|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
7inde, besmele, kabul, kişiden, olmuşfotoğrafa |
![]() |
10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmele |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa BesmeleArkadaşlar,Allahtan hayırlısını dilemek en iyisi bence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa BesmeleAllaha dua edip ve hayırlısını dilemek ve yardım istemek kaderi değiştirmek değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müminler savaşırken Allaha dua ederlerdi,Allahtan yardım isterlerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmelearkadaşlar şimdi ardından dua edip agladıgımız insanların gerçek yüzlerini ve gerçek şahsiyetlerini karakterlerini ögrendiğimiz zaman(ben bir kısmını ögrendim ögrendiklerim bana yetti onun bir alkolik oldugunu bu yüzden işten atıldıgını daha neler neler ögrenince onun için dua okuyup göz yaşı döktüğüm günlere hayflandım allah birleşmenize müsade etmiyorsa bir hikmeti vardır üzülmeyin ) bu seferde kendi elimizle kendi dualarımızla başımıza sardıgımız beladan kurtulmak için daha çok yalvarmamız gerekebilir o yüzden bence allahdan hayırlısını isteyelim kalblerde sevgiyi yaradan allah degilmi belki rabbimiz bizim için daha güzel bir sevgiyi daha iyi bir insan aracılıgı ile yaşatır şunuda belirtiyim duaların bana en büyük faydası gerçek yüzünü görmeme yardımcı olmasıydı düşünüyorumda evlenmiş olsaydık şimdi çok büyük acılar içinde kıvranıyor olacaktım allah korumuş beni çok şükür |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa BesmeleSevdiğinin resmini eline alıp 21 besmele çekip üflüyorsun ![]() ALLAHım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylasan bır arkadasın soylemıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşmak istedim hiçbir tehlikesi yok gunahıda bence besmele cekıyorsun sonucda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : 10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmele |
![]() |
![]() |
#35 |
yeşil dal
|
![]() Cevap : 10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa BesmeleBENDE OOKUYORUM BUNU Bİ KAÇ GÜNDÜR AMA BEN ATIYORUM AYŞE OĞLU MURAT BANA GERİ DÖNSÜN NE OLUR ALLAHIM DİYORUM UMARIM OLUR OLURSA DA YAZICAM GÖRÜN SİZDE FAYDALANIN DİE ZOR HAKSIZLIK ÇOK ZOR |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : 10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmeleben bir sitede şöyle bir yazı gördüm duanın ardından sakın bunu sevgilisi olan yada nişanlısı olan birine okumayın bunu yazan lanetlemiştir diye ama ben sevdiğim insanla tam 15 yıldırn tanışıyorum ve onu herşeyden çok seviyorum 1 yıldır ayrıyız ve bir sevgilisi var birbirimizi görmüyoruz onuda çok sevdiğine inanmıyorum rabbimden ümiidmi kesemiyorum bir gün gene beraber oluruz diye bu duayı yapmak istiyorum ama sevgilisi var şimdi günay olurmu lanetlenirmiyim allahın sevgili azalırmı diye korkuyorum ve merak ediyorum düşüncelerinizi şimdiden teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : 10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa BesmeleBence bir ilişki bitmişse onda vardır bir hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|