10-09-2006 | #31 |
*KeDi KeSeN*
|
ewet hemde nasıl peki alttaki neden *KeDi KeSeN* oldugumu anlatmamı istermisin ? |
10-09-2006 | #33 |
*KeDi KeSeN*
|
ben kucukken benm pskolojimi bozdular da ondan kedileri hiç sevmem bak anlatıyım bi gun ben bole 6-7-8 yaşlarındayım gece cıkmaz bi sokaa girmişim arkam dan bole abartılı 80-90 (8-9) kedi bole geldi birinin bole çivilerden felan tasması var otekini suratı cızık beni bi sıkıştırırlar bun lar bole "mal ver" der gibi baktı bende "yoq" der gibi baktım sona o "o zaman balık al bize" der gibi baktı bende "oldu canım istersen bi de uzanıyım " der gibi baktım o "maytap mı geçion lan " der gibi baktı ben baktım iş kotuye gidiyo "yoq agabey estafirullah" der gibi baktım o "o zaman ustundekileri ver " der gibi baktı ben de (tabi kafam attı ) aldım yerden şişeyi kırtım alt kısmını "ulan ben senn " der gibi bakıp ustlerine fırladım ben suratımın sol kısmı çizildi bu olayda ve ben her aynaya bakışım da o yaştan beri her gun bir kedi daha yoq etme duşuncesi ile buyudum sonun da 13 leşim var bu rakamı sevdigim için bita kolay kolay kesmem herhalde galiba sanırsam __________________________________________________ _______________________________________________ en neFret ettigin üj şey ? |
10-09-2006 | #34 |
sawman
|
1)insanların bazı seylerı abartması 2)cok soru sorulması üj)sabahları erken kalkmak sewdıgın üc sey ne |
10-09-2006 | #35 |
*KeDi KeSeN*
|
:D:D KeDi KeSmEk yemek yemek uyumamak :D:D __________________________________________________ __________________________________________ adın ne |
10-14-2006 | #43 |
sawman
|
18 yasındayım okul bıttı calısıyom bekarım suan cıtıım yok ailemle yasıyorum bole işte sogugu sewermısin |
|