Görsel Eğitim Asp.Net 2008 İle E-ticaret Eğitim Seti |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Görsel Eğitim Asp.Net 2008 İle E-ticaret Eğitim SetiGörsel Eğitim AspNet 2008 İle E-ticaret Eğitim Seti Aspnet 2008 (C#) ile kullanıma hazır e-ticaret sitesi eğitimidir İster hemen upload edip satışa başlayın, ister bir e-ticaret sitesinin nasıl hazırlandığını öğrenerek kendi e-ticaret sitenizi hazırlayın Satır satır kodların anlatımı ve Seo nasıl kodlanır Görün Bu Aspnet ile E-ticaret Setindeki Modüller Aşağıdaki Uygulamarın Tüm Komutlarının Satır Satır Anlatımı 1 Veri Tabanın Oluşturulması ve Bağlantı Sağlanması 2 Sitenin Sayfalarının Nasıl Çağrılacağı ve Tasarımı 3 Kategori İşlemleri ve Komutlarının Açıklanması 4 Ürünlerin Gösterilişi ve Komut Açıklamaları 5 Ürün Detaylarının Gösterilişi 6 Kampanyalı Ürünler 7 Alış Veriş Sepetinin Oluşturulması 8 Kullanıcı İşlemleri ve Login Uygulaması 9 Üye Kayıtları 10 Üye düzenleme 11 Şifremi Unuttum 12 İçerik Yönetimi 13 Sitede Reklam Yayınlanması 14 Anketler Modülü 15 Ürünlerin 1 den fazla Görünümle Gösterilmesi 16 Pos İşlemleri ve Satın Alma 17 Sipariş bilgileri 18 Online Destek Uygulaması Admin Paneli 1 Admin Login Uygulaması 2 Panelin Sayfalarının Çağrılması ve Tasarımı 3 Yönetici Yönetimi 4 Ürünler Yönetimi 5 Anketler Yönetimi 6 Reklam Yönetimi 7 İçerik Yönetimi 8 Mail İşlemleri o Toplu Mail Uygulaması o Seçili Üyeye Mail Atma o Seçili Ürünü Toplu Olarak Mail Atma 9 Kullanıcı İşlemleri 10 Ürün Yorumaları Yönetimi 11 Tema Yönetimi 12 Banka İşlemleri 13 Kargo İşlemleri 14 Online Destek Uygulamasında Küfür Engeli Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02092012 99,99 TL |
|