Cevap : Havuç Muyuz,Yumurta Mı,Yoksa Kahve Mi? |
06-21-2008 | #16 |
|
Cevap : Havuç Muyuz,Yumurta Mı,Yoksa Kahve Mi?vakit ayırdığınız için tşk ederim |
Cevap : Havuç Muyuz,Yumurta Mı,Yoksa Kahve Mi? |
06-22-2008 | #17 |
inci_tanesi
|
Cevap : Havuç Muyuz,Yumurta Mı,Yoksa Kahve Mi?hikaye güzel ama benim kahve olabilmem için mucizevi bi olay lazım :)) ~üzülerek söylüyorum ama bn galiba yumurtayım~ paylaşmn içn tşkrlr
06-22-2008 | #18 |
kezban
|
Cevap : Havuç Muyuz,Yumurta Mı,Yoksa Kahve Mi?bence herkez kahvedir,ama bazı anlarda yumurta yada havuç gibide davranabilirkahve olmayı zor görüyorsunuz ama en kolayı kahve olmak bence,çünkü birine sıcak bir gülümseme,derdini dinleme,nezakette bulunma bile bizi kahve yapabilir ve bunun karsılıgını cok güzel alırızyumurta olursak içimiz elvermesede zarar veririz ona buna ve buda bize geri döner,kabugumuzu bile çatlatabilir hatta bizden büyüklere yem bile olabiliriz =),havuc olmak en zoruiyilik yaptıgında bunun karsılıgını alma beklentisi bizi bunu yapmaya sürükler ama havus olmak kolaymı sizce?herkezin hor gözle baktıgı,işe yaramaz iş batırır diye tanımladıgı bir insan olmak,hergün insanlar tarafından ezilmek en kötüüsüne iyiki hepimiz kahve oluyoruz:D
06-23-2008 | #19 |
|
Cevap : Havuç Muyuz,Yumurta Mı,Yoksa Kahve Mi?yorumlarınız için tşkler arkdaşlar |
|