![]() |
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun |
![]() |
![]() |
#31 |
kezban
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunkedere kader deyipte pes etmek yakışmaz bana ![]() bana ait bi söz;)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunFırTınamsın ßeNim,sen esTikçe ben tiTreRim ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSizler İçin • Isterseniz yanlıs düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düsünün ![]() • Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsın ![]() • Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir ![]() • Mutlu olduğunuz zaman, size bu mutluluğu veren faziletleri sonradan kaybetmeyiniz! (A ![]() • Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir ![]() ![]() • Herşeyi bildiğini sanma! gerçekte çok bilgili olsanda kendine Cahilim diyebilecek cesaretin olmalı ![]() • Gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır ![]() • Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım ![]() • Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür ![]() • Yazı yazmayi öğrenmek, herşeyden önce düşünmeyi öğrenmektir ![]() • Düşmanlarınızı affedin bu bir büyüklüktür ![]() ![]() ![]() • Üç kişinin bildiğini, bütün köy biliyor demektir! (Alman atasözü) • Kötü bir cemiyetin bozamadığı insanı, Kötü bir arkadaş bozar (La Edri) • Sanssizliga katlanabiliriz, çünkü disaridan gelir ve tümüyle rastlantisaldir ![]() ![]() • Iyi agaç kolay yetismez;rüzgar ne denli güçlü eserse,agaç da o denli saglam olur ![]() ![]() ___________________
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsungeçmişin esiri olmayı bırak, geleceğin mimarı ol ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunçıqLık aTaRda SeSSiZLiqim Birr BeN DuyaRım öLece SuSaRm YanLızLıqıMdaa ![]() ![]() bu söz bnm için çok deerLii)= |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
hasret
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsungüzel sevdalar zorlu duraklardan geçer ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
güneş
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunsevenin gönlü dumandır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunkaybettiğinn yerine ne koysan doLmazz ;)
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
kezban
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSEVDİM AMA BİR SOR BAKALIM NEDEN? SEN SEVİLMEYE LAİK OLDUĞUN İÇİN DEĞİL,KENDİM SEVMEYE DEĞER OLDUĞUM İÇİN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun14 Kasım cepten küçük yazışmalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırlatsam elimi gökyüzüne, umutlarım düşer tek tek ![]() Sigara içerken savurduğum yıllar boyu hayallerim, kaç çakmak gazı bitirdi kim bilir ![]() Kimbilir kimler benim gibi yaktı umutlarını, kimler kuşlara bakıpta anımsadı küçük özgür yüreğimi ![]() Gece boyu zamanlarda hatırlamayı borç bildiğim kişiler vardır elbet kendi küçük dünyamda ![]() Vardır elbet gönül evimde misafir ettiğim bir fincan kahve gibi kırkyıl hatrına ![]() Bir sigara sen de yak güzel dostum, bari şu kelamın hatrına! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunGözlerim kapalı, yüreğimin yıldızına bakıyorum ![]() Ruhum ışığınla parlasın ![]() Sen bana göre, bende, bence, anladım ki söyleyebileceğim tek cümle; SENİ SEVİYORUM! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunÖzledim, özlettin, özlüyorum ![]() Özüm sende, emelim sende ![]() Kelimelerim sende ![]() Diyeceğim, diyeceklerim sende ![]() Söyleyebileceğim tek şey sende ![]() Seni çok özledim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSevdiklerime şiir yazdım, dostlarıma ![]() Güzellikleriyle süsledim cümleleri ![]() Ruhlardaki mana anlam kattı kelimelerime ![]() Oysa bu sefer yazmayı değil yaşamayı seçti kalbim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
ASUD€
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunZAMANIN SİLMEDİĞİ HİÇBİR ANI, ÖLÜMÜN SONA ERDİREMEDİĞİ HİÇBİR ACI YOKTUR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|