12-01-2006 | #16 |
sevdalibulut
|
önce george wbush u hayvanat bahçesine maymunların kafesine koyardım papayı müslüman yapar vatikan katedralini cami yapar onuda imami yapardım atatürkü kalpsiz olarak tekrar hayata getirirdim kalpsiz çünkü ülkenin halini görünce adam kalpten giderdi hemen daha yapıcak çok şey var ama en son kendime bi harem kurardım heralde :))) |
02-13-2007 | #18 |
angelesdream
|
kendımı 26 yaşıma transfer ederdim:) insanların içlerine girip kötü duygularını yok ederdım adaletın sağlanması için ne gerekırse yapardm abdyı adam ederdım türkiye olumsuz olan ne warsa düzeltemeye çalışırdım afet bölgelerinde zayıf olan yerlerı onarırıdım internetteki kötü şeyleri kaldırırdım we tamamen etkısız hale getırırdım erkeklerin sadık olmasını sağlardım we aynı şekılde kadınlarında namuslu olmalarını sağlardım hacca giderdim tüm dünyayı gezerdım tüm dünyada tanınan we örnek alınan bir yazar yada sanatkar olurdum kımın ne ıhtıyacı warsa karşılardım aşkı doruklarda yaşayabıleceğim birini bulurudm omrumu olabıldığınde güzel geçırırdım daha çook warda işteeeonlarda bana kalsın zaten sihirli değneğimde yok:( |
02-13-2007 | #19 |
ErGENEKON_GS_48
|
Hemen suan uçmak içüm sihir yapardımm
02-13-2007 | #20 |
crazy blue
|
ii olmak kolaydır zor olan adil olmaktır kalıcı bi adalet sağlardım heralde heyytt be hokus pokus |
02-15-2007 | #21 |
tatia27
|
3 kişi var onları alıpgaziantep dışında herhangi bi yere giderdim
02-16-2007 | #22 |
YOLKESER
|
Kendimi istediğim şeyi yapabilecek şekilde büyülü güçlerle donatır değneği yok ederdim kimse kullanamayasın die :D:D:D |
Cevap : Farzet Ki Sihirli Değnegin Var!!! |
01-03-2008 | #24 |
tatia27
|
Cevap : Farzet Ki Sihirli Değnegin Var!!!zamanı durdurup oynatmayıı |
01-14-2008 | #25 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Farzet Ki Sihirli Değnegin Var!!!valla ben de kankam gibi dusundum aslın da dünyayı elegecireyim filan sonra dedim bu dünyanın elektriğidir suyudur faturası heç bitmez dedim bos sie ledim :F:F:S:S:S:S:Ğ:Ğ:Ğ:ĞĞ:ıgğğhgt en ii si o değneği kırmak olurdu :D |
01-17-2008 | #26 |
Tehlikeli
|
Cevap : Farzet Ki Sihirli Değnegin Var!!!Bütün hastaları iyileştirirdim:wallbash: |
01-17-2008 | #27 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Farzet Ki Sihirli Değnegin Var!!!öss yi kaldırırdım, ve kendimi konya selçuk üniversitesi çocuk gelişimi 4 sınıfa ışınlardım:D:D |
01-17-2008 | #28 |
Tehlikeli
|
Cevap : Farzet Ki Sihirli Değnegin Var!!!söylesem deli olduğumu düşünürsünüz söyleyemem:clap2: |
01-17-2008 | #29 |
_SiYaH_
|
Cevap : Farzet Ki Sihirli Değnegin Var!!!Terörü Yok Ederdim !!