Cevap : Günün Sözü |
02-16-2009 | #271 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüKötü arkadaşları terk et Onlara sevgi duyma, salihleri sev Yakının bile olsa, kötü arkadaştan uzak dur Uzak bile olsa, iyi arkadaşlarla beraber ol Kimi seversen, seninle onun arasında bir yakınlık hâsıl olur Bu bakımdan, sevgi beslediğin kimsenin kim olduğuna iyi bak Abdulkadir Geylani HZ
02-17-2009 | #272 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüAlimlerin bindiği atın ayağından üstümüze sıçrayan çamur, şerefimizdir YAVUZ SULTAN SELİM |
02-18-2009 | #273 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüEl-alem çalışıyor, fethetmeye merihi;
Sen cebinde kaybettin, güneş dolu tarihi Necip Fazıl KISAKÜREK |
02-18-2009 | #274 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün SözüDost,kimseye söyleyemeyeceğin şeyleri çekinmeden ona söyleyebileceğin kimsedir(Mahatma Gandi) |
02-18-2009 | #275 |
fatmanur
|
Cevap : Günün SözüSöz bilirsen söyle, senden ibret alsınlar Söz bilmezsen sükut eyle, seni insan sansınlar
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
02-18-2009 | #277 |
David
|
Cevap : Günün Sözü
|
02-19-2009 | #278 |
fatmanur
|
Cevap : Günün SözüEY OĞUL!!! Dünya bir denizdir, iman da gemidir Kaptan ise ibadet ve taatlerdir Ahiret de bu denizin sahilidir Kalbinle ALLAH’A dön ALLAH’A tevekkül eden kişi, O’NA dönen kişi demektir |
02-19-2009 | #279 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüKalbimi ve aklımı hep sağ elime verdim Görevi olmasaydı, sol elimi keserdim Necip Fazıl KISAKÜREK
|
02-20-2009 | #280 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün SözüBana Türklerden kurulu bir ordu verin dünyayı rehin alayım
"Napoléon Bonaparte" |
02-20-2009 | #281 |
Berna
|
02-20-2009 | #282 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüHakikati seviniz, o da sizi sever; hakikati arayınız, o da sizi arar ve [isterse] üstüne yalan, Çin setleri gibi kalın duvarlar örsün, altında kalan hakikat bir ince iniltiyle, bir hafif rüzgar dalgasıyle, herhangi bir küçük işaretle mevcudiyetini bildirir: "Buradayım!" der
Peyami SAFA |
02-21-2009 | #283 |
Berna
|
|
02-21-2009 | #284 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüHer fikir, her inanış, tek mevsimlik vesselam;