Cevap : Hergün Bir Dua |
02-24-2009 | #286 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Hergün Bir DuaAllah'ım!Sen çok affedicisin ve affetmeyi seversin,beni de affeyle! |
02-24-2009 | #287 |
fatmanur
|
Cevap : Hergün Bir Duaaminnnnnn Ya Rabbi!sen her türlü noksan sıfatlardan münezzeh bütün kemal sıfatlarla muttasıfsın Sen den başka ilah yoktur Eman ve emniyet sendedir Sen bizi CEHENNEM azabından koru
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
02-25-2009 | #289 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Hergün Bir DuaAllah"ım! Doğu ile Batının arasını nasıl uzaklaştırdınsa, beni de günahlarımdan öylece uzaklaştır Amin |
02-25-2009 | #290 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Hergün Bir DuaAllah"ım Bana rahmet kapılarını aç,fazl u kerem hazilerinin kapısını da aç! Zira Sen,ikram edenlerin en ekremisin Amin |
02-25-2009 | #291 |
fatmanur
|
Cevap : Hergün Bir Duaaminnnnn Allah'ım, Sen, benim Rabbimsin; Sen'den başka ilâh yoktur Beni Sen yarattın; ben, Sen'in kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım İşlediklerimin (kötülüklerin) şerrinden Sana sığınırım Üzerimdeki ni'metlerini itiraf eder; günahlarımı da ikrar ederim Beni bağışla Zira günahları bağışlayan ancak Sen'sin" |
02-26-2009 | #292 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Hergün Bir DuaAllah'ım!Günahlarımın tamamını;küçüğünü ve büyüğünü,ilkini ve sonunu,gizlisini ve açığını bağışla! |
02-27-2009 | #293 |
Berna
|
Cevap : Hergün Bir Dua
02-27-2009 | #294 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Hergün Bir DuaAllah'ım! Rahmetinden umudunu kestiğin gibi bizden de umudunu kes! Onu benden uzaklaştır!! |
03-02-2009 | #295 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Hergün Bir DuaAllah'ım!Affınla beni affet ve hilminle bana fazl u keremini bahşet! |
03-02-2009 | #296 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Hergün Bir DuaDevamı olup sonu olmayan,ayakta olup hiç yıkılmayan ve tedbiri güzel alıp veziri bulunmayan Allah'ım! İşlerimizi kolay eyle! |
03-03-2009 | #297 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Hergün Bir DuaAllah'ım!Selametle bizi yaşat,selam evine bizi koy!Rabbimiz Sen yücesin,hamd Sanadır ve Senin içindir! |
03-03-2009 | #298 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Hergün Bir DuaAllah'ın ismi ve Resullullah'a salat ü selamla duama başlarımAllah'ın fazl u keremini ister,şeytanın şerrinden Ona sığınırım! |
03-03-2009 | #299 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Hergün Bir DuaAmin