Cevap : Forum Kimliği-2 |
06-13-2009 | #31 |
_filiz_
|
Cevap : Forum Kimliği-2En Sevdiğiniz renk: mavi,beyaz,yeşil En Sevdiğiniz dizi: asi,kavak yelleri En Sevdiğiniz film: titanic En Sevdiğiniz show programı: beyaz show En Sevdiğiniz oyuncu: tuba büyüküstün,murat yıldırım En Sevdiğiniz komedyen: yılmaz erdoğan En Sevdiğiniz yazar: emine şenlikoğlu En Sevdiğiniz şarkı:- En Sevdiğiniz müzik türü: müzik pek dinlemem dinlediğim zaman olursa genelde pop En Sevdiğiniz yerli kadın sanatçı: tuba büyüküstün, En Sevdiğiniz yerli erkek sanatçı: murat yıldırım En Sevdiğiniz yabancı erkek sanatçı:- En Sevdiğiniz yabancı kadın sanatçı:- En Sevdiğiniz söz: insana gereğinden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin yada kendini En Sevdiğiniz kişi: annem En Sevdiğiniz yiyecek: kabak yemeği En Sevdiğiniz içecek: SU En Sevdiğiniz eşyanız: dini kitaplarım |
06-13-2009 | #32 |
1907merve
|
Cevap : Forum Kimliği-2En Sevdiğiniz renk: yeşil,beyaz En Sevdiğiniz dizi: kurtlar vadisi,aşk-ı memnu En Sevdiğiniz film: kurtlar vadisi ırak En Sevdiğiniz show programı: bir şarkısın sen En Sevdiğiniz oyuncu: aydan şener En Sevdiğiniz komedyen: ata demirer En Sevdiğiniz yazar: senai demirci En Sevdiğiniz şarkı: şarkı dinlemem En Sevdiğiniz müzik türü: müzik dinlemem En Sevdiğiniz yerli kadın sanatçı: aydan şener En Sevdiğiniz yerli erkek sanatçı: necati şaşmaz En Sevdiğiniz yabancı erkek sanatçı: leonardo di caprio En Sevdiğiniz yabancı kadın sanatçı: kate winslet En Sevdiğiniz söz: hasret çok zor ama özlediğim sen olunca hasreti seviyorum En Sevdiğiniz kişi: annem En Sevdiğiniz yiyecek: makarna En Sevdiğiniz içecek: su En Sevdiğiniz eşyanız: kalemlerim :D
09-12-2009 | #33 |
Aragorn561
|
Cevap : Forum Kimliği-2En Sevdiğiniz renk : Siyah En Sevdiğiniz dizi : 'Lost','supernatural' vee 'lie to me' En Sevdiğiniz film : yüzlerce var En Sevdiğiniz show programı : show programları izlemem En Sevdiğiniz oyuncu : Jensen Ackles,viggo mortensen En Sevdiğiniz komedyen : Kendim (yani ben) En Sevdiğiniz yazar : Erdal demirkıran En Sevdiğiniz şarkı : Shitsui - Takanashi Yasuharu En Sevdiğiniz müzik türü : soundtrack En Sevdiğiniz yerli kadın sanatçı : Yok En Sevdiğiniz yerli erkek sanatçı : yok En Sevdiğiniz yabancı erkek sanatçı : Jensen Ackles,viggo mortensen En Sevdiğiniz yabancı kadın sanatçı : Yok En Sevdiğiniz söz : bayağı var ; -Bir insan bir başka insana lanet okuduğunda 2 tane mezar kazar Sen benim senseimi benim gözlerimin önünde lanet ile öldürdün bu işten elini kolunu sallayarak çıkacağınımı zannediyorsun? (naruto) -Bir bütündür,bütün ise bir (Fullmetal alchemist) -Eğer birinin acısını paylaşmazsan onu anlayamazsın,Ama sırf onu anladın diye aynı fikirde olamazsın,işte gercek bu ! -Kılıç bir ölüm aletidir,Ve kılıç ustaları bu aleti insanları öldürmek için kullanan kişilerdirSöylenen hiçbir süslü söz bu gerçeği değiştiremez -Ben kötü değilim, sadece böyle çizildim -Bana katil demeye hakkın yok Beni öldürmeye hakkın var, bunu yapmaya hakkın var; ama beni yargılamaya hakkın yok -Gerçekçe konuşur musunuz? -Zaman en iyi yazardır Her zaman mükemmel sonu yazar -Ben? Ben dürüst değilim ve dürüst olmayan bir adamın dürüst olmayışına her zaman güvenebilirsiniz Dürüstçe söylüyorum bunu Asıl dikkat etmeniz gerekenler dürüst olanlardır, çünkü ne zaman gerçekten aptalca bir şey yapacaklarını asla tahmin tahmin edemezsiniz -Bu dünyada iki kişiye güvenirim; biri ben, öteki sen değil -Şeytanın yaptığı en büyük kurnazlık, tüm dünyayı yaşamadığına inandırmakmış -Her sihirbazlık numarası üç bölüm ya da perdeden oluşur Birincisi "Vaat" bölümüdür Sihirbaz size sıradan