Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olduysanız |
05-27-2009 | #31 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık OlduysanızBir bakarız ki onca zamandan sonra koca bir yanlızlık var etrafımızda Her yedigi tekmeden sonra agrıyan bir kalp, Sahte bakışlara kandığına isyan eden, Ve geleceği görememiş iki göz Çokmu şey istedik acaba hayattan? Hicmi haketmedik sıcak bir sarılmayı?
05-27-2009 | #32 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık OlduysanızSenin hüznün benim mutluluğum olacaksa, Sözler başladığımız yerde duracaksa, Kalp verdiklerinin hesabını tutacaksa, Yok, istemem, sakın sevme beni! Senin kanununda aşkla ölmek yasaksa, Gün gelip yüreğin beni de unutacaksa, Senden yadigar bir resim kalacaksa, Yok, istemem, sakın sevme beni! Alışmalı yıkılıp yeniden kalkmaya, Kabullenip, sana düşeni dünyaya bırakmaya Yüklenip tüm acılarını kendine yaslanmaya, Kimsesizliğin hesabını Denizli'den sormaya! |
05-27-2009 | #33 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık OlduysanızGitmek mi zor kalmak mı demiştin ya Her iki durumda da öldüm ben Izdırabım sensizlik Sensizlik yakıcı bir ateş Her ne kadar yanında olamasam da Ben senden hiç gitmedim Ben ızdırabı seçtim |
05-27-2009 | #34 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık OlduysanızHer şey geçiyor; saatler, gökyüzünde bulutlar, insanların yaşamı, doğumdan ölüme taşınarak Olayların tarihsel olgusuna bağlanma Bu; dünyaya bakmanın kötü bir yoludur Kaçan zamana ve geri gelmeyecek sabahlara endişelenmeden, her bir saniyeyi zenginleştirici bir tecrübe haline getir Sonu olmayan tek şey şu an'dır" |
05-27-2009 | #35 |
TiFus
|
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık OlduysanızEllerine Sağlık Sevgili Gözyaşı |
05-28-2009 | #36 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık OlduysanızTeşekkür ederim Okuyan gözlerine sağlık tifus Görmesem daha iyiydi seni orada, o gece Aradan yıllar geçti, Silinmedin hafızamdan Her gece gibi bir geceydi, seni görene kadar, Birer birer çıktılar yerlerinden hatıralar Duygularıma esir oluyorum seni görünce! İnsan bin kere mi yanıyor, bir kere sevince? Ruh bedenden ayrılıyor, çekimine girdim Bir kere daha yandım ama canım, |
05-28-2009 | #37 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık OlduysanızBeni bozguna uğratıp, gittiğin günden beri Nefretim kabardı yüreğimde, gizlice! Taşıyamam bu hıncı söylemeden, sessizce! Vurmalıyım her şeyi yüzüne tüm gücümle! Şimdi gel al anılarını benden, Durdukça acı veriyor! Gel al resimlerini benden, Gördükçe içim eriyor |
06-05-2009 | #38 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olduysanız║║║- Kalbimi Yerinden Sökmeyi Dene - ║║║
Sevdanın sırrına ermek istersen Çoşkun bir ırmak ol akmayı dene Çektiğim acıyı görmek istersen Yüzüme bir kere bakmayı dene Pişmanlık acını dindirmediyse Yürek ateşini söndürmediyse Hiçbir şey geriye döndürmediyse Eski resimleri yakmayı dene Bütün suçu bana yükleme artık Istıraba çile ekleme artık Bir ömür içinde bekleme artık Eski resimleri yakmayı dene Sevgime beş para etmez diyorsan Kinim kolay kolay gitmez diyorsan Yaşattıklarım az yetmez diyorsan Dünyayı başıma yıkmayı dene Bir kurşun da sen sık sanki yaram az Sen ne cimcimesin sen ne yaramaz O sahte bakışlar işe yaramaz Karşım da gözyaşı dökmeyi dene Kanlı gözyaşımı kurutmam için Verdiğim son sözü hep tutmam için Seni sonsuza dek unutmam için Kalbimi yerinden SÖKMEYİ dene !!OLmUyOr UnUtAmIyOrUMSENSİZ YA-PA-MI-YO-RUM!! |
