Eurotalk Gürcüce (Georgian) Başlangıç Eğitim Yazılımı |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eurotalk Gürcüce (Georgian) Başlangıç Eğitim YazılımıEurotalk Gürcüce (Georgian) Başlangıç Eğitim Yazılımı Talk Now Serisi Bugüne kadar sekiz milyon kişi tarafından kullanılan ve başlangıç düzeyindekiler için dünyanın en çok satan dil öğrenme CD-ROM serisidir Sonuca hızlıca ulaşacaksınız Seyahat edenler, tatil yapanlar, iş dünyasındakiler, okula devam eden çocuklar, öğrenciler ve aileler için idealdir İngilizce öğrenmeye başlayan herkes için vazgeçilmez bir kaynak olacaktır Anne babanızın çocukken dili size öğretirken kullandığı tekniği kullanınÇok tekrarlayın ve dili çocukların öğrendiği gibi öğrenin Dokuz başlık Başlangıç kelimeleri, yiyecekler, renkler, deyimler, vücudun bölümleri, sayılar, saatler, alışveriş ve ülkeler Konuşma kaydı Konuşmanızı İngilizce’yi anadili olarak konuşan kişilerle karşılaştırın İki test seviyesi Öğrendiklerinizi test edin, puan kazanın ve ilerlemenizi takip edin Hafıza Oyunları Temel kelime hazinenizi geliştirmek için Akıllı Yazılım Yanlış kelimelerinizi hatırlar ve zayıf noktalarınızı belirtir Otomatik Lokalizasyon Öğrendiğiniz dili seçmenize olanak tanır (100’den fazla)Türkçe İşletim sisteminde otomatik Türkçe Help vardır Çok kapsamlı kelimeler Karşılamalardan ve deyimlerden vücudun bölümlerine, sayılara ve alışverişe kadar Altın Ödül Bu Cd-rom’u kullanırken 1800 puanın tümünü alabilirseniz Yazdırılabilir Sözlük Renkli resimlerle iPod entegrasyonu Talk Now Serisini istediğiniz her yerde dinleyebilirsiniz! Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02092012 50,62 TL |
|