Cevap : Günün Sözü |
08-23-2008 | #136 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Günün Sözüİnsanları düz bir yolda tanıyamazsın, ta ki ilk yol ayrımına kadar
Barış V ([KAPLAN]) |
08-28-2008 | #137 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Günün SözüYaşadığın olumsuzlukları hep bir istisna kabul et ki, hayattan beklentilerin hiç azalmasın
Barış V ([KAPLAN]) |
10-03-2008 | #138 |
Equinox
|
Cevap : Günün SözüGünde bir kez olsun gülmeli ve neşeli olmalıyız Sevinci öğrenirsek, başkalarına acı vermeyi de unuturuz
NİETZSCHE
10-04-2008 | #139 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün SözüDiğer Tüm Kanıtları Bir Yana Bırakırsak, Baş Parmak Bile Benim Tanrının Varlığına İnanmam İçin Yeterlidir " "İ Newton"
|
10-05-2008 | #140 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün SözüBakara suresi- 154 Ayet-i Kerime:
'Allah yolunda öldürülenler için 'ölüler' demeyin Tam aksine, onlar dirilerdir ama siz farkında olmazsınız' |
10-05-2008 | #141 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün SözüAl-i imran suresi- 169 Ayet-i Kerime: 'Allah yolunda öldürülmüş olanları ölüler sanma sakın Hayır! Onlar diridirler Rablerinin katında rızıklandırılıyorlar' Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin:( |
10-07-2008 | #142 |
|
Cevap : Günün SözüCevizi kırıp özüne inmeyen ,hepsini kabuk zanneder!!! |
10-07-2008 | #143 |
|
Cevap : Günün Sözübugün karsımıza çıkan sorunlar gecmişte yaptıgımız hatalardırgelecekte karsımıza çıkacak sorunlar ise bugün yaptıgımız hatalardır |
10-08-2008 | #144 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün SözüKötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
(JHarris) |
10-08-2008 | #145 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün SözüKaranlığa küfredeceğine kalk bir mum yak
"Konfüçyüs" |
10-09-2008 | #146 |
fatmanur
|
Cevap : Günün SözüEy insan! Bol kerem sâhibi Rabbine karşı, seni aldat(ıp günaha daldır)an nedir?
(İnfitar, 6)
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
10-09-2008 | #147 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün Sözü"Gençlik bir kuş idi, uçtu, tutamadim,
yaşlılık bir kürktü; giydim, çikaramadim!" |
10-14-2008 | #148 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün SözüDoğru oldugundan emin ol sonra ilerle
"David Crockett" |
10-14-2008 | #149 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Günün SözüDüşünmeden konuşmanın cezası konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır
Yazar: Bilinmiyor |
10-15-2008 | #150 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün SözüBir kişiye yapılmış haksızlık,bütün topluma yöneltilmiş bir tehdittir MONTESGUİE |
|