Forumgerçek Bayanları Hintli Olursa |
08-04-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
08-04-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi prowise Lale bu mu? Evet bu bayanlar gerçekçi olun biraz Lale ne diyorsun bu duruma |
08-04-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi prowise Lale bu mu? Evet bu bayanlar gerçekçi olun biraz Biz ikimiz bu akşam kaşnıyoruzda,hadi neysegerçekler,balçıkla sıvanmazDoğru bildiğine devam |
08-04-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaKartal'ın fikriydi |
08-04-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kartal34 Biz ikimiz bu akşam kaşnıyoruzda,hadi neysegerçekler,balçıkla sıvanmazDoğru bildiğine devam Böyle bir sevgilin olacak Her akşam şarap içeceksin Ölüme koşar adım gideceksin edit : by prowise büdüt: |
08-04-2012 | #21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi prowise Bence çok iyi fikir Kibariye'nin annesini tanıyorum bu arada söylerim vallahi kartal Ama mesala Lale, Kibariye'nin annesi olsa Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi prowise Lale bu mu? Evet bu bayanlar gerçekçi olun biraz Bak prowise kişisi sana bir şoföööööörrrrr diye bağırırsam ta buradan oraya gelir sesim Kafamı bozma dökerim senin resimlerini ortaya |
08-04-2012 | #22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaAma bendeki poza da bakın yahu, ama önce maşşşaalllahhh deyin sonra bakın Sundae ben sana resmimi foruma koyma demiştim, dime? |
08-04-2012 | #23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaKartal nerdesin? |
08-04-2012 | #24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Ama bendeki poza da bakın yahu, ama önce maşşşaalllahhh deyin sonra bakın Sundae ben sana resmimi foruma koyma demiştim, dime? Büdüt: by prowise Evet evet yanlışlık oldu LaLe bu |
08-04-2012 | #25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi prowise Kartal nerdesin? Ben buradayımda,senin o erkek dediklerin nerede Çabuk önce onların gönlünü al Hani Real,in o gerçek resmi var Clint Eastwood,variBöcüdayı,nında Don Jonson,u andıranBende Cüneyitttt |
08-04-2012 | #26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaLale maşallah demesem, tütütütü desem olur mu Neden tükürüyorsun dersin filan aman haa laf yemeden, en iyisi kaçayım |
08-04-2012 | #27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi prowise Büdüt: by prowise Evet evet yanlışlık oldu LaLe bu Ben şiddeti seviyorum |
08-04-2012 | #28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kartal34 Ben buradayımda,senin o erkek dediklerin nerede Çabuk önce onların gönlünü al Hani Real,in o gerçek resmi var Clint Eastwood,variBöcüdayı,nında Don Jonson,u andıranBende Cüneyitttt Lale TORPİLLİ |
08-04-2012 | #29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi prowise Lale TORPİLLİ Biz buradan toz olalım bir an önce, Kendi hallerinde,hayallerinle başbaşa bırakalım garipleri |
08-04-2012 | #30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forumgerçek Bayanları Hintli OlursaEndama bak hay maşallahhhh kilo olayı zaten kamuflajdı Nazlım açığa verdi beni hemde bayaa açığa Eline sağlık Nazlım bayaa güzelmiş kızlarımız ama burda olmayanlar da var bi ara onlarıda ekle |
|