Cevap : Kaçaklar Aranıyor! |
08-24-2011 | #16 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş misali (: |
08-24-2011 | #17 |
VANDETTA
|
Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Heee 7-70 meselesi değil dimi kaplan:)avut kendini avut:)
08-27-2011 | #18 |
bbk
|
Cevap : Kaçaklar Aranıyor!merhabe sevgili dostlar bende buralardayım forumu unutmuş değilim fakat KRDNZ'in dediği gibi okuldayım bu sıralar kasımda biticek inşaAllah
08-28-2011 | #19 |
KRDNZ
|
Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Bbk djlik işini geliştirdi pomem'de Klip çekti ünlülerle Kendi gizli tutacaktı fakat kendime görev bildim burda paylaşmayı:) (Rep yapanlardan şapkayı yan takan da kendisi:P) |
08-28-2011 | #20 |
kezban
|
Cevap : Kaçaklar Aranıyor!bende geldim :) bayağı bir unutulmuşum ben :) giriyorum bakıyorym tanıdıgım kımse olmuyo,paylaşılanlara bakıp çıkıyoorum
08-28-2011 | #21 |
VANDETTA
|
Cevap : Kaçaklar Aranıyor!bbk fena çıkmış ama:) kezban öyle bakıp çıkmak yok bundan sonra o güzel konulardan bir kaç estentane yap bakalım Bu arada nasip olursa yarım saat sonra trabzonuma doğru yola çıkacam nete giremiyeceğim için herkeslerin bayramını en içten dileklerimle kutlarım Unutmadan dönüşte geriye kalan üyelerimizin görüntülerini paylaşacam bizim üyeler çok fenaa:):) |
09-09-2011 | #22 |
VANDETTA
|
Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Göyazı Trabzon'da adresi böyle tarif eder:) |
09-12-2011 | #23 |
delishhhh
|
Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Artık bende döndüm davet için teşekkürler VANDETTA |
09-12-2011 | #24 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Yeniden hoşgeldiniz Bu arada adres tarifi de nedense çok tanıdık geldi (: |
10-09-2011 | #25 |
VANDETTA
|
Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Buluşları bilgenesil ailesi yapsaydı bilgenesil yerine az daha forum sinsi yazıyordum Ayrıca kaplan Sümela'nın şifresine gidecuk ova gore,destek çıkmak şart |
10-12-2011 | #26 |
VANDETTA
|
Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Aragorn maçı bir başka güzel anlatıyor yafgurban olayma:) |
10-13-2011 | #27 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Kaçaklar Aranıyor!süpermiş,gülmekten öldüm
10-18-2011 | #28 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Nasip olursa Sümela'nın şifresini bizzat sinemada izlemek istiyorum Sanırım bayram öncesi sinemalarda olacakmış Ayrıca bu filmde şive meselesini çözmüş gibiler Zira bu şive işi zorlama bir edayla keyif vermiyor |
10-31-2011 | #29 |
JOKER
|
Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Mrb arkadaşlar bende bayadır iş güç koşuşturma boşladım baya :D ama artık kendi işimi kurdum ve sabit Giresundayım daha fazla katılmaya çalışacam
11-01-2011 | #30 |
hayko26
|
Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Eskiden buralar çayır idi, çimen idi, yeşillik idi