06-05-2009 | #39 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olduysanız~♥~ Kitap Yazmaz Acımızı ~♥~
--"" Kitap Yazmaz Acımı ""-- Mayıs esmerliği Tütün umut Bir avuç gözyaşı Sesime hüzün katıyor Bana ait, Bana Yabancı Hayatım Çıplak bir yarayım, sızlıyorum Zamanı acıyla çiziyorum Takvim yapraklarına Aldırmadığımı sanıyordum Aldırıyorum Dağılıyor aydınlık, Karanlığımda ağlıyorum Kanıyor Sokaklarda Tanımadık Acılarım Serserilikte cömert Mektuplar biriktiriyorum Boş teneke bira kutularında, Denize Atıyorum Meyhaneleri boyuyorum, Keder rengi Halden anlamaz Kitap yazmaz bir acıyım ANLA BENİ !!Ne YaPsAm OLMUYORSeNsİz YA-PA-MI-YO-RUM!! |
06-05-2009 | #40 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olduysanız▓▓┌ Bezgin ┐▓▓
Işıklar arasında, ben kararmış lambayım, Aydınlanacak yer yok, sönmeyip ne yapayım Sanki bir serseri mayın, sanki bir gök taşıyım, Düşüyorum tutmayın, düşmeyip ne yapayım Ellerin eller olmuş, gözlerim seller olmuş, Sevgimiz yeller olmuş, kaçmayıp ne yapayım Fısıldaşır hayalin, yokluğunu her gece, Yoksun işte, yoksulum ben, dilenip ne yapayım Her damlada gözyaşım, seni bana taşıyor, Doldurup kadeh kadeh, içmeyip ne yapayım İnanki sevgilim sensiz, kurumuş bir dünyayım, Senin için dönmüyorsam, durmayıp ne yapayım Her mevsimim kış oldu, gerçekler hep düş oldu, Yanımda sen yoksan eğer,uyanıp ne yapayım !!OLmUyOr,OLmUyOr, OLmUyOr, OLmUyOrSeNsİz YA-PA-MI-YO-RUM!! |
06-05-2009 | #41 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olduysanız▲▲▲ """Geç Kaldın""" ▼▼▼
Onaramazsın ne yazık beni Ellerin, ellerimdi, Gözlerin, gözlerim İkiye ayrılan hayatımızın Yarısı senin, Yarısı da senin Saatleri ikiye çarpan aşkımızın Anısı senin, Acısı benim """"""""""""""""""""""""""""""""""""""" HOŞÇAKAL SEVGİLİM !!GeÇ KaLdIMYiNeDe OLmUyOr SeEnSiZ YA-PA-MI-YO-RUM!! |
06-05-2009 | #42 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık OlduysanızBir Bilsen Ne Kadar Acı Çekiyorum
ateş ve su gibidir sevmek bir tarafın yanarken diğer tarafın çölde susuzdur bir imkansızdır bir umuttur biz imkansız bir aşkın biz çölde kıvranan dilsiz bir balığın ölümü bekleyen kanser hastasının yetim bir sevdanın evlatlarıyız benim güzel sevgilim zindanım yokluğun bir akrebin ayak izleri gibi beynimi kemiriyor cennetim ve cehennemim benim güzel sevcem nefes alamıyorum çaresizim ve yıkığım senin hayatımda olmadığın bu şehirde bir bilsen ne kadar acı çekiyorum bir bilsen yokluğun nasıl koyuyor bana dudaklarım ismini sayıklıyor her geçen gün artıyor yalnızlığım bezginim ve kararsızım ben bunu hiç bilmezdim günahlarımın bedelini ödüyorum şimdi uykusuz geceleri ve acılarımın teorisini yazmak değil sana derdim gözlerimin kan çanağı olması değil nedensiz hıçkırdığım ağladığım hiç değil sadece ihanete uğramışlık duygusundan kurtulamıyorum bilmem neden ikimiz birbirimizin celladı oluverdik söyle neden işin içinden çıkamıyorum içimdeki ihanete uğramışlığı kime ve nereye kusacağımı da bilmiyorum içimde kaldıkça kemiriyor beni acıyor her bir zerrem ateşe verilmiş çıra gibi tutuşuyorum kendi kendimi yakıyorum ihanete uğramışlığımla seni acıtmaktansa kendimi acıtmayı tercih ediyorum kıyamıyorum sana sırtımdaki hançerlerin büyütüyor ihanete uğramışlığımı içimi yakarak geçiyor acıtıyor ve ağrıtıyor kalbimi ihanete uğramışlık hastalık