Eurosoft AutoCAD 2011 Görsel Eğitim 3DVD Seti |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eurosoft AutoCAD 2011 Görsel Eğitim 3DVD SetiEurosoft AutoCAD 2011 Görsel Eğitim 3DVD Seti AUTOCAD 2011 GÖRSEL EĞİTİM SETİ Tasarım ve çizimlerin bilgisayar ortamında yapılmasını sağlayan, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Çizim programı AutoCAD yazılımının, 2011 sürümüne ait bu Görsel Eğitim seti ile 2 ve 3 boyutlu resimler çizebilir hale geleceksiniz Bu eğitim seti sayesinde AutoCAD ile çizim yapmak, daha önce yapılanları revizyon etmek, tasarımınızı gerçeğe dönüştürmeden önce ekranda görmek, istediğiniz ölçekte çıktı almak, çizdiğiniz nesnelere renk atayabilmek, farklı çizgi tipleri kullanabilmek ve farklı desenlerde taramalar gerçekleştirebilmek için gerekli komutları öğrenebileceksiniz Bu eğitim setini izleyerek, çizmiş olduğunuz çizimler üzerine koyabileceğiniz ölçülendirme komutlarını, Çizim üzerine eklenen Gelişmiş Yazı formatlarını, AutoCAD içerisine tablo ekleme ve oluşturma komutlarını öğrenebileceksiniz AutoCAD yeniliklerinden biri olan Parametrik İlişkilendirme ile çizgilerinizi birbirlerine bağlayacak ve sabit ölçülerde gelişmiş fonksiyonlar ekleyebileceksiniz Böylece resimlerinize revizyon yaparken belirli bir kısmı değiştirdiğinizde diğer kısımlarında otomatik olarak değişmesini sağlayacaksınız Eğitim seti içeriğinde; AutoCAD 2011 Klasik Arayüzü, 2Boyut ve 3Boyut Çalışma alanları tanıtılmakta ve komutların yerleri gösterilmektedir Ayrıca AutoCAD i daha kolay ve rahat kullanabilmek için gerekli ayarların nasıl yapıldığı anlatılmaktadır 2 Boyut ve 3 Boyut ortamında anlatılan örnek uygulama çizimleri ile komutların çalışma mantığı daha kolay anlaşılmaktadır Eğitim seti ile birlikte gelen Örnek Uygulamalar DVD si sayesinde, Eğitim Seti ile öğrendiğiniz bilgileri uygulamalar ile pekiştirebileceksiniz Genel Toplamd3 DVD den oluşan 25 Saatlik bir eğitim içeriğine sahip bu eğitim seti ile birlikte AutoCAD kullanmayı öğrenebilecek yada bilgilerinizi tazeleyebileceksiniz Eğitim İçeriği; AutoCAD e Giriş Temel Sayfa ve Şablon Ayarları Draw (Çizim) Komutları Modify (Düzen) Komutları Ölçülendirme Ayarları Ölçülendirme Komutları Katmanlar ve Çizgi Tipleri Blok Oluşturma ve Kullanma Nitelik Tanımlama ve Kullanma Tablo Çizimi Gelişmiş Yazı Parametrik Çizim Parametrik Ölçülendirme İzometik Çizim ve Örnekler 2 Boyutlu Çizim Örnekleri 3 Boyutlu Çizime Giriş Katı Modelleme 3 Boyutlu Düzen Komutları Işıklandırma Malzeme Atama Render DVD İçeriği; AutoCAD 2011 Görsel Eğitim DVD AutoCAD 2011 Örnek Uygulamalar DVD AutoCAD 2011 Trial Sürümü Toplam : 150 Video – 25 Saat Görsel Eğitim Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02092012 45,43 TL |
|