Cevap : Haydi Amin Diyelim.. |
06-13-2009 | #17 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Haydi Amin Diyelim..Amiiiinnnn Rabbim razı olsun :) |
06-13-2009 | #18 |
evrem88
|
Cevap : Haydi Amin Diyelim..amin amin aminallah razı olsun gözyaşı |
07-02-2009 | #21 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haydi Amin Diyelim..DUA Sevdiğim kim varsa, kendim de dahil, sevebileceğim herkes de dahil Sağlığı iyi olsun Kalbi ritmini çalsın Yanakları kiraz pembesi, dudakları bal olsun Teni sıcak kalsın, enerjisi dışına taşsın Ciğerlerinden nefes, midesinden gurultu, bacaklarından güç eksik olmasın Kanı bol olsun, damarlarında dönüp dönüp dolaşsın Sevdikleriyle birarada olsun Kolu kollarına değsin, gözü gözlerinin içine baksın Lafları birbiriyle başlasın Nesi varsa, bölüşücek biri olsun; nesi yoksa, bulup getiricek biri olsun Bu birileri az ama öz olsun Bazıları dünyada tek olsun Sevgisinin tamamını harcasın Harcasın ki, ona büyük bir miras kalsın Sevmekten bıkıp usanmayacağı biri olsun Onun yeri ayrı olsun Onu soysun, başucuna koysun ama yalan uydurmasın O herşeyine, her haline tek tanık olsun Bir hareketiyle güldüren, bir hareketiyle ağlatan olsun Duyguların hepsi onda olsun Kalbi buna teslim olsun Bütün şarkılar onu anlatsın Aşık olsun, sırılsıklam olsun Kurumasın Yapmaktan bıkıp usanmayacağı bir işi olsun Başarının gerçek adının bu olduğunu unutmasın İbadet eder gibi, bu keşfini hergün yeniden kutlar gibi, onu yapıp dursun Yaptıkça daha iyi yaptığını görsün Daha iyi yaptıkça bunu başkaları da görsün O başkalarının bunu gördüğünü, dış gözüyle görsün, iç gözüyle işine baksın Neşesi bol olsunKendini mutlu etsin, durduk yere neşelenmek nedir bilsin İçinde birşey durup durup zıplasın Duydukları, gördükleri onu gıdıklasın, kahkaha attırsın Gürültü çıkarsın Saçma şeyler söylesin Çocuklukta en şımardığı ana, sık sık gidip gelsin Nereye gidip geldiği bilinmesin Değiştirmek istedikleri değişsinİçte ve dışta, iyi günde ve kötü günde tadilat yapsın Eskilerini atsın, ruhunu havalandırsın Kapıda hep kamyonu dursun Dilediği yere taşınsın Kendinden taşınmak isterse, içindeki güç, dışındaki sevgi ona yardımcı olsun Bileği, bütün alışkanlıklarıyla, bağımlılıklarıyla güreşsinBirşey ona sürpriz olsun Günlerinden birgünü, bir pakete sarılı olsun Açılınca, içinden hiç beklemediği güzel bir haber çıksın Bu gün üçyüzaltmışbeş’ten herhangi biri olsun Öylesine bir pazartesi, arkaya kavuşturduğu ellerinde, unutulmaz bir salı saklasın Öyle tahmini mümkün olmayan birşey olsun ki bu, hayatın zekasını anlatsın Bir hayali gerçek olsun Bir hayale gözünü yumsun Peşinden koşup, onu sobelesin Hayalini kendinden saklamasın Bir çizgi filmde olduğunu, herşeyin mümkün olduğunu unutmasın Bu duayı okusun Kendi sesiyle duysun Duası gerçek olsunHer kelimesine şükretsin Tek satırına nazar değmesin Amin |
08-04-2009 | #23 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haydi Amin Diyelim..Öyle çaresizim ki Rabbim, çarelere ermiyor aklım Bir yüzüm solgunken, isyankar öbür yanım Öğütleri masal gibi dinliyorum Nasihatler ninni misali geliyor, başımı sallıyorum Sanki anlamış gibi Beni takipte ızdırap Peşimden gelir kabuslar Kimsem yokmuş şu dünyada senden başka! Merhametine uzatıyorum ellerimi Senin rahmetinle yıkamak istiyorum kirli tövbelerimi Dizginle çılgınlıklarımıaffet günahlarımı Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma Vardır bunda da bir hayır Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana! Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi, ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar Hüzünlerde olgunlaştır beni Cahilim çok cahilim Sen yolum ol! Sen sonum ol! Sen tut elimden, sana giden yollarda nurum ol! Dağlar kadar günahlarıma, bir avuç tövbe kırıntısı getirdim Sen derman ol şu volkanlarıma Sensiz bir yürek ne kadar boş! Affeyle Ya Rabbel alemin Amin |
08-05-2009 | #25 |
kar_tanesi
|
Cevap : Haydi Amin Diyelim..aminçok uğraşmışsın Allah bu emeklerini boşa çıkarmasınçok teşekkürler ellerine sağlık gözyaşı |
|