Cevap : - Hayko Cepkin - |
07-03-2008 | #16 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Melekler Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller İçim acır gündüzler ,yakar Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller İçim acır gündüzler ,yakar Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir
07-03-2008 | #17 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Ölüyorum Unutulur mu gökyüzü Yitirir miyim bu gül yüzünü Birer birer neyim kalır geriye baksam da Solar mıyım gündüz gece Güneşim yoksa bu son hece Birer birer neyim kalır geriye baksam da Zehirlendi dudaklarım Çocukken nasıl ağlardım Birer birer neyim kalır geriye baksam da Ne kaldı bak ellerimde Biliyorum gülüyorsun Her adımımda derine Ölüyorum Törpülenmiş tırnaklarım Güçsüzdüm ben de avlandım Birer birer neyim kalır geriye baksam da Her şeyim olmuş bilmece Çözdükçe gördüm işkence Birer birer neyim kalır geriye baksam da Bir başıma kaldım şimdi Nerde hata yaptım bilmem ki Birer birer neyim kalır geriye baksam da Ne kaldı bak ellerimde Biliyorum gülüyorsun Her adımımda derine Ölüyorum
07-03-2008 | #18 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Seninki Dert Mi içimden bir ses uyanma diyor başlayan herşey şimdi bitiyor içimden bir ses uyanma diyor başlayan herşey şimdi bitiyor susamış dilim bir damla su verdiii seven sen olunca uyanmak istedim
07-03-2008 | #19 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Sıkı Tutun Sıkı Tutun Önce topraktım şimdi ağaç oldum Derya denizler gibi dalgalandım şimdi duruldum Kendimi buz gibi çok sert zannederdim Meğer ne kolaymışım hemen eriyiverdim Her şey dün gibi inan gelir geçer Bilemezsek kıymeti hayat bizi içer Bu benim gurur gecem görsün cümle alem Yıkamaz kimse inan kalbimdir benim kalem İşte uzattığım sana yeminli elim Sımsıkı tut ki bu yolda düşmeden yürüyelim Her şey dün gibi bilemezsek kıymeti Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden birlikte yürüyelim
07-03-2008 | #20 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Siren Kimin Evindeyim Elimde Bir Kırık Bitik Şişe İçindeydi Canım kendim kırıp Unuttum Gizlice Kimler aldıysa bulup sakın geri getirmeyin Beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin Çekilin görmem körüm ben Onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim Özümdür dönmem sözümden Bu Yüzden bu dünyada ben sevilir severim Kimin elindesin , unutuldun mu sende sinsice?? çözüm sende canım zor mu geldi bu sonsuz bilmece??
07-03-2008 | #21 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Sonra Görüşelim Geçmez yaran, yok hiç rengin Bitmiş çaban, zor mu geldi? Sen insansan ,o insansa, bende sansam ne olur ki? Volkan gibi sert olsan patlasan içine Rüzgar gibi savursan fırlatsan da yere Kabus gibi rüyaysan uyansan neyine Topraktaki harcanan kurtsun hep gözümde Bir ben anlar severim, gözlerinden öperim Altındaki arabayı , sat sonra görüşelim
07-03-2008 | #22 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Yalnız Kalsın Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok Yalnız kalsın dediğin diline Bedduadır sesinin teline Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok Yalnız kalsın dediğin diline Bedduadır sesinin teline Let's face it Robbery rising We're all bad all, bad all faces We're all beaten We've seen anybody rise at We're all the rise at We're all the We're all the passion We're all the bad seeds We're all bad all, bad all feces We're all beaten We've seen anybody rise at We're all the rise at
07-03-2008 | #23 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Yarası Saklı kurtarın beni tutun elimden düşmeden kollayın beni korkar oldum ben herşeyden unutmam seni çok acı verdin giderken hala çok yeni yarasi sakli derimde yok mu bunun ilacı? çoçuklumun şarkısı hala dinlerim
07-03-2008 | #24 |
hayko26
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Hayko Cepkin - Zaman Geçti çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden ağır ağır ölür beden arama yoktur neden bulursun kendiliğinden bir yol keşke dinlesen beni kimler üzdüyse seni unut geçmişi geriyi sen ol çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden ağır ağır ölür beden arama yoktur neden bulursun kendiliğinden bir yol keşke dinlesen beni kimler üzdüyse seni unut geçmişi geriyi sen ol çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden
08-08-2008 | #25 |
-ecem-
|
Cevap : - Hayko Cepkin -adam çok güzel şarkı yazıyo yaa:)hepsi birbirinden güzel:)sağol paylaşımın için |
Cevap : - Hayko Cepkin - |
10-21-2008 | #26 |
KsK_rocker
|
Cevap : - Hayko Cepkin -Evet şarkıların hepsi süper ama ben en çok melekler şarkısını seviyorumpaylaşım içinde teşekkürler