|
|
Konu Araçları |
7inde, besmele, kabul, kişiden, olmuşfotoğrafa |
10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmele |
06-27-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa BesmeleUÇURUM Nickli Üyeden Alıntı Böyle ulu orta her duayi veriyosunuz arkadaşim art niyetli insanlarin yapabileceği hiç akliniza gelmiyomu Meselsa evli olupta başkasinin kocasini ayartmaya çalişan biri yaparsa bi yuvanin yikilmasina vesile olursun Ozaman kendinle gururlanirsin artik verdiğim formül tutmuş diye bence böle bi şey olamaz sonuçta her dua kabul olcak diye bi şey yok ayrıca fotoğrafa besmele çeken insan da yuva yıkmak istemez sanırım yani yaptığıyla çelişmiş olur ki onun da duasının kabul olma olasılığı düşüktür |
06-27-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmeletabiiki bir gelisme perfiore sormana bile gerek yok cok sevindim senin adina, Allah insallah devamini getirmeyi nasip eder sabirli olmalisin, dualarina devam etmelisin seni özlememe izin ver demis, bu cok acik bir gelisme sen dualarina devam et-ki o seni özlemeye baslasin ve dayanamayip- o söyledigi 45 günü doldurmadan arayacaktir insallah inşallah seninde bizlerind güzel güzel gelismeleri olur Amin |
06-27-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmelemerhaba arkadaşlar ben Besmeleye başlayalı 4 gün oldu telefonlarımı açmıyordu dün aradım telefonumu açtı konuştuk akşam buluştukyarım saat yüzyüze görüştükdaha önce bana birdaha görüşmeyelim diyordu dün gece bana bir süre görüşmeyelim bana seni özlememe izin ver dedi 45 gün sonra görüşmeye başlayalım biraz nefes alayım dedi bende böyle bir gelişme oldu bilmem iyimi,kötümü sizlerle paylaşmak istedimsizlerin yorumu nedir arkadaşlarsizce bu olumlu bir gelişmemi |
06-27-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmelebak gordunmu en azından telını acmıs bu sana bı ısaret yanı rabbım ınsallah dıger dualarınıda kabul edecek yavas yavas sen devam et duaya ayrıca benımkı de benı sılmıstı yıne eklemıs yanı bunların napcakları bellı olmaz ılk ayrıldıgımızda seytan gorsun yuzunu cıkma karsıma dıyordu sımdı arkamdan bakıyor o yuzden sen benı dınle cnm o sevgılı bulsa bıle donuste ayrılır hem soyle bıtane elı maşalı bulsunda senın kıymetını anlasın bak ben soyle dusun uyorum bunlar sımdı bızı bıraktı ya aradıkalrı gıbı bırını bulamayınca kıymetımızı anlayıp doncekelr cnm ve sırf kıymetımıxı anlayıp bıze bı omur boyu bıdaha yamuk yapmasınlar dıye rabbım onlara ders vermek ıcın boyle bı şans tanıdı ayagımıza kadar gelcekler bak emın ol sen yeterkı çek kendını bırak o arasın sadece telepatıyle onun dusuncesıne gır beyınıne gır ruyasına gırmeye calıs gece onu dusunerek dualar et cok etkılıyo cnm bunlar |
