Cevap : Günün Fıkrası :) |
12-07-2008 | #166 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Goril Temel in küçük oglu hayvanat bahçesinde kosarak babasinin yanina gelmis; - Kos buba, anami kocaman bir goril kapti! Temel gayet sakin yanitlamis; - Eyi, eyi Bundan sonrasi gorilin problemi Kurtulsun bakalim kurtulabiliyorsa
12-08-2008 | #167 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Kutsal Seyler Iki sevgili oturmus konusuyorlardi Genç kiz, - Inan bana sevgilim, sen hayatimdaki ilk ve son erkeksin Erkek, kizin saçlarini oksayarak cevap verdi, - Beni buna inandirmak senin elinde Kiz biraz düsündü, sonra heyecanli sekilde anlatmaya devam etti, - Bak, hayatimin en kutsal seyi üzerine yemin ederim ki, söylediklerim dogrudur Adam meraklandi, - Peki hayatinin en kutsal iki seyi nedir sevgilim? Kiz ayni hizla cevap verdi, -Çocuklarim tabii ki
12-09-2008 | #168 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Gökdelen Temel bir gökdelenin camlarini temizliyormus Birden ayagi kaymis ve tam seksen yedinci kattan asagi düsmüs Bütün katlari jet gibi geçerek asagi düsüyormus 59, 58, 57, 56, , 45, 44 Temel tam birinci kata geldiginde aklindan sunlargeçmis : - Buraya kadar sagsalim geldim Buradan sonra düssem de birsey olmaz!
12-11-2008 | #169 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Atesböcekleri Temel ile Dursun iki katli bina yaparlar Birinci kati tamamladiktan sonra evleri olmadigi için orada kalmaya karar verirler Yaz mevsimi oldugundan yattiklari yere sivri sinekler dolar Bunlar da sineklerin kendilerini sokmamasi için yorgani baslarina kaptirlar Günlerden bir gün yine yatma zamani gelince odaya ates böcekleri girer Bunlar herzamanki gibi baslari yorganin içine gömülü sekilde yatarlarken Temel bir ara basini disari çikarip ates böceklerini görünce tekrar aceleyle yorganin içine gömülür Dursun u dürter ve ona : - Ula, ula Dursun kalk! Sivrisinekler ellerinde fenerle bizi ariler!
12-12-2008 | #170 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Cüzdan Bir gün kahvede birinin cüzdani kaybolmus Cüzdani kaybolan demis ki : - Cüzdanimin içinde 100 milyon vardi Bulupta bana getirene 20 milyon ödül verecegim Bizim Temel hemen ortaya atlamis : - Ula usaklar bana getirin, ben 50 verecegum!
12-13-2008 | #171 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Trafik Kazasi Trafik kazasinda yaralanan adam hastahane kapisindan içeri girerken gözlerini açti ve : - Beni üçüncü sinifa yatirin! Hemsire sasirdi ve : - Neden? Size yardim edecek kimse yok mu? - Bir tek kizkardesim var ama o da rahibe Yoksulun teki - Siz ne konustugunuzu bilmiyorsunuz Rahibeler yoksul olmaz çünkü her rahibe tanrinin nisanlisidir - Iyi o zaman Beni birinci sinifa yatirin, hesabi da enisteme yollayin
12-13-2008 | #172 |
b@ron
|
Cevap : Günün Fıkrası :)güzel di :))
12-15-2008 | #173 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)100 Lira Çocugun biri, bir gün kaldirimda oturup agliyormus Yanindan geçen bir kadin sormus : - Neden agliyorsun ufaklik? - 100 lirami kaybettim o yüzden agliyorum Kadin çantasindan 100 lira çikartip çocuga vermis ve yoluna devam etmis 200 metre yürüdükten sonra çocugun yine agladigini duymus Tekrar yanina gidip sormus : - Peki simdi niye agliyorsun? - 100 lirami kaybetmeseydim simdi 200 liram olacakti
12-16-2008 | #174 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Gurbetçi Küçük Temel, Almanya da yasayan bir Türk gurbetçisinin ogludur Küçük oglan, aksam üstü okuldan gelir, kapidan annesine seslenir : - Anne, Ben Alman oldum! Annesi sinirlenir : - O nasil söz? Bir daha duymiyim böyle laflar! Çocuk devam eder : - Anne! Ben Alman oldum Bugün sinifta karar verdik Ben artik Almanim Annesi sinirden iyice küplere biner, bagirip çagirmaya baslar O sirada babasi da içeriden bagrismalari duyar ve küçük Temel e birkaç tokat atar Küçük Temel bir yandan kaçmaya çalisirken bir yandan da konusmayi sürdürür : - Su dünyanin isine bakin! Alman oldum Yarim saat sonra Türklerle basim derde girdi!
