Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atma, kalbim, ölümü, özledim

Atma Artık Kalbim Ben Ölümü Özledim..

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atma Artık Kalbim Ben Ölümü Özledim..

Ne fazlasını istedim senden ne en iyisini aşkınYetinmesini bildim hep olduğu kadarıylaNe elimi tuttun ne sevdiğini duydum bir kezBen hayatta iki kez yakaladım aşkı iki kez kaybettim Eskisini senle unuttumY a şimdi seni kimle unutacağımPes ediyorum sevmelere,yenilmelereOysa mutlusun sanmıştım azda olsa sevdiğine inanmıştım ben hep sana ait kalmıştım sen sevmeyi başaramadın Eskilere dair ne kaldıysa benliğimde birer birer fırlattımSen gönül eğlendirmek için vardın hep sevmek için değilBense hep yanmak için vardım hep ağlamak içinHiç sevmedin belki,hiç düşünmedinPeki nasıl bu kadar inandırıcı olabildin Oysa vermedim sana verdiğim değeri kimseye her şeye vardım seninle O güzel gülüşün çıkar mı sanıyorsun aklımdan o sesin hala çınlamazmı kulaklarımda kolay değil ceylan bakışlım bir anda siliverme k seni hiç kolay değilİstanbul caddeleri lanet ediyor bana senin için akıttığım her göz yaşım beddua ediyor değmez diyor dostlarımDeğer be ceylan bakışlım her şeye değer sensizlik Deli özlem duyuyorum bakışlarına eğip geçiyorum başımıBilmiyorum pişman olup dönermisin geriYa da aşkın ne anlama geldiğini öğrenirmisin yada bir gün sende severmisi n beniBen şimdi sensizim,mutsuzumresimlerinide yırtmadım bakıyorum doyumsuz güzelliğineYüreğinde gözlerin kadar güzel olsa ne olurdu sankiŞimdi dönüyorum sırtımı yaşanmışlara bi nefret büyütüyorum içimdeSeni her görüşümde kin besliyoru m aşkın üzerine seni sevmeleri n üzerine nefret bırakıyorumBen seni gerçekten sevmiştimŞimdi çık Allah için beynimden kimle mutlu olacaksan ona gittHiç bir aşk çalmasın kapılarımıYorgun düştü bedenim izin vermeyin göz yaşlarım ağlamamaİsmini unutturun dilim bana görmeyin gözlerim rastlarsa m bir gün ve artık atma kalbim ben ölümü özledim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com