06-27-2012 | #20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmelepapatya 0016 Nickli Üyeden Alıntı valal sız benım gecmıstekı hıkayelerımı bı bılsenız belkı bana kızcaksınız aldatma ve kıymet bılmeme dolu tabıı sonu derin pısmanlık ama sımdı basıma gelınce ben de anladım nasıl bısey oldugunu ve gecmıstede bana delı gıbı asık bırını terkettım bıbucuk yıl sonra ayagına gotmıstım ama evlıydı artık olmazdı o olaydan sonra ınandım kımsenın duasının yerde kalmadıgına cunku ben ettıklerımı hep buldum kızlar ayrıca kımse kımseye sevıyor dıye salak dıyemez lutfen o arkadasların donup kendılerıne baksınlar gonul bazen ferman dınlemez baslarına gelırse goruruler yardımcı olcaklarına dalga gecmeye calısmasınlar yurek acısı dalga konusu olamaz ayrıca tamam hayatım senı anlıyorum ama guzelım KACAN KOVALANIR sen duanı et rabbıme havale et o kabul eder ınsallah ama sen o cocuktan uzak dur bebegım bak dınle benı baska tarafa bak onu gorunce ve ınan bana o sana bakacak oyle yaparsan ayrıca msn den bıle sıl yanı ılgını alakanı kes hayatım s ılmesen bıle ona yazma cunku ısrar edersen ıtıcı hale gelırsın ama kacarsan kymetlı olursun kendıne guven bıraz ya bıraz ıradelı olalım kızlar bıraz havalı olalım ıyıce onları tepemıze cıkardık saman altından yurutelım suyumuzu önemli olan hatani anlaman canim, bidaha yapmazsinben bu olaydan sonra acayip dinime bagladim, günah islerkene iki kere düsünüyorum, öyle anlar oluyorki kimin ahini aldim, kimin günahina girdim diye soruyorum kendime, ama belkide bir sinavdir bu, sükürler olsun isyan etmedim, rabbime dahada yakinlasdim bu olay sayesinde Bende arkadaslara aynen öyle diyorum cnm, onlarinda basina gelince anlarlar beni ama rabbim insallah benim yasadiklarimi hic bir sevene yasatmaz Msnde zaten yokki cnm, sildi beni benim kesmeme gerek yok zaten hic bir baglantimiz yok sayesinde Dün iste namaz kildim dua ettim rabbim telefonu acsin diye ve acdidarabbime bin sükür Artik yapacak fazla birseyim yok dua etmekden fazla, cok cabaladim cok savasdim nafile, nuh diyor peygamber demiyor Simdi 3 hafta sonra türkiyeye gidecek, orda yeni bir sevgili bulur diye ödüm kopuyor |
06-27-2012 | #21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmelemerveyy Nickli Üyeden Alıntı olur canım neden olmasn sen de dua ettkten sonra sevdiğinin yuzunu getr aklına ufle rabbim buyuk bu dua sırf fotografa uflendi diye kabul oluyo değilya sende oyle yap allahım kabul eder dualarım sizinle çok dua edin ya ltf bu acıyı yaşamayan anlayamaz unut derler olmuyo işte biz çok meraklıyız her an içimizin yanmasına, her gece ağlayark uyumaktan her güne mutsuz uyanmaktan memnun muyuz sanki ama lütfen burdakilerden tek istediğim dua, dua, dua |
06-27-2012 | #22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmelemerveyy Nickli Üyeden Alıntı Merhaba herkese, 1 buçuk sene önce bu duayı arkadaşımdan duymuş sonra allahın izniylede kabul olunca internete yazmıştım O zaman internette çok araştırmama rağmen 21 besmele yi hiç bir internet sitesinde bulamamıştım Şimdi bir kaç yerde gördüm sanırım ben yazdıktan sonra alıntı yapmışlar ama bu arada herkes kendi kafasına göre değiştirmiş Tapsın kısmını çıkarıp sevsin demişler, 63 günü 61 gün yapmışlar Burda yazılanları okudum en son msj attığımda sevgilimle 6 aydır birlikteyiz demişim Şu anda sevgilimle 1 buçuk seneden daha fazla oldu birlikteyiz Herşey yolunda, evlilik planları yapıyoruz, okulun bitmesini bekliyoruz Tekrardan yazıyım duayı