bir şey gösterir İskambil destesi, bir kuş ya da bir insan Bu nesneyi size gösterir Son derece gerçek, üzerinde oynanmamış, normal bir şey olduğunu görmeniz için nesneyi incelemenizi ister Fakat gerçek, farklı olabilir İkinci perdeye "Dönüşüm" denir Sihirbaz olağan bir nesneyi alır ve onu olağanüstü bir şeye dönüştürür Hilenin sırrını arıyorsunuz, ama bulamazsınız Çünkü dikkatli bakmıyorsunuz Siz sırrı bilmek değil, kandırılmak istiyorsunuz Henüz alkışlamazsınız, çünkü bir şeyi yok etmek yeterli değildir Onu geri getirmeniz gerekir İşte bu yüzden her sihirbazlık numarasında üçüncü bir perde bulunur İçlerinde en zorlusu Bizlerin deyişiyle "Prestij" -Ben herzaman doğruyu söylerim, yalan söylerken bile -Ben korsanım sen denizci siz denizciler ne pahasına olursa olsun bir korsanı öldürme durumundasınız ama ben korsanım ben keyfime göre adam öldürürüm En Sevdiğiniz kişi : yorum yok En Sevdiğiniz yiyecek : say say bitmez En Sevdiğiniz içecek : su ve ice tea (sıcakla aram iyi değil :D) En Sevdiğiniz eşyanız : zaman,kitaplar,bilgisayar
01-23-2010 | #34 |
Masquerade~
|
Cevap : Forum Kimliği-2En Sevdiğiniz renk : Lacivert, Siyah En Sevdiğiniz dizi : The adventures of Merlin En Sevdiğiniz film : Harry Potter ve ateş kadehi En Sevdiğiniz show programı : Beyaz show En Sevdiğiniz oyuncu : Johnny Depp En Sevdiğiniz komedyen : Cem Yılmaz En Sevdiğiniz yazar : JK Rowling En Sevdiğiniz şarkı : Numb En Sevdiğiniz müzik türü : Punk Rock En Sevdiğiniz yerli kadın sanatçı : Şebnem Ferah En Sevdiğiniz yerli erkek sanatçı : maNga / Ferman Akgül En Sevdiğiniz yabancı erkek sanatçı : Linkin Park \ Chester Bennington En Sevdiğiniz yabancı kadın sanatçı : Evanescence / Amy Lee En Sevdiğiniz söz : Oldu o zaman En Sevdiğiniz kişi Annem En Sevdiğiniz yiyecek Çikolata En Sevdiğiniz içecek Kola En Sevdiğiniz eşyanız Bilgisayarım, kitaplarım
Son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman Hep acele etmem bundan anladım Kendi kendime konuştum bazen evimde Hem kızdım hem güldüm halime Sonra dedim ki Söz ver kendine Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan, yanlızca hayatı seyredersin - Stalwart ~ |
01-23-2010 | #35 |
bukett
|
Cevap : Forum Kimliği-2En Sevdiğiniz renk kırmızı En Sevdiğiniz dizi Prison Break En Sevdiğiniz film Alacakaranlık En Sevdiğiniz show programı Beyaz Show En Sevdiğiniz oyuncu Wentworth Miller En Sevdiğiniz komedyen Cem Yılmaz En Sevdiğiniz yazar Ahmet Ümit En Sevdiğiniz şarkı Cem Adrian - Kelebek + Eminem-Dido-- Stan En Sevdiğiniz müzik türü hip-hop / Rap En Sevdiğiniz yerli kadın sanatçı Ebru Gündeş En Sevdiğiniz yerli erkek sanatçı En Sevdiğiniz yabancı erkek sanatçı Akon En Sevdiğiniz yabancı kadın sanatçı Rihanna En Sevdiğiniz söz En Sevdiğiniz kişi Sevgilim :D En Sevdiğiniz yiyecek Yaprak sarması xD En Sevdiğiniz içecek meyve suyu En Sevdiğiniz eşyanız kolyem
09-24-2010 | #36 |
_rumeysa_
|
Cevap : Forum Kimliği-2En Sevdiğiniz renk Mavi En Sevdiğiniz dizi Sakarya Fırat En Sevdiğiniz film Aşk Tutulması En Sevdiğiniz show programı Komedi Dükkanı En Sevdiğiniz oyuncu Tuba Büyüküstün En Sevdiğiniz komedyen Tolga Çevik En Sevdiğiniz yazar Sevim Asımgil En Sevdiğiniz şarkı Yok En Sevdiğiniz müzik türü Yok En Sevdiğiniz yerli kadın sanatçı Funda Arar En Sevdiğiniz yerli erkek sanatçı Kenan İmirzalıoğlu En Sevdiğiniz yabancı erkek sanatçı leonardo di caprio En Sevdiğiniz yabancı kadın sanatçı Kate Winslet En Sevdiğiniz söz Aldığımız nefesi bile geri veriyorsak, demek ki hiçbir şey bizim değil! En Sevdiğiniz kişi Ablam En Sevdiğiniz yiyecek Yaprak sarması En Sevdiğiniz içecek Su En Sevdiğiniz eşyanız Kitaplarım |
|