Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz? |
08-04-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?En güzel yorum Başakça'dan gelmiş Ablanın ellerinden öperim Oki |
08-04-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Öykü Teşekkür ediyorum tufan2006 Biliyorum tabiki, insan kendinin katili olabilirmi Sigara kullanmakta aynı şey Bırakmayı hiç düşünmedim İstesem bırakabileceğimi biliyorum Annem, babam, kardeşlerim içiyordu Benim içmemem mümkün değildi Bize yanlış olduğunu anlatmadılarki İmzandaki gibi farkına var ve ailenede örnek ol Öykü, banada dua et Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi KimsE Keşke İçmesem ama işte güvendiğim iradem beni bu yolda rahat bırakmıyor Ama söz verdim tüm iş arkadaşlarım önünde 1 MART benim için yeniden doğacağım gün 1 martı sabırla bekleyeceğiz Kimse |
08-04-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi TÜRKçe Hepsi süper Ama en güzel olanı 12resim Emeğine sağlık arkadaşım Keşke kimse sigara içmese ama içmek için bahaneleri çok! bahane uydurmak biliyorum ben o duyguyuçok sevindim yakayım,ayyy bunaldım hadi bir tane daha,içmeyecektimde çok sinirlendim ondan yanibende 8 haziran gününe kadar böyleydimve bırakacam dedim bıraktım evet çok zor,her şey onu anımsatıyor size ilk zamanlar ,ama çok şey kazandırıyor gerçektenşu anda yanımda içilmesine bile tahammül edemiyorumhayatımdan tamamen çıkardım umarım bir daha giremez hayatıma |
08-04-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?İçiyorsam sebebi çok Aman ya allah uzak tutsun benden sigarayıda içenide |
08-04-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Yanımda içilmesinden bile rahatsız oluyorumVe hemen uzaklaşıyorum bulunduğum ortamdan Keşke millet şu illetin ne zillet bir şey olduğunu anlasa da vazgeçseGerçi biliyor lar da işlerine gelmiyorİnşallah bırakmak için fazla geç olmaz |
08-04-2012 | #21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Öykü Annem, babam, kardeşlerim içiyordu Benim içmemem mümkün değildi Bu biraz bahane gibi geldi bana Uzun yıllar annem de babamda sigara kullandılar Eskiden evlerde oturma odası denilen bir kavram vardı Küçücük odaya yaz kış tıkılırdık Onlar fosur fosur sigara içerlerdi o odada Okul zamanı arkadaş çevremde hatırı sayılır oranda sigara içen vardı Şimdi de işyerinde hemen hemen herkes içtiği gibi gelen giden de hiç çekinmeden yakabiliyor sigarasını Tüm bunlara rağmen bir kez bile elime alıp denemiş değilim İçki içtiğimi görenlerse bir kez daha şaşırıyor bu duruma |
08-04-2012 | #22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Bende içmiyorum Yiyorum Ama bırakacağım, zaten ben bırakmazsam, kesin o beni bırakacak |
08-04-2012 | #23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Kendim ile gurur duyduğum konuların başında sigara içmemem gelirOrtamda sigara uzatıldığında kullanmıyorum demenin hazı bambaşkadır Bazen arabaya arkadaşlar biniyor arabada sigara içirmediğimden dışarıda 2-3 fırt çekiyorlar arabaya binince sigara kullanmadığımdan o anda bana gelen iğrenç sigara kokusunu sizde alsanız inanın kendinizden nefret edersenizparfüm falan hikaye sigara en pahalı en ağır kokuyu bile sindirip ön plana çıkabiliyor Kullanan arkadaşlarıda ayrıcalıklı bir hava solumaya davet ediyorum umarım birgün hepiniz bırakırsınız |
08-04-2012 | #24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Bu biraz bahane gibi geldi bana Uzun yıllar annem de babamda sigara kullandılar Eskiden evlerde oturma odası denilen bir kavram vardı Küçücük odaya yaz kış tıkılırdık Onlar fosur fosur sigara içerlerdi o odada Okul zamanı arkadaş çevremde hatırı sayılır oranda sigara içen vardı Şimdi de işyerinde hemen hemen herkes içtiği gibi gelen giden de hiç çekinmeden yakabiliyor sigarasını Tüm bunlara rağmen bir kez bile elime alıp denemiş değilim İçki içtiğimi görenlerse bir kez daha şaşırıyor bu duruma benim bırakmamda çocuklarımın etkisi çok olduartık küçük kızımdan utanıyordum her yaktığımda bana iğrenç biriymişim gibi bakıp durdu ,ben içmeye devam ettikçe onun karşısında güçsüz,iradesiz bir anne konumuna düştümona bir şeyi isteyince yapabilmeyi göstermeye çalışmam gerekiyorduonun ne kadar mutlu olacağını biliyordum sigarayı bırakınca,sigara içme isteklerimde bunları düşündüm hep ,zor oldu ama sanırım başardım yaklaşık 8-9 aydır içmiyorumdarısı bırakmak isteyenlerin başına |
08-04-2012 | #25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Ben de 20 gündür, günde 2-3 e kadar düşürmeyi başardım Bakalım sonuç ne olacak? |
08-04-2012 | #26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi drcengy Ben de 20 gündür, günde 2-3 e kadar düşürmeyi başardım Bakalım sonuç ne olacak? sonucu söyleyeyimmi?20 gün az içmiş olacaksınama buda bir şeydir,bende böyle denemeler yapıyordum arada,bırakmaya karar verdiğinde çok faydası olacak |
08-04-2012 | #27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?hayatımda hiç sigara içmedim, sigaraya karşı hiç bir özentim olmadı |
08-04-2012 | #28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yoksa Siz Hala İçiyor Musunuz?Çok şükür içmiyorum, bırakalı sanırım 6 sene falan oldu |
|