Cevap : Forum Kimliği |
12-27-2007 | #31 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Forum Kimliği1 Adınız =fatma 2 Doğum Tarihi=23061992 3 Varsa Lakabınız =yok! 4 Nick'inizin Anlamı =esmer oluşum 5 Yaşadığınız Yer =kayseri 6 Göz Renginiz =koyu kahve 7 Boy/Kilo =165 cm, 55 kg 8 Mesleğiniz =öğrenci 9 En Sevdiğiniz Yemek =spaghetti 10 En Sevdiğiniz Tatlı =kadayıf (hmmm) 11 En Sevdiğiniz Şarkı =bi tane değil ki! 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey =uğura inanmam ya da bnm uğurum allah'ı andığım her dakikam 13 Tuttuğunuz Takım =galatasaray 14 Hobileriniz =müzik dinlemek, dersi kaynatmk 15 Fobileriniz =arı 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =jeep 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =yok ! 18 Yaşama Dair Görüşleriniz =allah için yaşamak gerek !! 19 Medeni Haliniz =bekar 20 En Belirgin Özelliğiniz =deli dolu oluşum |
12-27-2007 | #32 |
rock_alltime
|
Cevap : Forum Kimliği1 Adınız = Nurdan 2 Doğum Tarihi= 28031993 3 Varsa Lakabınız = Nurd 4 Nick'inizin Anlamı = Rock manyağı olduğum içnn:) 5 Yaşadığınız Yer = Kayseri 6 Göz Renginiz = Koyu kahve 7 Boy/Kilo = 174/65 8 Mesleğiniz = Öğrencii 9 En Sevdiğiniz Yemek = Yaprak sarması ve küçük mantıı:) 10 En Sevdiğiniz Tatlı = Abur Cubura ait herşeyy 11 En Sevdiğiniz Şarkı = Sil Baştan 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = Yokkk 13 Tuttuğunuz Takım = Gs 14 Hobileriniz = Müzik dinlemek,İki Ailee,eğlencee 15 Fobileriniz = Böcek:s 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = Şirin olanlar:) 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = Kuşum ve civcivim vardı:( 18 Yaşama Dair Görüşleriniz = Bazen çok bunaltıcıBazen çok klasikBazen çok monotonBazen çok iğrençAma çoğu zaman güzel ve zevkli 19 Medeni Haliniz =Bekar 20 En Belirgin Özelliğiniz = Şakacı,neşelii,duygusal ve tabikiii sulugözlüü:( |
02-02-2008 | #33 | |
hayko26
|
Cevap : Forum KimliğiAlıntı:
03-13-2008 | #34 |
inci_tanesi
|
Cevap : Forum Kimliği1-Adınız=İnci 2-Doğum tarihi=1988 3-Varsa lakabınız=inci tanesi 4-Nickinizin anlamı=ismim ve lakabım 5-Yaşadığınız yer=Kayseri 6-Göz renginiz=Ela 7-Boy/kilo=175/55 8-Mesleğiniz=Öğrenci 9-En sevdiğiniz yemek=Kızartılmış patates ve karnıbahar 10-En sevdiğiniz tatlı=puding,danette,danino ve yaş pasta 11-En sevdiğiniz şarkı=rumba 12-Varsa uğurum dediğiniz şey=kolyem 13-Tuttuğunuz takım=BJK 14-Hobileriniz=Dışarda arkadaşlrmla gezmek 15-Fobileriniz=evde oturmak 16-En sevdiğiniz araba modeli=Ferari tip modeller 17-Evcil hayvanınız varmı=Kuşum vardı adı yeşimdi öldü :( 18-Yaşama dair görüşleriniz=Bazen güzel bazen kötü 19-Medeni haliniz=Bekar 20-En belirgin özelliğiniz=çok gülmem
06-03-2008 | #36 |
perisu_1907
|
Cevap : Forum Kimliği1 Adınız =SU 2 Doğum Tarihi=2 aralık 3 Varsa Lakabınız =ugur böceği & cadıı 4 Nick'inizin Anlamı =1907 fenerbahçenin kuruluş tarihi olduğu için 5 Yaşadığınız Yer =Ankara 6 Göz Renginiz =Ela 7 Boy/Kilo =155 42 8 Mesleğiniz =ÖğReNcİ 9 En Sevdiğiniz Yemek =pilav 10 En Sevdiğiniz Tatlı =kadayııf tatlısıııııııııı 11 En Sevdiğiniz Şarkı =Şebo'nun şarkıları ve hoşçakal 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey =--------------- 13 Tuttuğunuz Takım =Fenerbahçemmmmmmmmmmmmmmmmm benimmm 14 Hobileriniz =pccccccc 15 Fobileriniz = 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =CAPTİVA 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =yoqqqqqq 18 Yaşama Dair Görüşleriniz =hayat güselll 19 Medeni Haliniz =Bekar 20 En Belirgin Özelliğiniz = |
