Cevap : İçinden Ne Geçiyorsa Onu Yaz |
07-05-2009 | #16 |
|
Cevap : İçinden Ne Geçiyorsa Onu Yazİçim daraldı sevgili aragorn noldu sana :) Bu aralar çok mu bilim-kurgu fillmi izledin:)
|
07-05-2009 | #17 |
Cloud
|
Cevap : İçinden Ne Geçiyorsa Onu Yazgidenler kalanların eseridir
07-05-2009 | #18 |
azrail
|
Cevap : İçinden Ne Geçiyorsa Onu Yaziçimden bagırmak geliyor
07-05-2009 | #19 |
|
Cevap : İçinden Ne Geçiyorsa Onu YazSil baştan başlamak gerek bazen
|
07-05-2009 | #20 |
evrem88
|
Cevap : İçinden Ne Geçiyorsa Onu Yazmidem bulanıyorgaliba dünya tuttu |
07-05-2009 | #21 | |
Aragorn561
|
Cevap : İçinden Ne Geçiyorsa Onu YazAlıntı:
(beni tanımıyorsun) bana bişey olmadı ve bilim-kurgu izlemedim sorduğun için sağol ve içimden bişey alttaki kapı açılsın istiyo
07-05-2009 | #22 |
azrail
|
Cevap : İçinden Ne Geçiyorsa Onu Yaziçimden geln şey kışlaya gidip yatıp uyu diyo |
07-05-2009 | #23 |
Aragorn561
|
Cevap : İçinden Ne Geçiyorsa Onu Yaziçimden bir ses bence dikkat et komutan yakalamasın diyo en iyi uyuma yerini ben biliyorum bizim öğretmen söylemişti istersen söylerim :D |
07-05-2009 | #25 |
Aragorn561
|
Cevap : İçinden Ne Geçiyorsa Onu Yazçok ciddisin oraya smiley koymadığımda bunun sert veya ciddi mi olduğunu sandın ve benim sana hakaret edici bişeymi dediğimi sandın biraz moralım bozuk (0) biraz gergin birazda sinirliyim ama sana değil,yinede alınman beni kırdı üslubum biraz sert kaçmış olabilir ama sen direk hakaret ettin |
07-05-2009 | #26 |
Cloud
|
Cevap : İçinden Ne Geçiyorsa Onu YazKaçamazsın benden |
07-05-2009 | #27 |
Aragorn561
|
Cevap : İçinden Ne Geçiyorsa Onu Yazkim benmi asla :D sobe :D:D |
07-05-2009 | #29 |
Aragorn561
|
Cevap : İçinden Ne Geçiyorsa Onu Yazyanlış anlama ama edindiğim birçok bilgi birikimde kelimelerin nasıl ve ne amaçla kullanıldıklarını biliyorum insanlar istemesede kullnadığı cümlelerde gerçekten ne istediklerini söylerler bu konunun anlatılması yıllar bile alabilir o yüzden kısaca açıklayacağım : kurduğun cümle yapı bakımından bişey ifade edemez ama anlamda kurulduğu sıra ve şekile bakarsan içinden neler çıktığı anlaşılıyor (bu hiç hakaret değil ve ek bilgi daha : bana içinden kızmadın diyelim ama o zaman 'Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???' konusundaki cümleme tepki vermezdin güler geçerdin bu psikoloji'ye girer o da ayrı mesele ama aradaki zaman farkına bile baksan bana neler demeye çalıştığın ve o ondaki bana duyduğun duygu apaçık ortada) DN: Bu hakaret değil saygılarımla |
07-05-2009 | #30 |
|
Cevap : İçinden Ne Geçiyorsa Onu YazDil bilgisi dersin için teşekkürler:)
|
|