![]() |
Ölümden Öte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölümden ÖteÖlümden Öte ![]() Tarif edebilirmisin sonsuzu? Peki ya sonsuzdan ötesini? Gösterebilirmisin bana? Demesin o yüzden kimse, 'biliyorum sevgini' Bilemez kimse, bilemez benden baska, kalbimden baska Biçilemez, sevgim ![]() ![]() ![]() 'Sevgi' sözcüğü bile az gelir sana olan duygularımı adlandırmak için ![]() ![]() Aşk peki? Yanında bir hiç kalır ![]() ![]() ![]() Arama boşuna, bulamazsın adını, adsızdır ![]() ![]() Bulunmaz tarif edebilen bir kelime ![]() ![]() Çok aradim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sığmıyor bir yere kalbimden geçenler ![]() ![]() ![]() Çığlık atmak istiyorum, sessiz kalıyorum, atamıyorum kalbimdekilerini sözcüklere ![]() ![]() ![]() Bu yüzdendir çabalarım, direnişlerim Ama nafile, gösteremem, sığdıramam bir yere yüreğimden geçenleri, ne yapsamda ![]() ![]() ![]() Konuşmaya başlasam, Sen olursun her cümlemin başı, sen olursun dilimin ucunda ![]() Yazmaya kalksam, Sırf seni tutar kalemim, senden başkasını yazmaz asla ![]() Sırf seni, sırf adını çizer ![]() Ama yetersiz kalır tüm sözler, tüm cizgiler ![]() Gelse en büyük hatip, en büyük şair, en büyük ressam, anlatamaz hiçbiri bendeki seni ![]() ![]() Beni mi demeliyim yoksa? Sen aslında bensin çünkü ![]() Öyle büyüksün ki içimde Kalbime bile sığmıyorsun, kapladın tüm benliğimi ![]() ![]() Benimlesin ya sevgilim, bensin ya Umurumda değil dünya Yasak olsakta ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerin ellerimde olsun, Nefesin tenimde, biz birlikte, yeter ![]() ![]() Sen varsan, razıyim, varım herşeye ![]() Biz 'bir'sek, tamam hersey ![]() Sen yoksan, zaten yok birsey ![]() ![]() Ölüm bizi ayırana kadar değil, ölümden öte ! |
![]() |
![]() |
|