bulamayan arkadaşlar için: Şimdi sevgilinizden ayrıldıysanız ve onun geri dönmesini istiyorsanız hergece uyumadan 21 kere bismillahirahmanirahhim dedikten sonra yani 21 besmele çektikten sonra,allahım Ali Öz (burada adını ve soyadını söylüyorsunuz sevdiğinizin ben ornek olarak ali öz yazdm) kulunun (ana adı baba adı gerekli değil sadece kendi adı soyadı) senden sonra bana tapmasını ve bana hayırlısıyla geri dönmesini diliyorum diyorsunuz ve sevdiğinizin resmine üflüyorsunuz bu duayı (aslında dua değil 21 besmele ve arkasından geri dönmesi için soylenen sözler) okumaya başladıktan 3 gun sonra ya ondan bi haber alıyorsunuz yada bi şekilde sizle iletişeme geçiyor 63 gun boyunca bunu tekrar ediyorsunuz hiç aralıksız hergece 21 kere besmele çekmeniz ve aynı sözleri tekrarladıktan sonra 1 kez resme üflemeniz gerekiyor Kimi sormuş, tapsın yerine sevsin desem olurmu, bilgisayardaki resmine uflesem olurmu diye Arkadaşlar ben bunu bu şekilde yaptım ve bu şekilde kabul oldu illa oyle yapıcam derseniz yapın tabiki allahım inşallah dualarınızı kabul eder Birde hangi durumlarda kabul olur 5 aydır ayrıyız başka sevgilisi var demişler Duanın kabul olup olamıyacığını bilemeyiz ama size ornek olması açısından ben kendi durumumu anlatıyım isterseniz Sevdiğim insanla 4 ay gibi kısa surenin sonunda ayrılmıştık bi anda benden soğumuştu Daha sonra 1-2 ay normal arkadaş gibi konuştuk ama bana karşı herzaman bişiyler hissettiğini biliyordum Daha sonra da benden ayrılır ayrılmaz başka biriyle çıktığını ve halada çıkmakta olduğunu öğrendiğmde çok buyuk bir kavgayla beraber kanlı bıçaklı kus olduk Tabikide bu durum ona olan sevgimin bitmesine sebep olmadı Onu gorduum her gun oluyordum her gun dua ediyordum bana donsun die beni sevsin die Daha sonra arkadaşımdan bu duayı duydum ve yapmaya başladığımın 3 gun kanlı bıçaklı kus olduum kişi benle konuşmaya başladı duayı ettiğim süre boyunca yani 63 gun boyunca hep gelgitli bi durum oldu aramızda ne barışıyorduk tam anlamıyla nede tamamen kustuk Beni seviyomu sevmiyomu die düşünürken ve artık sabrımın son raddesine gelmişken dua bittkten belki 5-10 gun sonra barıştık Dediğim gibi 1 bçuk seneden fazladır birlikteyiz vede gerçekten mutluyum alahıma şukurler olsun Yalnız burda soylemek istediim bişey var, çok kotu gunler geçirdim, çok uzuldum çok ağladım, hayattaki herşeyden koptum derslerim dibe vurdu ailemle aram bozuldu o donemde ama dua etmekten bi an olsun vazgeçmedim ve duamın kabul olucağına o kdr inandımki hiç şüphe etmedim Onla barıştıımda yapıcağımız şeylerim hayalini kurdum gideceğimiz yerlerin herşeyin hayalini kurdum ve şimdi geriye donup baktıımda goruyorum ki kurduğum butun hayaller gerçek oldu Rabbim onu bana geri verdi hemde hayırlısıyla, geçmişi unuttuk ve 7 aylık koca bi ayrılığın ustunden 1 buçuk senedir de çok mutluyuz İnşallah rabbim dualarınızı kabul eder siz dua etmekten vazgçmeyin ve duanızın kabul olucağına yurekten inanın amaan yapıorum ama kabul olmaz demeyin Biliyorum kabul olucak deyin, bence vazgeçmeyin Aşk bir kez çıkar insanın karşısına sonuna kadar elinizden geleni yapın Herkese selamlar kuzummm sen ne dediğinin farkındamısın yaasevdiğin olmazsa kim olursa olsun Allah'tan başkasına tapılırmı!!!! Allah aşkına dua ediyim derken insanları yanlış şeylere yönlendirmeyin |
