03-27-2007 | #16 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
:) Ben sana hiç kıyamam ama beynen geçekleşen psikollojik bir ölüm nasıl olur? Çalışmayan bir buzdolabına ne dersin suskun? |
03-27-2007 | #17 |
suskun
|
:))olur arkadaşım
03-27-2007 | #18 |
bessraa
|
suskunn naparımm agzını iplle bagllarr tenha bi yere götürür sni bıraqırım yallnıssllıqlla bash basha kall :)) canice fikirllerimm yoq snn ichin :) |
03-27-2007 | #19 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Bu kadar iyi niyetli olduğun için ben de seni bol timsahlı karanlık bir gölün kıyısına bırakayım bessraa |
03-27-2007 | #20 |
suskun
|
İsimsiz karanlık bende seni karanlık bir odaya koyarım gözleri bağlı koyarım müziğide son ses açarım:))Ancak bukadar acımasız olabiliyorum:( |
03-27-2007 | #21 |
bessraa
|
suskunu ölldürmeq gene bna gelldii ewine otomatiq kilith yaptırır gisslli gisslli ewine girerimm weee biigüünn gece yataına yatarken yataının alltını ciwillerlle dolldurmush ollurumm zzuuhhaaa :S:)) |
03-27-2007 | #22 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Ben ikinizi bir öldüreyim o zaman ama aklınızda bulunsun, karanlıktan korkmam Sadece çekirge gibi yaratıkların bacak hareketlerinden tiksindiğim için hafifçe ürkerim İkinizi aslanlarla dolu yüksekçe bir kafesin tepesine tek bir iple ayaklarınızdan bağlarım Böylece birbirinizi tutmaktan vazgeçtiğiniz an ağır olan aşağıya inecek ve aç aslanlara yem olacak Tabii aşağıdaki tükenince diğeri de aşağı inecek yavaşça Diyeceğim ama diyemiyorum, kendim gireyim bari kafese |
03-27-2007 | #23 |
bessraa
|
:))) biss 3müss girseq ii olucaq gallibaa:)) 2nise kafese tıqarr kacharımm bndee anahtar bndee yupppii |
03-27-2007 | #24 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Yedek anahtarı unuttum canım, eminim suskun'dan ağırımdır Aşağı iner ve kafesi açarım Ve emin ol aslanlar o sırada yukarı aşağı yapan aptal, durgun ve hantal bir avdan çok süratle kaçmakta olan kanlı canlı bir avı tercih edeceklerdir :))) |
03-27-2007 | #26 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Eee, tüm bunların üzerine sizi bağladığım dişçi koltuğundan çözeyim de gitmenize izin vereyim bari :)) |
03-27-2007 | #27 |
suskun
|
Bu seferde ben seni sessiz karanlık kimsenin olmadığı ıssız bir adaya götürürdüm,Ellerini bağlardım,yanına da su ve en sevdiğin yiyecekleri bırakırdımNezaman ellerini çözersen anca öyle karnını doyurursun:queen: |
03-28-2007 | #29 |
tatia27
|
burcuyu en iyisi kamyonun altına atmak kaç kere denedim ölmüyo bi türlü
03-28-2007 | #30 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Bir melek olduğun için seni melekler şehri Atlantis'e bırakayım tatia Ama bilirsin, Atlantis artık sular altında |
|