Cevap : Günün Sözü |
10-15-2008 | #151 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüDolastim Dünyayi Giymedim Basima Taç; Ne Zengini Tok Gördüm, ne Fakiri Aç; Mevlam Öyle Bir Fevr-i Kanaat Verki; Namerde Degil, Merdede Etme Muhtaç Aradim tüm meclisleri kildim ilmi talep;Dediler ilim en sonda önce gerek Edep
10-15-2008 | #152 |
fatmanur
|
Cevap : Günün SözüRAHMAN ve RAHİM olan ALLAH ın adı ile
İnsanlar, (sadece) "İman ettik" diyerek, sınanmadan bırakılacaklarını mı sandılar? (ankebut 2)
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
10-17-2008 | #153 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüBak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,oda eskiden yukardan bakardı toprağa
|
10-18-2008 | #154 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün Sözü"Şu kız kule'sinin aklı olsa, Galata kule'sine varır, bir sürü çocukları olur "
< Bedri Rahmi Eyyüboğlu > |
10-18-2008 | #155 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüSarhoş, cinayeti yapar da sonra "özrüm vardı, kendimde değildim"der Kendinde olmayış,kendiliğinden gelmedi sana,onu sen çağırdın
-Mevlana- |
10-20-2008 | #156 |
bbk
|
Cevap : Günün SözüGafletten uyan boş yere bağlanma cihana; dünyaya gelen sanma ki ulaşmaz ukbaya
10-20-2008 | #157 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün Sözüİnsan ruhu yaşlı doğar ve giderek gençleşir;Bu yaşamın komedisidir
İnsan bedeni ise genç doğar ve giderek yaşlanır;Bu ise yaşamın trajedisidir Oscar WİLDE |
10-20-2008 | #158 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün Sözü“Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır"
|
10-21-2008 | #159 |
fatmanur
|
Cevap : Günün SözüEy iman edenler!ALLAH ın emirlerine uygun yaşayın/aykırı davranmaktan sakının ve doğru (sadık) olanlarla beraber olun (onlardan ayrılarak bireyselleşmeyin)
(tevbe 119) |
10-21-2008 | #160 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün Sözüİki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez Harriet Tubman |
10-22-2008 | #161 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüHiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki;
"YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder DAİMA SENİNLE KALMAZ H Lawrence |
10-22-2008 | #162 |
me_mo5525
|
Cevap : Günün Sözühüküm hükümdarında olsa hak halkındır çünkü hükümdar bütün hakkını halkın kuvvetinden alır
10-22-2008 | #163 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün SözüAşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar şimdiden üç kez ölmüşlerdir Bertnard Russel |
10-23-2008 | #164 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün SözüDoğuştan sahip olduklarınızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamınızın yoğrulmasıdır Diane Wakoski |
10-23-2008 | #165 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün SözüInsan ne kadar büyük ruhlu olursa, aşkı o kadar derin bir şekilde duyar
"Leonardo da Vinci" |
|