Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin? |
05-17-2008 | #16 |
bonsoir
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?ılık bir nisan yağmuru olsun tlfnn:sm_wink: |
05-18-2008 | #17 |
kiraz
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?bil alttakki bnmll deniz altına gelirmi |
05-18-2008 | #18 |
gürsesilknur
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?gelirim tabiki alttaki benimle bogaz turuna gelirmi? |
05-18-2008 | #19 |
atalay
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?fizanmi orasi nere yaw :)) gelim nolcaktek gitmimde alltaki ben çeşmeye gitcem gelcenmii :) |
05-19-2008 | #20 |
pesimistt
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?tşk ederm aLttakii öLüme qdeLim mii?
05-19-2008 | #21 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?oo süperr hadi hemen gidelm zaman kaybetmeye gerek yokxD alttaki benimle çiçek toplamaya geLxD
05-19-2008 | #22 |
pesimistt
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?qeLiimm aLttaki bnmLe cehennme qeLL!! |
05-28-2008 | #23 |
dejavu2009
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?Cehennem sıcaktır şimdi sadece ziyaret amaçlıysa olur :)))) Alttaki; Yağmurlu bir havada sırılsıklam olana kadar benimle yürümeye gelirmisin?
05-28-2008 | #24 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?ayy bayılırım alttaki bnmle bi dağ gezisine ne dersn? |
05-28-2008 | #25 |
seyito
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?en sevdiğim gezidir gelmemmi alttaki benimle çanakkaleye gelirmisin |
05-29-2008 | #26 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?gelirim züpper olur alttaki benöle ölüme gelir misin? |
05-29-2008 | #27 |
J_TERRY
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?sebebe bağlı sudan sebeb se ben almayım nasılsa cehennemde yancaz burda bıraz daha kalam alttakı benle ES ES maçına gelir misin ?
05-29-2008 | #28 |
ceher
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?gelırm ne zaman????:D altakı benımle gelırmısın?? nereye gıdecegımızı sorma gelırmısın gelmezmısın onu soyle:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:d
Türkiye’nin bağımsızlğından başka bir şey istemedim Ve bu sebeple Amerikan emperyalizmine ve işbirlikçilerine karşı mücadele verdik Bundan dolayı da ölümden korkmuyoruz Onu ancak işbirlikçiler düşünsün Ve ancak onlar kendi canının telaşına düşsün Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye’nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum Bu bağımsızlık düşüncesini mezara kadar götüreceğiz Deniz GEZMİŞ |
05-29-2008 | #29 |
J_TERRY
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?gelirim la ama hesap fılan oduceksen sen oducen :d alltkı benımle ingiltere ye gelirmisin |
05-29-2008 | #30 |
pesimistt
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?qeLmes miiimm (:: aLttakii bnmLe okuLdan kaçar mısıın? |
|