Cevap : Bbk ile Şeffaf Oda :) |
12-12-2007 | #16 |
m_r_b
|
Cevap : Bbk ile Şeffaf Oda :)gerçekten herzamanki gibi harika bir röportaş olmuşellerinize sağlık
12-13-2007 | #17 |
rock_alltime
|
Cevap : Bbk ile Şeffaf Oda :)Sıcacık ve dopdolu bir röpörtaj olmusÇook büyük bir zevkle okudum Tşkler sevgili mate ve bbk:) |
12-13-2007 | #18 |
zeynoo
|
Cevap : Bbk ile Şeffaf Oda :)emeğinize sağlık gerçeken çok güzel olmş:)umarım hayatta herşey istediğin gibi olur bu arada bu forum hakkında beni bilgilendirdiğin için tşk ederim bbk:38: |
12-15-2007 | #19 |
sofia
|
Cevap : Bbk ile Şeffaf Oda :)BU COCUK COK TATLI YA AMA BANA AIT ONA GORE :img-blush2: ONU TANIDIGIM ICIN COK SANSLIYIM SIZIN ADINIZA UZGUNUMM ANCAK BUKADAR TANIRSINIZ |
12-15-2007 | #20 |
bbk
|
Cevap : Bbk ile Şeffaf Oda :)vaybeeeeeee gözlerim yaşardı :D sağol kuzen güzel yorumlarınız için teşekkürler
12-16-2007 | #22 |
siyah_çiçek
|
Cevap : Bbk ile Şeffaf Oda :):img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray: |
01-23-2008 | #23 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Bbk ile Şeffaf Oda :)tşkler mate, bbk |
02-05-2008 | #24 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bbk ile Şeffaf Oda :)Güzel bi röpörtaj olmuş seni tanımak güzeldi bahtiyar umarım çok sevdiğin mesleği kazanır ve polis olursun
06-28-2008 | #25 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Bbk ile Şeffaf Oda :)roportaj çok samimi olmuş öncelikle bunun için tşk ediorm size=) sni tanımaq gzldi en gzli rumuzunu çömeq oldu sanırım:D
06-28-2008 | #26 |
bbk
|
Cevap : Bbk ile Şeffaf Oda :)ben teşekkür ederim arkadaşlar sizlerle aynı ortamda olmak mutluluk verici:) |
06-28-2008 | #27 |
|
Cevap : Bbk ile Şeffaf Oda :)röportaj gerçekden süper olmuş tek kelimeyle sıkılmadan baştan sona okuduğum sayılı röportajlar arasındadır açıkcası:):):)(itiraf etmek gerekirse) bu araada mersin üniverstesini okuduğunuzu duyunca çok şaşırdım bende uzun bi süre mersinde bulundum çok güzel bir üniverstedir ayrıca tebrik ediyorum inş istediğini elde eder ve polis olursun diyorum senin için hayırlısı neyse o olsun |
06-28-2008 | #28 |
KRDNZ
|
Cevap : Bbk ile Şeffaf Oda :)Seni tanımak çok güzel yazıyı sonuna kadar hiç sıkılmadan okudum bu güzel röportaj için teşekkürler:)) |
06-28-2008 | #29 |
bbk
|
Cevap : Bbk ile Şeffaf Oda :)sizleri tanımakta güzel sevgiliKRDNZ ve sudenaz:) inşlh hayırlısı neyse o olsun bu arada mersin gerçekten güzel biyer |
06-28-2008 | #30 |
|
Cevap : Bbk ile Şeffaf Oda :)evet haklısın hemde çok güzel bir yer hele tarsusu falan öff çok özledim yah üzdün şimdi beni bak hatırlayınca:(:img-cray: |
|