Bayanlar Hakkında Bilgiler ! |
08-04-2012 | #31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayanlar Hakkında Bilgiler !Teşekkür ederim Mestra desteğin için Aynadan gözlerini alıp biraz hayatı yakalasalar daha mutlu olacak iki tarafta Ama bazıları o kadar inatçı ki benim konuyu paylaşma amacımın bayanlarla dalga geçmek olmadığını henüz göremediler baş harfini söyleyim gerisini siz tahmin edin Baş harfi Lale |
08-04-2012 | #32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayanlar Hakkında Bilgiler !önemli değil sanaloji doğru söze ne denir ki bayanlar itiraz ediyosa o kesin doğrudur hahaha |
08-04-2012 | #33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayanlar Hakkında Bilgiler !Sanal bu yolda yanlız değilsin bende yandaşınım |
08-04-2012 | #34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayanlar Hakkında Bilgiler !Ne değerli bilgilermiş!!!! |
08-04-2012 | #35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayanlar Hakkında Bilgiler !Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Nuran bazen senini bayan olduğundan şüpheleniyorum ben Neresi doğru bunların İstediğini düşünmekte serbestsin Neden resimlerden etkileniyorsunuz kiBeni pek etkilemedi o yüzden yazılanlar doğru dedim Mesela; Hep yardımsever hep cana yakınlardır Her zaman fotojeniklerdir Her yaşta sportik her yaşta elastiklerdir Her zaman denklerini bulurlar Çok romantiklerdir Zora hiç gelemezler Çamaşır yıkamakta çok marifetlilerdir Hepsi birbirlerinden güzeldir Aksesuarda sınır tanımazlar Biraz özentilik vardır Çok güzel araba kulanırlar yaaaa |
08-04-2012 | #36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayanlar Hakkında Bilgiler !İşte önyargılardan arınmış bir bakış açısı, teşekkürler nuran Özel ders veriyorsan forum bayanlarını yanına yollucam |
08-04-2012 | #37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayanlar Hakkında Bilgiler !Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Sanaloji Özel ders veriyorsan forum bayanlarını yanına yollucam forum bayanları seni tenhada kıstırmasın sonra dikkat et |
08-04-2012 | #38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayanlar Hakkında Bilgiler !Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi D@rk@ng€L forum bayanları seni tenhada kıstırmasın sonra dikkat et hah ilk kursiyerimiz belli oldu , DarkAngel |
08-04-2012 | #39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayanlar Hakkında Bilgiler !Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Sanaloji hah ilk kursiyerimiz belli oldu , DarkAngel ya sen beni niye bu kadar sinir ediyon ya hemşerimiz dedik bağrımıza bastık ben siyah kuşak karateciyim taaammmı! bana gerekli eğitimlerimi aldım yani |
08-04-2012 | #40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayanlar Hakkında Bilgiler !Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi D@rk@ng€L ya sen beni niye bu kadar sinir ediyon ya hemşerimiz dedik bağrımıza bastık ben siyah kuşak karateciyim taaammmı! bana gerekli eğitimlerimi aldım yani Arkadaşı acil ameliyata hazırlayın çok sinirli, sinirleri de alacaz Sen kırmızı kuşakksın bir kere kara değil, hem ben Adanalıyım korkmam öyle tehtidlerden |
08-04-2012 | #41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayanlar Hakkında Bilgiler !Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Sanaloji Arkadaşı acil ameliyata hazırlayın çok sinirli, sinirleri de alacaz Sen kırmızı kuşakksın bir kere kara değil, hem ben Adanalıyım korkmam öyle tehtidlerden Asabiyetim kişiliğimden gelir alamazsınız ayrca sen Adanalıysan bende Mersinliyim denizim gibi bir coşarsam dalgalarımda boğarım seni + 1 sene Kozan havası soludumAdanalılıktan daha beterdir Kozanlı olmak sen daha iyi bilirsin gardaşş!! |
08-04-2012 | #42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayanlar Hakkında Bilgiler !Tekrar okudum bu konuyu yine gül gül bir hal oldum Ne güzel konuymuş açanın eline sağlık Bu arada hortlattım konuyu ama olsun, canım sağolsun |
08-04-2012 | #43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayanlar Hakkında Bilgiler !Tüm bayanlarımız kendilerinden birşeyler bulabilir bu konuda |
08-04-2012 | #44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayanlar Hakkında Bilgiler !Yazın yaptığımız kaza aklıma geldiKazadan sonra arabadan indiğimde arabanın ne camı kalmış ne kaportası Hemen kendime baktım öte tarafta mıyım acaba diye abla beni görüyor musun dedim ? Yoksa ikimizde öte tarafta mıyız dedim Çimdirde hayal mi gerçek mi anlayım dedim Kısacası biz çok güzel araba kullanıyoruz da, erkekler bizi rahat bırakmıyor yolda bile |
08-04-2012 | #45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayanlar Hakkında Bilgiler !ayyyyyyyyy çok güzelldii ama ) |
|