09-25-2007 | #18 |
bukettt
|
ahh akıl burakmadıki bende:((( çok güzel ya süper olmuş teşekkürler ergenekon ellerine sağlık |
09-25-2007 | #19 |
pesimistt
|
hiç de biLem bn bu sene qttm denizie :D:D şaka bi yana qerçktn çok hoş oLmuş eLLerine saqLık tşkLer
09-25-2007 | #20 |
Ergenekon
|
Beğendiğiniz için teşekkürler, o zaman seriye devam ederiz, bakalım kampta neler olacak:)) |
09-25-2007 | #21 |
black_R-O-S-E
|
:D gerçekten çok güsel olmuşş çok yaratıcısın ergenekonn abi :) kampta yer almak beni çok mutlu etti gerçektenn teşekkürlerr
09-25-2007 | #22 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Onlar gitsin, aydınlıkta yol bulamayız black, karanlıkta yürüyeceğiz :D:D:D Ergenekon müthişsin ya, gerçekten müthiş=)) Çok çok güzel olmuş, emeğine sağlık, serinin devamını bekliyoruz:)) |
09-28-2007 | #24 |
Ergenekon
|
Evet angelesdream kampta dolaşırken ilginç bir olayla karşılaştı, olaya rahatsız da tanık oldu:) |
09-28-2007 | #25 |
angelesdream
|
:Green_Colorz_PDT_07 :Green_Colorz_PDT_07 :Green_Colorz_PDT_10 :Green_Colorz_PDT_10 :Green_Colorz_PDT_06 :Green_Colorz_PDT_38 :Green_Colorz_PDT_37 :Green_Colorz_PDT_22 :Green_Colorz_PDT_09 ergenekongülmekten öldürecektin beni az dahane bu halim benimrezil oldum elalemezaten rahatsızın diline düşeceğime belediye çukuruna düşsem çok daha iyiyazık bana yaa:) teşekkürler nediyim:) |
09-28-2007 | #26 |
[KAPLAN]
|
Belki biraz geç oldu ama bu güzel çalışmaların tümünü şu an görme fırsatı buldum Ergenekon her zaman olduğu gibi yine kendisine ait çalışmalarla sitemize neşe saçmış Bu fotoğrafları gördükten sonra devamını dilememek elimde değil Teşekkürler Ergenekon, yaratıcılığınla bir kez daha bizleri şaşırtmayı başardın |
09-28-2007 | #27 |
bessraa
|
asdasdasdasdxD yaa gerceqten choq gsll ollmush=) ellerine sagllıq walla dewamını beklleriss kaybollmanın da müthishi bnde grüllmüshtür illq ollaraq stnxD |
09-28-2007 | #28 |
RaHaTSiZ
|
~~ ZUhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hatta puhaaaaaaaaaaa muhahaaaaaaaaaaa ahuahauhauahauhauahauh puaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa yere düşecem gülmekten :D:D::D:D Noldu angela dortzingene mi kaldın zuhahaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D::D:D: " Kurbağacığımı öpüyorum veee büyü bozuluyorrrr mucuuuukkkkkkkkk " AMannnn sabahlar olmasın ZUhaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D:D ~~ |
09-28-2007 | #29 |
bessraa
|
bitaneciqq abiciimm bnmm sn güll gülxD bnde sna bullcam bi tane kurbaga ollurmu baqq snde onu öpersin artıqq bahtına ne chıqarsa asdasdasdxD |
09-28-2007 | #30 | |
RaHaTSiZ
|
Alıntı:
~~ Tekrar gülmek istiyorum :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_07 :Green_Colorz_PDT_07 :Green_Colorz_PDT_22 :Green_Colorz_PDT_38 :Green_Colorz_PDT_25 :Green_Colorz_PDT_10 :Green_Colorz_PDT_19 :Green_Colorz_PDT_46 :Green_Colorz_PDT_08 :Green_Colorz_PDT_50 asadsaddasss :D:D:D Angela nerdesin gel burayaa :D ~~ |
|
|