Cevap : Günün Fıkrası :) |
12-24-2008 | #181 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Siz Baslattiniz Adamin biri is basvurusunda bulunmus Görüsmeye çagirmislar Görüsme sonuna dogru adama sirketin yöneticisi sormus : - Bu is için sizin bizden beklentiniz nedir? Adam saymaya baslamis : - Öncelikle bir araba istiyorum, ayrica su anda oturdugum dairenin kirasi fazla onuda sirketin karsilamasi iyi olur, maas olarak da 3000 $ dan asagi çalismam Sirket yöneticisi dinlemis ve : - Biz bu is için uygun gördügümüz kisiye bir Cherekee ve Tarabya`da villa veriyoruz ayricabu pozisyon için uygun gördügümüz maas 6000 $ dir Adamin gözleri yerinden oynamis : - Saka yapiyorsunuz! Yönetici gayet rahat lafi yapistirmis : - Önce siz baslattiniz
12-24-2008 | #182 |
sonic
|
Cevap : Günün Fıkrası :):D Teşekkürler:D
---CRYSİS PLAYER--- ---CoD PLAYER--- ---CRYSİS WARS--- ---CoD-CoD2-CoD4-CoD5 ---Battlefield Series--- -----Usta Oyuncu----- Pc sorunlarınız için İrtibata Geçin -- Yıllar Sonra Sonic geri döndüüü [forumsinsi] |
12-25-2008 | #183 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Damda Yangın çıkmıştı Üst katta kalan adamı kurtarmanın olanağı yoktu Temel olay yerine geldi, şöyle bir bakındıktan sonra: - Uzun bir urgan ceturun baa, kurtaracağimdur oni Urgan geldi Temel düğümleyip yukardaki adama atarken seslendi: - Beline sıkı sıkı bağlayasun bu urgani! İp bağlandı, Temel çekti Adam düşüp parça parça oldu Millet şaşkın halde sordu: - Ne yaptın yahu sen? - Bir kerem bir adamun birinu pöyle iple kurtarmiştum Amma damda miydu, kuyuda mu? İşte bunu akluma cetüremeyrum!
12-26-2008 | #184 |
sonic
|
Cevap : Günün Fıkrası :):D Afferim Temele:D
---CRYSİS PLAYER--- ---CoD PLAYER--- ---CRYSİS WARS--- ---CoD-CoD2-CoD4-CoD5 ---Battlefield Series--- -----Usta Oyuncu----- Pc sorunlarınız için İrtibata Geçin -- Yıllar Sonra Sonic geri döndüüü [forumsinsi] |
12-26-2008 | #185 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)P ile Yemek Temel arkadasi Cemal i kahvede görürYanina oturur ve kendisine bir çay söyler Birazdan çayi gelir, bir yandan çayini yudumlarken bir yandan da Cemal ile sohbete baslar Konu yemekten açilir ve Temel : Temel : Ula Cemal pil pakalum bu cünben ne yedum? Cemal : Ben nerden piliyrum Temel : Dur sana pir ipucu vereyrumBas harfi P dur Cemal : Pilav Temel : Hayur Cemal : Patates Temel : Hayur Cemal : Patlican Temel : Hayur Cemal : La pilemedum sensöyle! Temel : PAMYA
12-28-2008 | #186 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Deliler hastenesindeki doktorun biri hastaneden hiçbir deli taburcu edemediğinden dolayı kendine çok kızıyormuş Bir gün doktor hastene etrafında dolaşırken tüm delilerin zıpladığını görmüş çok şaşırarak hemen yanlarına gidip sormuş Neden zıplıyorsunuz? deliler cevap verirler: Darı gibi patlıyoruzzz demişler doktor biraz etrafına baktıktan sonra bir delinin oturduğunu görmüş ve çok sevinmiş işte ben bunu taburcu edebilirim demiş delinin yanına gidip neden sen onlar gibi zıplamıyorsun ve burada oturuyorsun diye sormuş deli gülerek cevap vermiş Tavanın dibine yapıştımda ondan burda duruyorum demiş
12-29-2008 | #187 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Giriş Çıkışlar Temel hapisanede gaydiyanmış Bir gün hapisaneden bir suçlu kaçmış Başgardiyan hemen Temel`i yanına çağırmış ve : - Hemen tüm çıkışların tutulmasını sağla demiş Ancak buna rağmen suçlu hapisaneden kaçmayı başarmış Başgardiyan Temel`i tekrar yanına çağırtmış ve : - Ben sana bütün çıkışları tutulmasını sağla demedim mi? - Efendim, biz tüm çıkışları tuttuk ancak o ufanık girişlerin birinden kaçtı sanırım
12-30-2008 | #188 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Paraşüt Temel spor malzemeleri satan bir işyeri açmışBir müşteri paraşüt sormuş : - Sağlam mı, düğmesine basınca açılır mı? - Açilmassa getirun hemşerim anında değiştiralum
12-31-2008 | #189 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Baliklar Filozof Temel e sormuslar : - Hocam, sizce baliklar neden konusmazlar? - Basini suya sok, anlarsin!