07-03-2008 | #37 |
kezban
|
Cevap : Forum KimliğiAdınız =kezban 2 Doğum Tarihi=14 şubat 1991 3 Varsa Lakabınız =mechulkiz, 4 Nick'inizin Anlamı =ismim=)ismimin anlamı evini ve kocasını yöneten kadın 5 Yaşadığınız Yer =istanbul =) 6 Göz Renginiz =kahverengi(yanardöner kahve) 7 Boy/Kilo =170/60 8 Mesleğiniz =öğrenci gibi birşey 9 En Sevdiğiniz Yemek = tavuklu brokoli 10 En Sevdiğiniz Tatlı =baklava ve çikolatalı pasta 11 En Sevdiğiniz Şarkı =sezen aksu"küçüğüm" 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey =cevşenim 13 Tuttuğunuz Takım =GALATASARAY 14 Hobileriniz =şiir,edebiyat,müzik,İSKENDER PALA=) 15 Fobileriniz =haketmediğim gibi yargılanmak,kafamdan aşağı kaynar su dökülmesi 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =woswagen=) 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =yokannem rahatsız oldugu için alamıyoruz=)ama sokakta bi sürü hayvanım var 18 Yaşama Dair Görüşleriniz =hayat bir oyun,dünya sahne,perdeyi çekmek bizim elimizde 19 Medeni Haliniz = bekar 20 En Belirgin Özelliğiniz =edebiyata düşkünlüğüm ve tanımadığım insanlara sert çıkısımla ünlüyüm sanırım 90burcu
07-12-2008 | #38 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Forum Kimliği1 Adınız = SeLyN(= 2 Doğum Tarihi= 28021993 3 Varsa Lakabınız = kuzuu;kujuuucuxx;böcek;böcüq;köpüq;cadı;(beb eqxP)vsvs xD 4 Nick'inizin Anlamı = nickimi çok sefiomgothickız xD 5 Yaşadığınız Yer = en qzl YeR EsKiŞeHiRx) 6 Göz Renginiz = SimSiyah xD 7 Boy/Kilo = Esqeç xDxD 8 Mesleğiniz = Öqrenci (pc BöLümü) 9 En Sevdiğiniz Yemek = ymmymm Bamyaa ve bütün yemeqler; abur cuburLar bn çoq yerim yhaff xDxP 10 En Sevdiğiniz Tatlı = Dondurmaax) 11 En Sevdiğiniz Şarkı = bi sürü varrx) hayata küstüm cash flowsözleri bnm için çok deeerlix(; 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = Sayım 7 xD 13 Tuttuğunuz Takım = Önce EsEs sona CimBommmmm xD 14 Hobileriniz = pc ve müzik bşka bişi yoq otum yane xD 15 Fobileriniz = yaLan; ihaneT; HıyaneT; kötü oLan herbişiyyx@ 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = pejoo 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = vardı büüx( tavşanım ve kuşumm bide kaplumbağam tavşanımı birine emanet ettim kediye yedirmişş x( kuşumm öldüx( kaplumbağıma bşkasına hediye etmişlerr büüx( 18 Yaşama Dair Görüşleriniz = Acimasız;) 19 Medeni Haliniz = BeKar(= 20 En Belirgin Özelliğiniz = Merhametli oLmam;herkesi kndm qibi sanmam; herşeye choq üzülmemvsvs
07-12-2008 | #39 |
_bushra_
|
Cevap : Forum Kimliği1 Adınız =Büşra 2 Doğum Tarihi=24041993 3 Varsa Lakabınız =Büşbüş :) 4 Nick'inizin Anlamı =Ark öle al dedi die aldım :) 5 Yaşadığınız Yer =Eskişehir 6 Göz Renginiz =Koyu kahverengi 7 Boy/Kilo =161/51 8 Mesleğiniz =Öğrenci 9 En Sevdiğiniz Yemek =Abur cubur 10 En Sevdiğiniz Tatlı =Yaş pasta,puding :) 11 En Sevdiğiniz Şarkı =Rap ve Rock oldukca dinlerim 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey =Bilekliğim :) 13 Tuttuğunuz Takım =GALATASARAY 14 Hobileriniz =Gezmek,pc başında oturmak,muzik dinlemek,vs vs :) 15 Fobileriniz =Böcüklerrrr :( 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =BMW 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =Yok ama yakında olcak :) 18 Yaşama Dair Görüşleriniz =Hayatı iisiyle kötüsüyle yasayan rolleriz bize düsen kendi üstüne düseni yapmak ve oynamak zorundaız 19 Medeni Haliniz =Bekar :) 20 En Belirgin Özelliğiniz = ii olmam ve sevecen olmam :) |
