruk yedim gözüm mos mor oldu bir ay acısını çekerim aishaya pansuman yapıver dedim o da git başımda be seninle mi uğraşacağım dedi biz yine arkadaş kalalım isimsiz karanlık aisha yardım etmedi pansuman yapmadı ufff çok ağrıyor nasıl vurdu yavvv |
01-29-2007 | #501 |
RaHaTSiZ
|
~~hüeeyyTT !! noLiyor uLeaynn !! ßenim haKKımDa atıp TuTmayın oyarım hea !! ߀n yoSSunu SEfiyom uLeaynhade 2 LeYinn sindi~~ |
01-29-2007 | #502 |
yosun_26
|
ya aisha bizi çok kıskandığı için rahatsızı sewiom diomuş herkese olmazki sewenlerin arasına girilmezki ayıp yaniii |
01-29-2007 | #506 |
yosun_26
|
yyaaaffff burcu hanım burcu hanım nie sapık diosun rahatsıZza aa amma kıskançsınız beee |
01-29-2007 | #508 |
90burcu
|
siz bilmiosunuz rahatsızıı o melek görünümlü şeytannndırr :)) ve de uyuzdurr +gıcıkdır:) |
01-29-2007 | #510 |
RaHaTSiZ
|
~~doga tutkunu hojgeLdin ßu arada AsLında sen orman dusmanıymıssınßurcu hIh Sana kısKanc~~ |
|