Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. |
04-22-2009 | #2191 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Bakın baştan sona iyice bakın GöKKuŞaĞı yazısını göreceksiniz
04-22-2009 | #2192 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Baktım inceledim siz bakın ne yazıyormuş |
04-23-2009 | #2193 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Komplooo Gökkuşağı yazısını Equinox diye değiştirirken hiç mi vicdanınız sızlamadı |
04-23-2009 | #2194 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Vicdanım kar tanesi kadar beyaz çünkü orjinal yazı bu |
04-23-2009 | #2195 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..O zaman başka bir konuya ait yazıyı alıntı yaptınızson mesaja ait olması imkansız |
04-23-2009 | #2196 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..son mesaj için özel hazırlamış yazı o son mesaja koyacağım tescil için Daha geliştirme aşamasındayım |
04-23-2009 | #2197 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Son mesajın sizde son bulacağına emin siniz yani Zahmet etmişsiniz ama boşa gitmesin yazıyı gökkuşağı olarak degiştiririz olur biter |
04-23-2009 | #2198 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..olsun ben hazırlıklı olmayı severim ya son mesaj benim olursa? |
04-23-2009 | #2199 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Ama olmicak ki Ahınız mı tuttu ne anlamadım sürekli net gidiyor |
04-23-2009 | #2200 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Ben olumlu rekabeti severim ah etmedim Son mesaj benim nasılsa:) |
04-23-2009 | #2201 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..:)Biliyorum etmediğinizi Laf olsun son mesaj benim olsun işte |
04-23-2009 | #2202 |
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Dün gece bendeydi adil olalım o halde kabul ediyorum bu gece sizin olsun |
04-23-2009 | #2203 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Ohh bee dünya varmış:D Teşekkür ediyorum o zamn |
04-23-2009 | #2204 |
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Bu gece benim oluversin bari nolcakki:) |
04-23-2009 | #2205 |
gulhan
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..yok hadı benım olsun