12-17-2008 | #175 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Temel in Hayat Görüsü Biletine büyük ikramiye çikan Temel i üç ay sonra bakkal kasap ve borçlu oldugu diger esnaf yolda çevirmis - Ula Temel, sana büyük ikramiye çiktigi halde üç aydir niye borcunu ödemeysun? Temel siritarak yanitlamis : - Zencun oldi, degisti demesunlar diye
12-18-2008 | #176 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Nick ine Kandım! Temel sürekli chat yapiyor, Dursun a da ögretmiyormus Bir gün Temel internetten bir kiz ayarlamis ve Dursun a : - Ben yengenle bulusmaya gideyrum demis Dursun da : - Hiç görmedigin birini nasil taniyacaksun? - Yakama kirmizikaranfil takarum Neyse Temel bulusmaya gitmis Yarim saat sonra Dursun da Temel in gittigi kafeye gitmis, bir de ne görsün! Temel ve yaninda 200 kiloluk bir kadin Temel i çagirmis - Temel olim pu midur yengemuz? - He Dursun,nikune kandum nikune
12-19-2008 | #177 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Bölük komutanı "Ali okulu"nu denetliyordu Hasan'a sordu: - Oğlum, dünya kaç parçadır? - Beş parçadır komutanım - Say bakalım - Avrupa, Asya, Amasya, Tosya, Okyanusya - Sen nerelisin? - Kayseri`liyim, komutanım - Şu haritada Kayseri'yi göster bakalım Hasan Kastamonu'yu işaret edince: - Oğlum, orası Kastamonu - Kayseri'nin bir mahallesi sayılır, komutanım
12-20-2008 | #178 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Nadiren Erenlerden birine sormuslar : - Ne sIklIkla oruç tutarsIn? - Ooo, her sene kesin oruç tutarim - Peki ne sIklIkla namaz kIlarsIn? - Ooo, çok sIk Her hafta namaz kIlarIm - Peki, ne sIklIkla alkol alIrsIn? - Ehh, çok nadirenAksamdaan aksama!
12-22-2008 | #179 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Güvensizlik Büyük bir kasa soygunundan sonra çalinti otomobille yol alan üç soyguncu, kent disinda otomobilden inip tarlalar arasinda geldikleri yöne dogru hizla ilerlediler Uzun süren bu iz kaybettirme yürüyüsünden sonra issiz bir yer bulup oturdular Içlerinden biri : - Haydi sayalim artik Kaç milyon kaldirdigimizi merak ediyorum Ikincisi elini söyle bir salladi: - Yorgunluktan öldük yahu! Simdi o kadar parayi saymakla ne diye ugrasalim Yarin gazetelerde okur, biz de ögrenirizkaç milyon kaldirdigimizi Üçüncüsü öfkeyle yerinden firladi: - Deli misin be! Yarin her gazete ayri bir rakam verir, biz de birbirimize gireriz!
12-23-2008 | #180 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Dirseginle Dursun ev almis Temel i aramis olayi anlatmis Temel, adresi istemis Dursun baslamis anlatmaya : - Otobüsten in, kaya sokagi bul Ondan sonracigima 5/8 numarali daireyi bul, sonra dirseginle zile bas! Temel sasirmis : - Ula Dursun, herseyi anladim da niye zile dirsegimle basiyom? - Ee Elin dolu olcak herhalde o yüzden tabii!