Cevap : tabu nun devamı |
11-05-2007 | #31 |
_SiYaH_
|
Cevap : tabu nun devamı:sm_biggrin::sm_biggrin: paylaşım için tşklr
11-08-2007 | #32 |
ayfun
|
Cevap : Tabu Süper Vallaya helal olsun ya gerçekten mükemmelsin:sm_sleep: |
Cevap : Tabu Süper Valla |
11-08-2007 | #33 |
ayfun
|
Cevap : Tabu Süper Vallaya helal olsun ya gerçekten mükemmelsin |
11-08-2007 | #34 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Tabu Süper VallaKelime : Vazelin - Hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin? - Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy Kelime : Beşik - Hani alttan titretiyosun yavruyu? - ??!!!! ~~ Bu ikisi resmen yardı ya ~~ :Green_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_38 :Green_Colorz_PDT_11 :Green_Colorz_PDT_26 :Green_Colorz_PDT_21 :Green_Colorz_PDT_08 :Green_Colorz_PDT_50 :Green_Colorz_PDT_36 :Green_Colorz_PDT_10 :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01 |
11-08-2007 | #35 |
angelesdream
|
Cevap : Tabu Süper Vallagülmekten birşey yazamıyorum resmen:))) teşekkürler |
11-08-2007 | #36 |
Gözyaşı
|
Cevap : Tabu Süper VallaKelime : Uyurgezer Kız : Bak hani ben gece yataktan kalkıyorum dolaşıyorum, yemek yiyorum, ama naap'tığımı bilmiyorum filan Erkek : (Suratına bakarak) Ohaa! obez!!! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kız : İğrençsin, konuşmuyorum |
11-08-2007 | #37 |
Özlem
|
Cevap : Tabu Süper VallaKelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart'tan sonra ne gelir ? - 32 Mart çok güzel, teşekkürler |
11-08-2007 | #38 |
puslu
|
Cevap : Tabu Süper VallaKelime: Uçak - Havada uçar ya - Leylek - Yok bunun kanatları var - Ulen leyleğin yok mu? eline sağlık |
11-08-2007 | #39 |
burak97
|
Cevap : Tabu Süper VallaKelime : Vazelin - Hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin? - Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy
11-08-2007 | #40 |
efobedo
|
Cevap : Tabu Süper VallaKelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart'tan sonra ne gelir ? - 32 Mart - Harbiden bravo yani Senin gibi lama'dan başka cevap beklenemezdi zaten bu çoq güzeldi puaahahahah
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
Cevap : Tabu Diyalogları Bu Başlık Altında |
11-09-2007 | #41 |
mate
|
Cevap : Tabu Diyalogları Bu Başlık AltındaBenzer konuların hepsi bir başlık altında toplandı Teşekkürler arkadaşlar :sm_wink: |
|