Eurosoft Trafik Sürücü Adayı DVD Eğitim Seti |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eurosoft Trafik Sürücü Adayı DVD Eğitim SetiEurosoft Trafik Sürücü Adayı DVD Eğitim Seti Sürücü Adayı Eğitim Seti – 2 DVD video Öğrenmek, ezberlemekten çok daha kolay ve size karşılaşabileceğiniz sorunlarda çözüm getiren bir yöntem sunuyoruz Sürücü Adayı Eğitim Seti, öğrenmeyi temel ve öğrenmenin kişilere göre farklı olduğunu göz önüne alan bir anlayışla; detaylardan uzak, kolayca anlayabileceğiniz şekilde hazırlandıÖğrenme Sanatının unsurları; Disiplin, İrade, Zaman, Uygulama’dır Trafik ve Sürücü Adayı Eğitim Setimiz, 90’den fazla Animasyon, 30’dan fazla Canlı Çekim, 700’den fazla resim desteği ve öğretmen anlatımıyla keyifli ve sonuçtan emin bir öğrenme süreci yaşayacaksınız Trafik ve Çevre Bilgisi dersi 2 ana başlıktan oluşmaktadırKarşılaşacağınız gerçek görüntüler, animasyonlar, yazılı görsel materyallerle öğretmen ve profesyonel ses sanatçılarının anlatımıyla, bir ömür boyu kullanacağınız Trafik kurallarını ve Trafik işaret levhalarını keyifli ve sonuçtan emin öğrenme süreci ile izleyeceksiniz Motor ve Araç Tekniği dersi tamamen görsel ve öğretmen anlatımıyla eşsiz bir çalışma Animasyonlar eşliğinde, detaylardan uzak, kolayca anlayabileceğiniz önemli hatırlatmaları ile Motorlu Araçları, motor parçalarını, motora bağlı sistemleri keyifli ve sonuçtan emin bir şekilde izleyeceksiniz İlk Yardım Bilgisi gireceğiniz sınavlarda başarılı olmanın yanında, hayatın herhangi bir anında karşılaşabileceğiniz İlk Yardım müdahalelerini soğukkanlı, doğru ve bilinçli bir şekilde yapmanızı sağlayacaktır Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02092012 15,05 TL |
|