|
|
Konu Araçları |
koşulları, nelerdir, olabilmenin, olma, olunur, teğmen, şartları |
Cevap : Teğmen Olabilmenin Koşulları Nelerdir? Nasıl Teğmen Oluțnur? Teğmen Olma Şartları Ne? |
01-14-2017 | #16 |
Gulcan
|
Cevap : Teğmen Olabilmenin Koşulları Nelerdir? Nasıl Teğmen Oluțnur? Teğmen Olma Şartları Ne?Mrb ben üniversite 1siniftayim tegmen olmak istiyorum Bunun için harp okuluna mi gitmek gerekiyor yoksa 4 yıllık okulumu bitirip lisans diploması alarakta oluyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim |
Cevap : Teğmen Olabilmenin Koşulları Nelerdir? Nasıl Teğmen Olunur? Teğmen Olma Şartları Ne? |
01-14-2017 | #17 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Teğmen Olabilmenin Koşulları Nelerdir? Nasıl Teğmen Olunur? Teğmen Olma Şartları Ne?Askeri okullar kalktı artıküniversitden sonra askere gidersinizAskerde kalmak için sınav yapıyorlar o sınava girer asker olarak kalırsınız
10-22-2017 | #18 |
Kayıtsız
|
Cevap : Teğmen Olabilmenin Koşulları Nelerdir? Nasıl Teğmen Olunur? Teğmen Olma Şartları Ne?çok istiyorum teğmen olmak ama bir türlü açık bir bilgi alamıyorum neler yapılmalı, koşulları,şartları nelerdir?? |
Cevap : Teğmen Olabilmenin Koşulları Nelerdir? Nasıl Teğmen Olunur? Teğmen Olma Şartları Ne? |
01-21-2018 | #19 |
Kayıtsız
|
Cevap : Teğmen Olabilmenin Koşulları Nelerdir? Nasıl Teğmen Olunur? Teğmen Olma Şartları Ne?ben imamhatip üçüncü sınıfım teğmen yada asubay olmak istiyorum ne yapmam gerek |
|