![]() |
Katil Manşetlere Nasıl Yansıdı |
![]() |
![]() |
#376 |
Ergenekon
|
![]() Katil Manşetlere Nasıl Yansıdı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnternetten etkilendim pişman değilim ![]() Sorgusunda Hrant Dink aleyhinde yayın yapan internet sitelerinden etkilendiğini belirten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zanlı Ogün Samast'ı üç yıl kadar önce Mc Donald's'a bomba atan Yasin Hayal'in azmettirdiği ileri sürüldü ![]() ![]() Samast üçüncü kişiymiş Dink'in katil zanlısı Ogün Samast'a cinayette kullandığı silahı üç yıl önce Trabzon'daki Mc Donald's'a bomba atmaktan dolayı ceza alan Yasin Hayal'in verdiği ileri sürüldü ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
punisher
|
![]() Günlerdir bu konu medyaya yansıyor ve sadece katil katilin nereli oldugu ve baglantıları neler parayı kim verdi gibi geçiştirici haberler ![]() peki ben soruyorum 17 yaşında bu katil neden bu ermeniyi vurdu? haberlerde böyle bi geçiş yok neden vurmuş olabilir sadece katilin konuşmaları ve yazıları hoşuma gitmiyordu deyişleri var ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
23 yıl Kola Fabrikasında Çalışan Birinden Alıntı |
![]() |
![]() |
#378 |
puslu
|
![]() 23 yıl Kola Fabrikasında Çalışan Birinden AlıntıDoğrumu bilmiyorum ama paylaşmak istedim ![]() 23 yil kola fabrikasinda calisan birisinin naklettigi ![]() ![]() ![]() gelen iddia; malumunuz kola denilen ürünün en temel hammaddesi meyan köküdür, ve meyan kökü ile beslenen canlilar arasinda fare de bulunmaktadir ![]() sirketler tonlarca üretim yaptiklari icin kepcelerle toplamaktadirlar meyan köklerini ve tonlarca topladiklari için de fareleri ayiklamaya ugrasmamakta daha dogrusu ugrasamamaktadirlar ![]() de meyan köklerini içindekilerle beraber preslemekte sadece kalan deri, ayak, bacak parçalarini elekten geçirerek ayiklamaktadirlar ![]() suyunun yaninda farenin kani, mide özsuyu vs ![]() renk siyah oldugu için estetik açidan bir sorun olmamaktadir ![]() kola üretimi yapan sirketin kimyasal yöntemlerle bu özütü sagliga zararsiz hale getirme ihtimali de var ![]() ![]() ![]() yil boyunca bi bardak bile kola icmemis ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() ![]() sizi bilemem ben içemeyi düşünmüyorum artık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebeğe Tecavüz Edene 21 yıl hapis |
![]() |
![]() |
#379 |
asyaland
|
Bebeğe Tecavüz Edene 21 yıl hapisİzmir'in Menderes ilçesinde 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SON SÖZLER Anne Fadime B, kendisine son sözlerini soran mahkeme başkanına, çocuğun cinsel istismara uğramasına yardımcı olmadığını savunarak, “Bir anne böyle bir şey yapmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yılmaz V ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAR Mahkeme heyeti, Yılmaz V'yi küçük çocuğa cinsel istismara bulunmak ve eziyet etmek suçundan 15 yıl hapis cezasıyla cezalandırdı ![]() ![]() ![]() ![]() Fadime B, çocuğuna eziyet etmek suçlamasıyla 6 yıl hapis cezası aldı ![]() ![]() Fadime B, cinsel istismara yardım etmek suçundan ise beraat etti ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
[KAPLAN]
|
![]() Ne hale gelmiş insanlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gündemi takip etmemize yardımcı olduğun için teşekkürler asyaland ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|