06-27-2012 | #23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa BesmeleMerhaba herkese, 1 buçuk sene önce bu duayı arkadaşımdan duymuş sonra allahın izniylede kabul olunca internete yazmıştım O zaman internette çok araştırmama rağmen 21 besmele yi hiç bir internet sitesinde bulamamıştım Şimdi bir kaç yerde gördüm sanırım ben yazdıktan sonra alıntı yapmışlar ama bu arada herkes kendi kafasına göre değiştirmiş Tapsın kısmını çıkarıp sevsin demişler, 63 günü 61 gün yapmışlar Burda yazılanları okudum en son msj attığımda sevgilimle 6 aydır birlikteyiz demişim Şu anda sevgilimle 1 buçuk seneden daha fazla oldu birlikteyiz Herşey yolunda, evlilik planları yapıyoruz, okulun bitmesini bekliyoruz Tekrardan yazıyım duayı bulamayan arkadaşlar için: Şimdi sevgilinizden ayrıldıysanız ve onun geri dönmesini istiyorsanız hergece uyumadan 21 kere bismillahirahmanirahhim dedikten sonra yani 21 besmele çektikten sonra,allahım Ali Öz (burada adını ve soyadını söylüyorsunuz sevdiğinizin ben ornek olarak ali öz yazdm) kulunun (ana adı baba adı gerekli değil sadece kendi adı soyadı) senden sonra bana tapmasını ve bana hayırlısıyla geri dönmesini diliyorum diyorsunuz ve sevdiğinizin resmine üflüyorsunuz bu duayı (aslında dua değil 21 besmele ve arkasından geri dönmesi için soylenen sözler) okumaya başladıktan 3 gun sonra ya ondan bi haber alıyorsunuz yada bi şekilde sizle iletişeme geçiyor 63 gun boyunca bunu tekrar ediyorsunuz hiç aralıksız hergece 21 kere besmele çekmeniz ve aynı sözleri tekrarladıktan sonra 1 kez resme üflemeniz gerekiyor Kimi sormuş, tapsın yerine sevsin desem olurmu, bilgisayardaki resmine uflesem olurmu diye Arkadaşlar ben bunu bu şekilde yaptım ve bu şekilde kabul oldu illa oyle yapıcam derseniz yapın tabiki allahım inşallah dualarınızı kabul eder Birde hangi durumlarda kabul olur 5 aydır ayrıyız başka sevgilisi var demişler Duanın kabul olup olamıyacığını bilemeyiz ama size ornek olması açısından ben kendi durumumu anlatıyım isterseniz Sevdiğim insanla 4 ay gibi kısa surenin sonunda ayrılmıştık bi anda benden soğumuştu Daha sonra 1-2 ay normal arkadaş gibi konuştuk ama bana karşı herzaman bişiyler hissettiğini biliyordum Daha sonra da benden ayrılır ayrılmaz başka biriyle çıktığını ve halada çıkmakta olduğunu öğrendiğmde çok buyuk bir kavgayla beraber kanlı bıçaklı kus olduk Tabikide bu durum ona olan sevgimin bitmesine sebep olmadı Onu gorduum her gun oluyordum her gun dua ediyordum bana donsun die beni sevsin die Daha sonra arkadaşımdan bu duayı duydum ve yapmaya başladığımın 3 gun kanlı bıçaklı kus olduum kişi benle konuşmaya başladı duayı ettiğim süre boyunca yani 63 gun boyunca hep gelgitli bi durum oldu aramızda ne barışıyorduk tam anlamıyla nede tamamen kustuk Beni seviyomu sevmiyomu die düşünürken ve artık sabrımın son raddesine gelmişken dua bittkten belki 5-10 gun sonra