|
|
Konu Araçları |
fen, fizik, ilköğretim, kademe, kimya, teknoloji |
İlköğretim 2. Kademe Fen ve Teknoloji- Fizik Kimya |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İlköğretim 2. Kademe Fen ve Teknoloji- Fizik Kimyaİlköğretim 2 Kademe Fen ve Teknoloji- Fizik Kimya [*] İlköğretim 2 Kademe FEN ve TEKNOLOJİ -FİZİK KİMYA Zaman Kaybına Son! 19 ünite, 183 konu başlığı, 104 örnek problem 161 animasyon, 483 çizim İstenilen formüle kolay ulaşım olanağı SBS sınavlarına bizimle birlikte hazırsınız!Seviye Belirleme Sınavlarına (SBS) hazırlanan tüm ilköğretim 2 kademe öğrencilerimiz için pratik bir kaynak Amacımız öğrencilerimizin tekrarlamak istedikleri konulara kısaca göz atabilmelerine ve aradıkları formüllere kolay erişim olanakları sağlamaktırSene sonunda yapılacak olan seviye belirleme sınavı sizi korkutmasın “O kadar konuyu nasıl çalışırım” endişeniz bu ürünle sona eriyor150’ye yakın örnek problem çözümleriyle konuları daha rahat anlayacak, onlarca sayfayı karıştırarak aradığınız formüllere farenizin bir tıkıyla ulaşacaksınız Fizikte 11 ünite 153 konu başlığı, kimyada 8 ünite 30 konu başlığı ile derslerin kısa anlatımları bir tıkla karşınızda Özet anlatımlar, hemen ulaşabileceğiniz formüller zamanınızı boşa harcatmayacak161 animasyon, 483 çizim ve 104 örnek soru çözümleriyle fen ve teknoloji dersinin ne kadar kolay öğrenilebileceğini göreceksiniz Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02092012 35,00 TL |
|