![]() |
Cevap : Günün Fıkrası :) |
![]() |
![]() |
#181 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Siz Baslattiniz Adamin biri is basvurusunda bulunmus ![]() ![]() dogru adama sirketin yöneticisi sormus : - Bu is için sizin bizden beklentiniz nedir? Adam saymaya baslamis : - Öncelikle bir araba istiyorum, ayrica su anda oturdugum dairenin kirasi fazla onuda sirketin karsilamasi iyi olur, maas olarak da 3000 $ dan asagi çalismam ![]() ![]() ![]() Sirket yöneticisi dinlemis ve : - Biz bu is için uygun gördügümüz kisiye bir Cherekee ve Tarabya`da villa veriyoruz ayricabu pozisyon için uygun gördügümüz maas 6000 $ dir ![]() ![]() ![]() Adamin gözleri yerinden oynamis : - Saka yapiyorsunuz! Yönetici gayet rahat lafi yapistirmis : - Önce siz baslattiniz ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
sonic
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :):D Teşekkürler:D
---CRYSİS PLAYER--- ---CoD PLAYER--- ---CRYSİS WARS--- ---CoD-CoD2-CoD4-CoD5 ---Battlefield Series--- -----Usta Oyuncu----- Pc sorunlarınız için İrtibata Geçin -- Yıllar Sonra Sonic geri döndüüü ![]() ![]() ![]() [forumsinsi] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Damda Yangın çıkmıştı ![]() ![]() yerine geldi, şöyle bir bakındıktan sonra: - Uzun bir urgan ceturun baa, kurtaracağimdur oni ![]() ![]() ![]() Urgan geldi ![]() - Beline sıkı sıkı bağlayasun bu urgani! İp bağlandı, Temel çekti ![]() ![]() - Ne yaptın yahu sen? - Bir kerem bir adamun birinu pöyle iple kurtarmiştum ![]() kuyuda mu? İşte bunu akluma cetüremeyrum! ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
sonic
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :):D Afferim Temele:D
---CRYSİS PLAYER--- ---CoD PLAYER--- ---CRYSİS WARS--- ---CoD-CoD2-CoD4-CoD5 ---Battlefield Series--- -----Usta Oyuncu----- Pc sorunlarınız için İrtibata Geçin -- Yıllar Sonra Sonic geri döndüüü ![]() ![]() ![]() [forumsinsi] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)P ile Yemek Temel arkadasi Cemal i kahvede görür ![]() söyler ![]() ile sohbete baslar ![]() Temel : Ula Cemal pil pakalum bu cünben ne yedum? Cemal : Ben nerden piliyrum ![]() ![]() ![]() Temel : Dur sana pir ipucu vereyrum ![]() ![]() Cemal : Pilav Temel : Hayur Cemal : Patates Temel : Hayur Cemal : Patlican Temel : Hayur Cemal : La pilemedum sensöyle! Temel : PAMYA ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Deliler hastenesindeki doktorun biri hastaneden hiçbir deli taburcu edemediğinden dolayı kendine çok kızıyormuş ![]() ![]() Neden zıplıyorsunuz? deliler cevap verirler: Darı gibi patlıyoruzzz demişler ![]() ![]() işte ben bunu taburcu edebilirim demiş ![]() delinin yanına gidip neden sen onlar gibi zıplamıyorsun ve burada oturuyorsun diye sormuş ![]() deli gülerek cevap vermiş ![]() Tavanın dibine yapıştımda ondan burda duruyorum ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Giriş Çıkışlar Temel hapisanede gaydiyanmış ![]() ![]() Başgardiyan hemen Temel`i yanına çağırmış ve : - Hemen tüm çıkışların tutulmasını sağla ![]() demiş Ancak buna rağmen suçlu hapisaneden kaçmayı başarmış ![]() Temel`i tekrar yanına çağırtmış ve : - Ben sana bütün çıkışları tutulmasını sağla demedim mi? - Efendim, biz tüm çıkışları tuttuk ancak o ufanık girişlerin birinden kaçtı sanırım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Paraşüt Temel spor malzemeleri satan bir işyeri açmış ![]() - Sağlam mı, düğmesine basınca açılır mı? - Açilmassa getirun hemşerim anında değiştiralum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Baliklar Filozof Temel e sormuslar : - Hocam, sizce baliklar neden konusmazlar? - Basini suya sok, anlarsin! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Taş Fırın Erkeği Şehrinde çok kılıbık erkek bulunduğuna inanmayan Padişah bu konuya aydınlık getirmek ister ve şehrin bütün erkeklerini toplatarak : - Meydana iki çadır kurdurdum, biri siyah biri beyaz ![]() ![]() ![]() yiyen, laf geçiremiyen beyaz çadıra ![]() taş fırın erkekleri siyah çadıra ![]() ![]() ![]() Erkeklerin hepsi light çıkar ve beyaz çadıra girer ![]() girer ![]() - Oh be, bir delikanlı çıktı ![]() ![]() ![]() edeyim ![]() ![]() ![]() Adam gelir, Padişah sorar: - Helal sana, nasıl oldu da girebildin o çadıra? - Padişahım, karım sıkı sıkı tembih etti ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Topun Hacmi Bir matematikçi, bir fizikçi ve bir mühendise bir kırmızı top verip bunun hacmini nasıl bulacaklarını sormuşlar ![]() yarıçapını hesapladıktan sonra diğer bir formülle yarıçapından hacmini bulacağını söylemiş ![]() topun hacmini bulabileceğini söylemiş ![]() mühendis topu şöyle biraz çevirip bakmış ve sonra: - Bana kırmızı toplar kataloğunu bulun ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istediğini ve tanıştırmak istediğini söyler
![]() Ama sadece eğlence olsun diye eve 3 kız getireceğini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister ![]() Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir ![]() ![]() Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar "Tahmin ettinmi ?"diye ![]() Anne duraksamadan cevap verir: " Ortadaki kızıl saçlı ![]() Oğlan hayretle annesine sorar: "İnanılmaz, nasıl bildin?" Anne cevap verir: "Bir tek ondan hoşlanmadım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Program Başbakan Temel gazetecilere açıklama yapıyordu: - Programımızı tamamlamak için dört yıl daha istiyoruz! - Programınız nedir? - Dört yıl daha görevde kalmak!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Manyak Yolcu gemisi okyanusta ıssız bir adanın yanından geçerken yolcular uzun sakallı üstü başı yırtık sıska bir adamı farketmişler ![]() koşuyor, çılgın gibi ellerini sallıyor, zıplıyor, bağırıp çağırıyormuş ![]() Yolculardan biri sormuş: - Kim bu kaptan? - Bilmem ![]() ![]() ![]() üşütür ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Otelci Temel Otelci Temel in kapisini bir gece bir ispanyol asilzedesi çalmis ![]() - Odaniz var mi? - Kimsunuz? - Jose de Santana de Monte Cristo de Santa Cruzo ![]() - Haa, pu katar usagu alacak yerum yok! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|