![]() |
Ben Sen O |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Sen OBen ![]() ![]() Sen ![]() ![]() O ![]() ![]() Hepimizin kalbi aynı şey için atar durur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimliği belirsiz kitaplar yazıldı uğrunda ![]() ![]() ![]() ![]() Biz ![]() ![]() Siz ![]() ![]() Onlar ![]() ![]() Ne için atar dururlar?! ßak yokluğunla sevinen tekil şahıslar, yerini çoğul şahıslara bıraktı ağlamaklı gözlerle ![]() ![]() ![]() ![]() Sana “aşkım” demedim ben hiç ![]() ![]() ![]() Sana sarılmadım bile ben hiç ![]() ![]() ![]() Senin gözlerine daldım da ne oldu sanki? Aklımdan hiç gitmeyen gözlerini özledim ![]() Gece soğuk ![]() ![]() Gece ıssız ![]() ![]() Gece sensiz ![]() ![]() Lambalar bile seni hatırlatır bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıldızlar gülümsüyor şimdi bana ![]() ![]() ßu gece ay seni anımsatır aşıklara ![]() ![]() ßiliyorum; senin de kalbin kaldı burada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İki ileri bi geri gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaten olucak gibi değildi ![]() ![]() ![]() Oysa birbirimize yeni alışmıştık daha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ben olmasaydım aşk olmazdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elveda” diyen ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzülmüyorum şimdi ![]() ![]() Virgüllerle başlayan hayatım soru işaretleriyle devam etmekte ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|