08-01-2008 | #40 |
hey_crazygirl
|
Cevap : Forum Kimliği1 Adınız =Merve 2 Doğum Tarihi=01091993 3 Varsa Lakabınız =Bebeq; Merfee 4 Nick'inizin Anlamı =ismim xD 5 Yaşadığınız Yer =Eskişehir 6 Göz Renginiz =Kahve renqi 7 Boy/Kilo =bilmiyorum xD 8 Mesleğiniz =öğrencii:S 9 En Sevdiğiniz Yemek =fast food xD 10 En Sevdiğiniz Tatlı =kazandibi 11 En Sevdiğiniz Şarkı =Duman-Bebeq ;) 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey =kolyem xD 13 Tuttuğunuz Takım =Galatasaray xD 14 Hobileriniz = pc basında oturmak,müziq dinlemek vs 15 Fobileriniz =sınavlara calısmak 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =BMW 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =yoqq :( 18 Yaşama Dair Görüşleriniz =Hayat tüm olumsuzluklara rağmen yaşanmaya değer 19 Medeni Haliniz =Bekar xD 20 En Belirgin Özelliğiniz = her zaman güler yüzlü olmam xD
10-21-2008 | #41 |
KsK_rocker
|
Cevap : Forum Kimliği1 Adınız = Çağatay 2 Doğum Tarihi= 1993 3 Varsa Lakabınız = herkese göre değişiyo xD 4 Nick'inizin Anlamı = karşıyakalı ve rocker olmam 5 Yaşadığınız Yer =Karşıyaka 6 Göz Renginiz = kahve gibi bişey 7 Boy/Kilo =50 ya da 55 civarı 175 falan var 8 Mesleğiniz = öğrenci 9 En Sevdiğiniz Yemek = köfte papates 10 En Sevdiğiniz Tatlı = spangule 11 En Sevdiğiniz Şarkı = Şebnem Ferah-Okyanus 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = yok 13 Tuttuğunuz Takım = Karşıyaka 14 Hobileriniz = basketbol oynamak,kitap okumak,müzik dinlemek,şiir yazmak 15 Fobileriniz = yok 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = aston martin DB9 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = var köpek 18 Yaşama Dair Görüşleriniz =Yaşam herşeyle güzel 19 Medeni Haliniz =bekar 20 En Belirgin Özelliğiniz = bilmem ki beni tanııyanlar daha ii bilir xD
10-21-2008 | #42 |
-ecem-
|
Cevap : Forum Kimliği1 Adınız =ecem 2 Doğum Tarihi=17011993 3 Varsa Lakabınız =yok 4 Nick'inizin Anlamı =adım:)) 5 Yaşadığınız Yer =edirne-keşan:// 6 Göz Renginiz =kahverengi 7 Boy/Kilo =170/58 8 Mesleğiniz =öğrenci:// 9 En Sevdiğiniz Yemek =fast food:)) 10 En Sevdiğiniz Tatlı =yaş pasta:P 11 En Sevdiğiniz Şarkı =nirvana-smells like teen spirit,schoolmetallica-one,carpe diem 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey =deniz kestanesi kabuğu:))(biraz garip ama:)) 13 Tuttuğunuz Takım =Galatasaray!! 14 Hobileriniz =internet,müzik,gitar,bisklet,futbol:pp 15 Fobileriniz =yalnızlık!! 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli =vosvos:)) 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? =3 defa kuş beslemeye kalkmıştım2si kaçmış 1i ölmüştü:((şu an yok 18 Yaşama Dair Görüşleriniz =anı yaşa!!!sonrasını düşünme:p:P 19 Medeni Haliniz =bekar 20 En Belirgin Özelliğiniz =çalışmayı erteleyebildiğim kadar ertelemem olabilirve herkese çok çabuk güvenerek fazla değer vermem |