barıştık Dediğim gibi 1 bçuk seneden fazladır birlikteyiz vede gerçekten mutluyum alahıma şukurler olsun Yalnız burda soylemek istediim bişey var, çok kotu gunler geçirdim, çok uzuldum çok ağladım, hayattaki herşeyden koptum derslerim dibe vurdu ailemle aram bozuldu o donemde ama dua etmekten bi an olsun vazgeçmedim ve duamın kabul olucağına o kdr inandımki hiç şüphe etmedim Onla barıştıımda yapıcağımız şeylerim hayalini kurdum gideceğimiz yerlerin herşeyin hayalini kurdum ve şimdi geriye donup baktıımda goruyorum ki kurduğum butun hayaller gerçek oldu Rabbim onu bana geri verdi hemde hayırlısıyla, geçmişi unuttuk ve 7 aylık koca bi ayrılığın ustunden 1 buçuk senedir de çok mutluyuz İnşallah rabbim dualarınızı kabul eder siz dua etmekten vazgçmeyin ve duanızın kabul olucağına yurekten inanın amaan yapıorum ama kabul olmaz demeyin Biliyorum kabul olucak deyin, bence vazgeçmeyin Aşk bir kez çıkar insanın karşısına sonuna kadar elinizden geleni yapın Herkese selamlar |
06-27-2012 | #24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmeleipekyolu Nickli Üyeden Alıntı bende görmedim arkadaşlar faydasınıetrafımdada hiç duymadım okudum oldu diyenisiz yine duadan şaşmayın derim ben bizzat herşeyi denemiş bir kişi olarak dostlar faydasını görmemeniz çok normaldir "Allah’ı bırakıp da kıyamet gününe kadar cevap veremeyecek olan, kendisine yapılan dualardan habersiz kalan şeylere ibadet edenlerden daha sapık kim olabilir?" (Ahkaf: 5) "Allah’ı bırakıp da sana ne fayda ne de zarar veremeyecek şeylere ibadet etme Eğer bunu yaparsan sen de zalimlerden olursun Allah seni bir zarara uğratırsa onu senden kaldıracak ancak O’dur Sana bir iyilik dilediği takdirde O’nun nimetini engelleyecek bir kuvvet de yoktur O, bunu kullarından dilediğine eriştirir O, Gafur’dur, Rahim’dir"(Yusuf: 106-107) |
06-27-2012 | #25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmelemissdance Nickli Üyeden Alıntı selam arkadaşlar bende sevgilimden ayrılmıştım bir hocaya gittim Allah ondan razı olsun bir dua verdi 2 günü beni aradı görüşelim diye o gün görüşemedik bir hafta sonra tekrar ben aradım görüştük ve cuma akşamı barıştık şimdilik çok mutluyum ama bizim sorunumuz ailesinin beni istememesiydi hala sorun devam ediyorbu 21 besmeleyi ben okurken geri dönsün değilde hayırlısıyla evlenelim desem olur mu acaba ne dersiniz? yanı 2 gece bu duayı okudun ve 3, gunu aradı mı senı?çok dertlıyım 2 hafta once sevgilimden ayrıldım ve yaşamak istemedımyanı ölmeyı bıle beceremedım benşimdi dua edıyorum umarım allah kabul ederiçimde bi umut var ama dilediklerim olmayınca daha beter oluyorumyemek yıyemıyorum uyuyamıyorumbu dua bı umut oldu benım ıcın oknusu sadece bu kadar mı ve anne adını bılmıyorum havvadan olma desem sorun yaratmaz sanırım dımı sonucta fotografa okunuyor adres bellı yanıbenı aydınlatır mısın lutfen |