gibi kemiriyor her tarafımı kendime aynada baktığımda artık gözlerimin bile bana ihanet ettiğini görebiliyorum ama biliyorum ki yaşamak zorundayım her şeye rağmen beni ne kadar yorsa da hayat senin kadar kimse yormadı ölüm gelip alana dek öyle ya da böyle yaşamak zorundayım ah sevgilim benim tatlı ışığım nefesim yaşıyorum ama buna yaşamak denirse eğer biliyorum artık hiç bir zaman benim olmayacak çocuksu gülüşün keşfettiğim mahrem gamzelerin acı sözlerin ve ipeksi tenin bana senin kadar uzak biliyorum ama unutamıyorum yoksa sen hemen unuttun mu beni o zaman diyecek bir şeyim yok sadece iyi dileklerim seninle ama şunu bil ki ölene kadar kalbim seninle bırakmayacağım seni sevmeyi yüreğimle |
06-27-2009 | #43 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık OlduysanızBiliyorum aslında sen hiç bir zaman gelmedin bana Duymuyorsun ! Gitme diyorum sana,gitme ! Çıglıklarım boğuluyor gecenin karanlıgında Gece korkunç, gece sessiz, gece yalnız Sesim kısılıyor Gidişin bitişi olacak yüreğimdeki heyecanın, Gidişin sönüşü olacak gözlerimdeki ateşin Beni,yüreğimdeki sevgiyi, Gözlerimdeki bitmek bilmeyen umudu unuttun! Ama ne olur bunu unutma Gidişin dinderemez bu fırtınayı Bir fırtınanın uğultusuyla sesleniyorum sana; GİTME |
06-27-2009 | #44 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olduysanızgitti o anne dönmeyecekmıscesıne gitti bır mezara cıcek atarcasına beni öldürürcesine, bogarcasına, yıkarcasına buralarda onsuz bır basıma koyarcasına GİTTİ O ANNE bir adım atacak ıkıncısı yok sandım şakaydı be sevgilim dıyecek sandım dönmedi anne, benımsın dedım gözlerım kılıtlendı gozlerıne dilim doladı, kelimeler anlamsızdı, yalandı GİTTİ O ANNE havada toprak kokusu, içimde onsuzluk korkusu bası bos martının çıglıgı kadar sebepsız bır serserının askı kadar yalnız koyupta benı GİTTİ O ANNE o benım aska ettıgım yemınıdı o benım aksam gulumdu anne aglamak ona daır, sevgı onun ıcındı o benım bedelımdı o benım yalancı gercegımdı anne bizi ayırdılar anne, darma dagın ettiler çok gördüler onu bana çoçuksu mutlulugumuzu bugulu camlara hapsettıler bembeyaz dus bulutlarımızı zıncırledıler kopardılar aksam gülümü GİTTİ O ANNE yasanmamıs bir dün gibi bitti anne |
07-22-2009 | #45 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aşk Acısı Çeken Birine Aşık OlduysanızAglayamıyorum Gittigin günden beri, gözyaslarım bana küskün Yüregime cezam, içime hapsettim damlaları Suskun haykırıslar… Görünmez acılar Biliyor musun? Varlıgın ile yoklugun arasında bir fark göremiyorum simdilerde… Varlıgında da hic olmadın ki! Özür dilerim! Vardın varolmasına da, Bende olmadın ki hic! Her nefesimde içime cektim, seni… Ben ‘’beni’’ feda ettim sana…! Şimdi yokum! Sensin sebep, yokluguma… Sözlerin, yüregime cezam! Gözlerin kalbimin anahtarı… Bir sana ait, bir sana dayanıksız Kaybettim sendeki ‘’beni’’! Vazgectim kendimden… Yüregine, yüregimle gönderdim hayallerimi Avuclarına bıraktım, umutlarımı… Yüregimden sen sorumlusun! Bende varolan, sende yasayan yüregimden… Seni secti ''O'' Cezam olsan ne farkeder? Benim secimim degilmisin ki? Kaybettim bugün kendimi… Hükümsüzdür! Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk begendim! Vazgectim bugün herseyden, halsiz kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim…! Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz Bu kez anladım! Hüzünlerden bozma, Mutluluklar yaşıyorum! |
|