![]() |
Yok Oluyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yok OluyorumYOK OLUYORUM yüreğim öyle kırtgın ki hayata tüm zorluklara bir kalkan oluşturmuş kalbim adeta üstüme üstüme gelen tüm acı mızraklara öyle hicran dolu ki yüreğim içerisinde ne öfke var nede sevinç hüzün içerisinde parçalanmakta yüreğim her dakika acı gölgem olmuş arkamda karşıma çıkan bütün mutluluklara karşı durmakta herkes öyle saplanmışki benim mutlu olmamamda sanki herkes sırf bana acı çektirmek sırf yüreğimi parçalamak için uğraşıyor onlara ne derdimi anlatabiliyortum ne de kederimi ben onlardan çare beklerkenm onlar biraz daha hançer vuruyolar bana gün geçtikçe yok oluyorum bu bana karşı acımasız dünyada ![]() ![]() Tek Sevdiğim Yine gecenin karanlıgı çöktü üstüme ![]() ![]() Yine ne yapacağımı bilmiyorum isyan ediyorum bu kadere ![]() ![]() ![]() Ben yine yenik düşüyorum sevgime ![]() Veda Ediyorum Hayatımdaki Herşeye ![]() ![]() ![]() Canımı Yakıyor geçmişim ![]() ![]() Çok Sewip terkediLişim ![]() ![]() Tekrardan Severken yitirilişim ![]() ![]() ![]() Bir hiç gibi kenara itilişim ![]() ![]() ![]() Yenik Düştüm Düşlerime Hep Hayal Kurdum Bu Yürekte Bitirdim Kendimi Tek Hece Canımdan can iste veririm sevgilim Senin yolunda iste ölürüm sevgilim Kendimi ateşlere atarım iste sevgilim Sen benim Dünyamdaki tek gerçegim ![]() ![]() Sensiz bir türlü saatler geçmiyor ![]() ![]() ![]() Gözlerim Kahve Rengi gözlerini düşlüyor ![]() ![]() ![]() Bu Can Sadece Seni iStiyor ![]() ![]() ![]() Yüreğim Sadece Senin İçin Atıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|