06-27-2012 | #26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmelekaçaanı kowalama[/quote] aslında evet ama ben duayla gelmesini sağlıyorum yani onu arayıp sordugum yok -------------------- missdance Nickli Üyeden Alıntı yok öyle deme eğer sevgisine güveniyorsan sende kendi sevgine güveniyorsan kovalayacaksınben neler yaptım bilseniz ama bilyordum beni sevdiğini bende çok seviyordum çünküumarım gerçek aşklar hiç bitmezve inanın arkadaşlar Allah gerçekten duyuyor dualarımızı ama sabırlı olmak gerekherşeyin başı inanmakumarım hayırlısıyla dilekleriniz gerçekleşir valla 5 yılda o kactı ben kovaladım en son nasibim değilmiş dedim bıraktım bukez o benim peşimi bırakmadı ama nedense hep tam bukez tamam derken birsey mani oluyor sanki birinin ahınımı aldık ne bende duayla allahıma yalvarıyorum o maniler aradan kalksın hayırlısıyla bana bırdaha ayrılık olmamak uzere gelsin diye bazı dularım etkısını gosterıyor inş devamıda gelir |
06-27-2012 | #27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmelemissdance Nickli Üyeden Alıntı Azzemtü alyküm ya habeyke habeyküm sebeyke sebeyküm elkilin elkulun summun bukmun umyun fehum la yerceunfelam ma raddehu hasıbetul luceten kesefet ansekeyha hazzihi emretul mai dua budur arkadaşlar gece 12den sonra demişti hoca bana başta niyet ediyoruz niyetimizi söylüyoruz falancadan olma falanca falancadan olma falancanın yanına tez gelsin aramadan duramasın diye sonra 57 kez okuyoruz fotografa okudum ben öyle demişti bana fotografa ufluyoruz sonra dileğimizi söylüyoruz dediğim gibi çok şükür biz birlikteyiz şuandaAllahımdan dilerim sizinde dualarınızı kabul etsin (lütfen büyümü diye sorgulamayın dua sonuçta) farklı dilekler için de okunabilir mi acaba |
06-27-2012 | #28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmelelazerci Nickli Üyeden Alıntı Yaw hep bayanlar dertli sanırsam bir erkek benmi varım Yazık size ya ben eşime kıyamıyorum size nasıl kıydılar Rabbim herkesin karşısına hayırlı kısmetlerini çıkarsın, eğer sizi üzen ve beklediğiniz hayırlı değilse, hayırlısı çıksın karşınıza sizde onla mutlu olun ve sizi bırakanı çatıtr çatır çatlatın EE artık hakettiler yani senin gibi düşünen iyi niyetli bi erkek var mı yaavalla lazerci öyle bi kıyıyolarki hiç acımıyolar valla |
06-27-2012 | #29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmelephoebe Nickli Üyeden Alıntı aaabunu duymadımaslında resime okunup uflenen bır uygulama okumustum ama nokta noktalıydı yerlerbence mumkundenıycem ama mutlaka saat faktoru ve baslama gunu vardırbazı uygulamalar ıcın saatin ve gunun cok onemı varmıs cunkutskler acık paylasımın ıcın herkese selamgun dedinizde aklima geldi ask icin yapilan dualarda zikrlerde va yahutda islemler cuma gunu oylen saat 3 de yada aksam saat 10 da yapiliyor diye biliyorum |
06-27-2012 | #30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa BesmeleBiz bariştik ve ben bunu tam 3 gün yaptim o kadar bir hafatadir barişiğiz ve yeni evli gibiyiz çok mutluyum ama en ümitsiz halimde bile çok inanarak yaptiminancinizi hiç kaybetmeyinallah yavrumun yüzüne bakti çok çok şükürler olsunbirde ben secdeye kapanarak 2 rekat namaz kildiktan sonra ağlayarak dua ettim hep Bence gönülden allaha yalvarmaniz bile yeterherşey gönlünüzce olsunrabbim kimseyi sevdiğiyle gönüllerini ayirmasinamiiiiinnn |
|