Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun |
07-03-2008 | #31 |
kezban
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunkedere kader deyipte pes etmek yakışmaz bana bana ait bi söz;)
07-04-2008 | #32 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunFırTınamsın ßeNim,sen esTikçe ben tiTreRim(=
07-04-2008 | #33 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSizler İçin • Isterseniz yanlıs düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düsünün (Doris Lessing) • Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsın (Confucius) • Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir!! (La Rochefoucauld) • Mutlu olduğunuz zaman, size bu mutluluğu veren faziletleri sonradan kaybetmeyiniz! (AMaurois) • Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir (Goethe) • Herşeyi bildiğini sanma! gerçekte çok bilgili olsanda kendine Cahilim diyebilecek cesaretin olmalı (Ivan Pavlov) • Gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır (Çin atasözü) • Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım (Necip Fazıl Kısakürek) • Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür (Aristo) • Yazı yazmayi öğrenmek, herşeyden önce düşünmeyi öğrenmektir (Amie Suche) • Düşmanlarınızı affedin bu bir büyüklüktür Ama onları unutmak büyük bir aptallıktır (Jf kennedy) • Üç kişinin bildiğini, bütün köy biliyor demektir! (Alman atasözü) • Kötü bir cemiyetin bozamadığı insanı, Kötü bir arkadaş bozar (La Edri) • Sanssizliga katlanabiliriz, çünkü disaridan gelir ve tümüyle rastlantisaldir Oysa yasamda bizi asil yaralayan, yaptigimiz hatalara hayiflanmaktir (Oscar Wilde) • Iyi agaç kolay yetismez;rüzgar ne denli güçlü eserse,agaç da o denli saglam olur (JWillard Marriot) ___________________
07-04-2008 | #34 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsungeçmişin esiri olmayı bırak, geleceğin mimarı ol |
07-12-2008 | #35 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunçıqLık aTaRda SeSSiZLiqim Birr BeN DuyaRım öLece SuSaRm YanLızLıqıMdaa! bu söz bnm için çok deerLii)= |
07-19-2008 | #36 |
hasret
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsungüzel sevdalar zorlu duraklardan geçer |
07-19-2008 | #37 |
güneş
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunsevenin gönlü dumandırhem karanlık hem sıcaktır
07-22-2008 | #38 |
Gözyaşı
|
07-22-2008 | #39 |
pesimistt
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunkaybettiğinn yerine ne koysan doLmazz ;)
07-22-2008 | #40 |
kezban
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSEVDİM AMA BİR SOR BAKALIM NEDEN? SEN SEVİLMEYE LAİK OLDUĞUN İÇİN DEĞİL,KENDİM SEVMEYE DEĞER OLDUĞUM İÇİN |
10-17-2008 | #41 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun14 Kasım cepten küçük yazışmalar Fırlatsam elimi gökyüzüne, umutlarım düşer tek tek Sigara içerken savurduğum yıllar boyu hayallerim, kaç çakmak gazı bitirdi kim bilir Kimbilir kimler benim gibi yaktı umutlarını, kimler kuşlara bakıpta anımsadı küçük özgür yüreğimi Gece boyu zamanlarda hatırlamayı borç bildiğim kişiler vardır elbet kendi küçük dünyamda Vardır elbet gönül evimde misafir ettiğim bir fincan kahve gibi kırkyıl hatrına Bir sigara sen de yak güzel dostum, bari şu kelamın hatrına! |
10-17-2008 | #42 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunGözlerim kapalı, yüreğimin yıldızına bakıyorum Ruhum ışığınla parlasın Sen bana göre, bende, bence, anladım ki söyleyebileceğim tek cümle; SENİ SEVİYORUM! |
10-17-2008 | #43 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunÖzledim, özlettin, özlüyorum Özüm sende, emelim sende Kelimelerim sende Diyeceğim, diyeceklerim sende Söyleyebileceğim tek şey sende Seni çok özledim |
10-17-2008 | #44 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSevdiklerime şiir yazdım, dostlarıma Güzellikleriyle süsledim cümleleri Ruhlardaki mana anlam kattı kelimelerime Oysa bu sefer yazmayı değil yaşamayı seçti kalbim |
10-17-2008 | #45 |
ASUD€
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunZAMANIN SİLMEDİĞİ HİÇBİR ANI, ÖLÜMÜN SONA ERDİREMEDİĞİ HİÇBİR ACI YOKTUR