04-28-2007 | #211 |
suskun
|
Çocuğumu alırdım çünkü annelik bambaşka birşey diye düşünüyorumEtrafımdaki annelere bakarak tabi bu yorum peki sen bir adaya düşsen sevdiğinle yanında sadece sana yetecek kadar su kalmış olsa ve sevdiğinde çok susasa sevdiğinemi verirsin senmi içersin
04-29-2007 | #212 |
speed
|
aşkıma verirdim hayat kaynağıma sevgilinin bir gözü kör olsa sen bir gözünü ona verirmiydin |
04-29-2007 | #213 |
tatia27
|
vermezdim ama gözü olurdum yane hep yanında olurdum birlikte oldugun kişiyi aldatabilirmisin ??
04-29-2007 | #214 |
aalperennn
|
hayır Parasızlıktan sevgilini terk eder misin???????????????????:img-tomato: |
04-29-2007 | #215 |
ErGENEKON_GS_48
|
Efett Sağ elinde işaret parmaınaa diken batsa sağ elini kullanmaa devammı edersin yohsam sol elinimi kullanırsın?
05-01-2007 | #218 |
ErGENEKON_GS_48
|
Ne bıkcam yafffff Karadenizde gemilerin batsa hemen batan gemii çıkartmaamı çalışırsınYogsam aman bee sabahlar olmasın diip başka bişeemi yönelirsin |
05-01-2007 | #219 |
suskun
|
Batan gemilerimi çağresizce çıkartmaya çalışırım tabiki:)) sevdiğini başkasıyla görsen ve sana nisbet yapsa yanına gidip bağırırmısn yoksa aman der sineyemi çekersin |
05-01-2007 | #220 |
RaHaTSiZ
|
~~ hımm o şekilde görüp hiçbirşey söylemeden gitmek olmaz, olamaz ßağırmaSam ßiLe mutLaka canını yakaCak şekiLDe konuşurum~~ ~~ ßir dostun için canını feda edeßiLir miSin ? ~~~ |
05-01-2007 | #221 |
suskun
|
Ederim ama öyle birtek kişi var zaten Sevdiğin için canını feda edermsin peki? |
05-01-2007 | #222 |
RaHaTSiZ
|
~~ taßiki "sevdiğim" adı üstünde ailem, yakınLarım, dostlarım, sevgilim ßirini seviyorSan Zaten o Senin canındandır Canını korumak içinden Canından oLmak zor ßirşey deil ~~ ~~ farz edelim ki sevgilin sokakta ߀ni sevdiğini haykır dedi ne yaparsın :) ~~ |
05-01-2007 | #223 |
suskun
|
Biraz utanırım ama onu gerçekten seviyorsam yaparımAma o çevreye bi süre uğramam:)) Diyelim ki sevdiğin senden okulu bırakmanı istiyor ama senin son senen ve müthiş bir bölümün varGel görki ayrılmassan bidaha beni göremessin diyo:))(Rahatsız sevdiğim öyle bişey demezki deme sakın olur yanonı düşün bide):)) |
05-01-2007 | #224 |
RaHaTSiZ
|
~~ ßirincisi ßirLikte oLduğum kimSe yok :) İkincisi ßana okulu ßırak yokSA ßeni 1 daha göremeZsin gißi manyakça ßirşey söylecek ßiri ßenimLE zaten ßirLikte oLamaz :) Üçüncüsü öyle ßirşey dediği Zaman kesinlikLe ßırakmam ! Sonuçta ßu ßenim hayatım ve hayatım konusundaki kararLarı Sadece ßen veririm~~ ~~ ßir gün okuLun kantinine giriyoSun ve ßirda ßakıyorsun ki Her yerde Adın yaZıLı imza oLarak Tanımadığın ßir isim :) ~~ |
05-01-2007 | #225 |
suskun
|
Kimmiş yaa bu derim ve biraz araştırırım ve naciye abladan silmek için bişeyler isterim nilgün hoca görürse yanarımm Hayatının aşkıyla tanıştın,ilk konuşmanız ve sana ses tonunun kaba olduğunu sölüyor! |
|