![]() |
Cevap : Günün Fıkrası :) |
![]() |
![]() |
#316 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Yüzme bilmeyen bir turist denize düşmüştü
![]() ![]() —Help! Help! Yoldan geçen Temel onu gördü ![]() —Ula İngilizce öğreneceğine, yüzme öğrenseydin ya! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Fark var Başhekim bir gün akıl hastanesinde hastaları ziyarete çıkar ve bir köşede hastaların kendi aralarında bir rakam söyledikten sonra güldüklerini görür ve dayanamaz sorar: "Neden söylediginiz her rakamdan sonra gülüyorsunuz?" Hastanın biri cevap verir: "Biz bütün bildiğimiz fıkralara numara verdik 5 dedigimiz zaman 5 numaralı fıkra aklımıza geliyor gülüyoruz 8 deyince 8 numaralı fikra aklımıza geliyor gülüyoruz ![]() ![]() Başhekim bir de ben söyleyeyim o zaman demiş 5 demiş çıt yok, 7 demiş çıt yok ![]() "Ben soyleyince neden gülmüyorsunuz?" Hastanın biri cevap vermis: "Başhekimim anlatmadan anlatmaya fark var ![]() [REPLACE] ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Cocuk dedesine sormus:
- Dede, nenem ile kac yildir evlisiniz? - 40 yildir evlat ![]() ![]() - Peki ama dede, ben sizi hic kavga ederken gormedim bunun sirri nedir? - Otur evlat anlatayim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koye de daha epey yolumuz vardi, bizim atin ayagi bir daha tokezleyince "Bu uc" dedim ve cektim belimden pistovu, ati orada vurdum ![]() Ben ati vurunca nenen basladi bana soylenmeye ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Yanlis Bacak
Doktorun biri hastasinin yanina gelir ve konusmaya baslar : - Size bir iyi, bir de kötü haberim var ![]() isterseniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iyi habere sevineceksiniz! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Duymasin
Cemal ile Temel askerde beraber nöbet tutarlarken, komutanlari bir bakmis Cemal in elinde bir mektup, okuyor ![]() - N apiyorsunuz, demis ![]() Temel : - Sevculumden mektup celdi ![]() ![]() - Peki Cemal in kulaklarindaki pamuk ne? Temel: - Mektubu duymasin diye ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
alper1482
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)28 ![]() ![]() Çok şişman bir adam, çok şöhretli bir doktorun muayehanesine gidiyor, konu zayıflamak istemesi ![]() Doktor, bir hafta kullanmak üzere, isimsiz bir hap veriyor kendisine ![]() ![]() ![]() ![]() Günler sonra yolda şişman bir arkadasına rastlıyor ve arkadaşı nasıl kilo verdiğini soruyor ![]() ![]() İlk gece, adam rüyasında bir sarayda ![]() ![]() ![]() "Neden arkadaşımla benim rüyalarım farklı?" diyor, doktor biraz düşündükten sonra soruyor: "Siz hastaneye mi gelmiştiniz, muayenehaneye mi?" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Fiyakal
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :):DDD haha güzel fıkra sağol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Nasrettin hoca pazarda dalgın yürüyormuş ![]() ![]() şekilde arkasını dönmüş ![]() ![]() "Bana sen mi vurdun?" demiş adama ![]() "Ben vurdum ne olacak?" demiş ![]() "Şakadan mı vurdun ciddi mi?" diye sormuş, Adam terslenmeye devam ederek: "Ciddi vurdum n'apıcan?" deyince bakmış işler sarpa saracak: "Aman aman, öyle olsun zaten canım…" demiş, "Çünkü şakadan hiç hoşlanmam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)BİR SAZAN OLAYI Otobüsle giderken, Bolu Dağı'nda verilen molada hemen tuvalete koşturdu ![]() Korkunç sıkışmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() Tam oturmuştu ki yan kabinden bir ses "merhaba" dedi ![]() Adam şaşkın "Merhaba" diye cevap verdi ![]() Ses devam etti: "Nasılsın?" İlk defa başına böyle bir şey geliyordu ![]() ![]() ![]() Yine şaşkın şaşkın yanıtladı: "Sağ ol, iyiyim ![]() Ses sordu: "Ne yapıyorsun?" Bir an tereddüt geçirdi ![]() ![]() ![]() Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi ![]() "Hayatım, telefonu kapatıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Adanali Cemal, Kayserili hamdi ve Temel bu uc arkadas Bogaz Koprusunde tamir yapiyorlarmis ve karilarida bunlara yemeleri icin bir seyler hazirliyormus ![]() ![]() ![]() ![]() Temel aciyor ekmek arasi hamsi ![]() ![]() yine ayni seyleri hazirladilarsa kendimizi kopruden atalim ![]() pastirmali,oda atlamis asagi ![]() ![]() ![]() Adanalinin karisi: -Vah zavalli kocacigim kofte ekmegi ne cok severdi hep kendi ellerimle hazirlardim ![]() Kayserili -Vah zavalli kocacigim pastirmali ekmegi ne cok severdi hep kendi ellerimle hazirlardim Karadenizli ise -Vah zavalli kocacigim hamsi ekmegi ne cok severdi her sabah kalkip kendi hazirlardi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var ![]() ![]() ![]() ![]() ''Kısaca anlatayım ![]() ![]() ![]() ''Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik, evimize doğru gidiyoruz ![]() Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi ![]() Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi ![]() Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman, eşim tekrar eğilip atıma 'İki' dedi ![]() Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi at'a 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu ![]() ![]() ![]() ![]() Eşime bir hışımla çıkıştım ''Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen?'' diye bağırdım ![]() ![]() ![]() Karım arkasını döndü ve bana 'Biiiiiiiir' dedi ![]() Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Temel adalet bakanı olmuş bir hapisaneyi ziyarete gitmiş ![]() -Suçsuz yere buraya düştüklerini, kader kurbanı olduklarını söylüyorlarmış ![]() sadece bir tanesi suçlu olduğunu ve cezasına razı olduğunu söylemiş ![]() müdürüne dönmüş sinirli bi şekilde: -Ha pu adamı çıkarun dışarıya içerdekilerinde ahlakunu pozmasun" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Araştırmacı Temel Temel hayvanları araştırma konusuna oldukça ilgi duymaktaymış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Ev telefonu hayli yüksek gelince, ev halkı toplanmış: Baba: "Yahu bu korkunç bir fatura ![]() ![]() Anne: "Aynen ben de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlan: "Vallahi ben de Şirketimin bana verdiği cep telefonu ile bütün görüşmelerimi yapıyorum ![]() Kız: "E benim de şirket hattım var ![]() ![]() Herkes aniden evdeki hizmetçiye döner ve cevap arar gözle bakarlar ![]() Hizmetçi: "Eee ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|