01-01-2009 | #190 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Taş Fırın Erkeği Şehrinde çok kılıbık erkek bulunduğuna inanmayan Padişah bu konuya aydınlık getirmek ister ve şehrin bütün erkeklerini toplatarak : - Meydana iki çadır kurdurdum, biri siyah biri beyaz Karısından korkan, dayak yiyen, laf geçiremiyen beyaz çadıra Karısından korkmayan hergün döven, yani taş fırın erkekleri siyah çadıra Erkeklerin hepsi light çıkar ve beyaz çadıra girer Sadece bir erkek siyah çadıra girer Padişah sevinir: - Oh be, bir delikanlı çıktı Hele getirin su taş fırın erkeğini de bi tebrik edeyim Adam gelir, Padişah sorar: - Helal sana, nasıl oldu da girebildin o çadıra? - Padişahım, karım sıkı sıkı tembih etti "Sakın kalabalığa girme" dedi
01-02-2009 | #191 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Topun Hacmi Bir matematikçi, bir fizikçi ve bir mühendise bir kırmızı top verip bunun hacmini nasıl bulacaklarını sormuşlar Matematikçi, bir mezura ile etrafını ölçüp formülle yarıçapını hesapladıktan sonra diğer bir formülle yarıçapından hacmini bulacağını söylemiş Fizikçi ise topu suya batırıp yer değiştiren suyun hacmini ölçerek topun hacmini bulabileceğini söylemiş Top son olarak mühendisin eline verilmiş, mühendis topu şöyle biraz çevirip bakmış ve sonra: - Bana kırmızı toplar kataloğunu bulun
01-02-2009 | #192 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istediğini ve tanıştırmak istediğini söyler
Ama sadece eğlence olsun diye eve 3 kız getireceğini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir Otururlar, bir süre sohbet ederler Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar "Tahmin ettinmi ?"diye Anne duraksamadan cevap verir: " Ortadaki kızıl saçlı" Oğlan hayretle annesine sorar: "İnanılmaz, nasıl bildin?" Anne cevap verir: "Bir tek ondan hoşlanmadım" |
01-04-2009 | #193 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Program Başbakan Temel gazetecilere açıklama yapıyordu: - Programımızı tamamlamak için dört yıl daha istiyoruz! - Programınız nedir? - Dört yıl daha görevde kalmak!
01-05-2009 | #194 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Manyak Yolcu gemisi okyanusta ıssız bir adanın yanından geçerken yolcular uzun sakallı üstü başı yırtık sıska bir adamı farketmişler Adamcağız sahilde oradan oraya koşuyor, çılgın gibi ellerini sallıyor, zıplıyor, bağırıp çağırıyormuş Yolculardan biri sormuş: - Kim bu kaptan? - Bilmem Her sene buradan geçeriz, her seferinde de bu manyak böyle kafayı üşütür
01-06-2009 | #195 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Otelci Temel Otelci Temel in kapisini bir gece bir ispanyol asilzedesi çalmis - Odaniz var mi? - Kimsunuz? - Jose de Santana de Monte Cristo de Santa Cruzo - Haa, pu katar usagu alacak yerum yok!