Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
chıldren, english, soft

Soft English - English For Chıldren

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]SOFT ENGLISH for Childrenİçerik:
• BASIC: 12 konudan oluşan bu bölümde İngilizce’nin temel konu kavramları canlı, hareketli ve etkileşimli olarak sunuluyor
• GRAMMER: 12 konudan oluşan bu bölümde İngilizce’nin temel dilbilgisi kuralları ve diyaloglar canlı, hareketli ve etkileşimli olarak sunuluyor
• E-BOOKS: 12 ayrı e-kitaptan oluşan bu bölümde birbirinden ilginç konular canlı animasyonlarla sunuluyor Kitapların sonunda etkileşimli bölümler var
• SOFTCITY: Bir sanal kent olan SoftCity’nin sokaklarında dolaşacak, binaların içine girecek ve eşyalara dokunacaksınz 16 bölüm ve 64 mekanda 1,000 e yakın kelimeyi etkileşimli olarak öğreneceksiniz
• STORIES: 12 ayrı öyküden oluşan bu bölümde birbirinden ilginç konular canlı animasyonlarla sunuluyor
• SONGS: Şarkılar, çocukların İngilizce öğrenmesine yardımcı olan en etkili araçlardır Bu bölümde, 12 şarkıdan oluşan birbirinden güzel şarkılar canlı animasyonlarla sunuluyor
• GAMES: 26 etkileşimli sahneden oluşan bu bölümde çocuklar hem eğlenecek hem öğrenecek
• DICTIONARY: Bu DVD-ROM’da toplam olaraak 3,000 kelime tanıtılıyor Bunlardan en sık kullanılan yaklaşık 1,000 tanesi sözlük bölümünde alfabetik olarak sıralanmış Çocuklar sözlük içinde dolaşırken eğlenceli animasyonları izleyecek ve sözcük dağarcıklarını genişleteceklerİlköğretim İngilizcesi
SOFT ENGLISH For Children eğitim seti ilköğretim öğrencileri için hazırlanmıştır Alfabe ve sayılar gibi temel kavramlardan başlayarak öykü ve e-kitaplara kadar zengin bir içerik sunar 1,000’erce sayfadan oluşan bu kapsamlı setin her sayfası çocuklar için sürprizlerle doludur Bu uygulamaya zenginlik ve hareketlilik kazandırır Bu yolla çocukların sıkılması engellenir ve daha sık tekrarlamaları sağlanırNasıl kullanacaksınız?
Bugüne kadar on binlerce öğrencinin kullandığı bu eğitim setini ilk kez gören çocuklar onun eğlenceli ve sürprizlerle dolu sayfaları arasında hızlıca dolaşmak ve sınırlarını keşfetmek istiyor Bu yaştaki çocukların yalnız başlarına uzun süre bilgisayar başında kalma ve çalışma disiplini kazanmamış olması beklenmelidir Burada da sorumluluk velilere düşmektedir Veliler, çocuklarına (yaşlarına uygun olarak) çalışma saatlerini belirlemeli ve bu süre içinde belirledikleri konunun çalışıldığına emin olmalıdırMüfredat ve Soft English For Children
İlköğretim programında geçen bütün konular Soft English For Children eğitim setinde de yer alır Ancak konular ders kitaplarındaki gibi sıralanmamıştır Daha hareketli ve daha eğlenceli olması için öyküler, şarkılar, kavramlar, dilbilgisi konuları kendi içlerinde gruplanmıştır
Soft English For Children sıkıcı bir eğitim programı kesinlikle değildir Çocuklar bu programın bölümlerini keşfederken zaten öğrenme sürecini başlatmış olurlar Yabancı dil eğitiminde yeni kelime ve deyimler öğrenmek çok önemlidir Soft English For Children eğitim setinde yaklaşık 3,000 Temel Kelime ve Kavram bulunur Yalnızca bu yönüyle bile bu set çocuklar için yararlıdır
Türkçe Destekli
Tamamen İngilizce hazırlanmış eğitim programlarından çocukların verim alması çok zordur Bu nedenle Soft English For Children Türkçe destekli hazırlandı Çocuklar her ekranda Türkçe açıklama bulacaklar
Basit ama etkili
Soft English For Children eğitim setinin en belirgin özelliği çok ama çok basit olmasıdır Bu basit kullanım özelliği çocukların konulara yoğunlaşabilmesi için de gereklidir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
50,15 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com