11-29-2008 | #43 |
• tußα •
|
Cevap : Forum Kimliği1 Adınız = tußa 2 Doğum Tarihi= 1o,o4,1993 3 Varsa Lakabınız = cano ,, tußiş ,, cadı ,, yobaz :) vs değişiyor kişiye göre :) 4 Nick'inizin Anlamı = Adım :) 5 Yaşadığınız Yer = Erzurum / Merkez 6 Göz Renginiz = koyu kahve (: 7 Boy/Kilo = kiLom 50 faLan :D ,, ßoyum 1,7o kadaR :wallbash: 8 Mesleğiniz = öğrenciyim (: Lise 2 9 En Sevdiğiniz Yemek = kızaRtma [ patates :D ] 10 En Sevdiğiniz Tatlı = profiteröL :D 11 En Sevdiğiniz Şarkı = saßit yok her tür dinLerim 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = annem :img-blush2: 13 Tuttuğunuz Takım = GaLataSaRayy !! 14 Hobileriniz = müzik dinLmek ,, kitap okumak ,, gezip doLaşmak ,, arkadaşLarLa zaman geçiRmek 15 Fobileriniz = ßöcekLer 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = pek iLgiLenmiyorum (: 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = hayıR ama ßaLıkLarıımız var (: 18 Yaşama Dair Görüşleriniz = herkese ve herşeye rağmen güzeL 19 Medeni Haliniz = bekarım (: 20 En Belirgin Özelliğiniz = inatçıyımdıR ,, vaLLa seviLen ve sayıLan biriyim(: övünmek gißi oLmasın ama çevremdekiLre sorarsanız daha iyi anLaşıLır biLemiyorm :sm_sleep:
06-13-2009 | #44 |
_filiz_
|
Cevap : Forum Kimliği1 Adınız = rumeysa 2 Doğum Tarihi= 16/07/1996 3 Varsa Lakabınız = rumiş 4 Nick'inizin Anlamı =sevdiğim oyuncunun bir filmindeki adı 5 Yaşadığınız Yer = konya / meram 6 Göz Renginiz = kahverengi 7 Boy/Kilo = kiLom 51,, ßoyum 161 8 Mesleğiniz = öğrenciyim orta okul 7 sınıf 9 En Sevdiğiniz Yemek = kebap ayrıca kabak 10 En Sevdiğiniz Tatlı = profiteröL 11 En Sevdiğiniz Şarkı = şarkı pek dinlemem ama dinleyeceğimde pop 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = annem 13 Tuttuğunuz Takım = Fenerbahçe tabiki 14 Hobileriniz = bilgisayar, kitap okumak ,, gezip doLaşmak 15 Fobileriniz = kediler ve böcekler 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = pek ilgilenmem 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = hayır 18 Yaşama Dair Görüşleriniz = geleceği düşünmemek gerekir ayrıca herkese güvenmemek gerekir 19 Medeni Haliniz = bekarım 20 En Belirgin Özelliğiniz = dürüst , güvenilir , çalışmadan başaran vb |
06-13-2009 | #45 |
1907merve
|
Cevap : Forum Kimliği1 Adınız = merve 2 Doğum Tarihi= 17 ağustos 1992 3 Varsa Lakabınız = lokum :D 4 Nick'inizin Anlamı =fenerbahçenin kuruluş tarihi ve adım :) 5 Yaşadığınız Yer = konya / meram 6 Göz Renginiz = kahverengi 7 Boy/Kilo = kiLom 60,, ßoyum 170 8 Mesleğiniz = öğrenciyim lise 3 bitti :D 9 En Sevdiğiniz Yemek = karnıyarık,dolma(canım çekti yaa) 10 En Sevdiğiniz Tatlı = çikolata yeter :D 11 En Sevdiğiniz Şarkı = şarkı dinlemem ama titaniğin müziği en çok hoşuma giden o 12 Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = yokÖyle şeylere inanmam 13 Tuttuğunuz Takım = FENERBAHÇE 14 Hobileriniz = kitap okumak,şiir yazmak :D 15 Fobileriniz = hastane ve hasta olma fobisi var 16 En Sevdiğiniz Araba Modeli = ford 17 Evcil Hayvanınız Var Mı? = yok 18 Yaşama Dair Görüşleriniz = her şeye rağman yaşamak güzeldir ama değerini bilirsen 19 Medeni Haliniz = bekarım 20 En Belirgin Özelliğiniz = saf,kin tutmayan,herkesin dost olabileceği ama çabuk sinirlenen :D:D